KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#102407 angel001 2009-05-30
szio!!meg tudnád adni a webcimet ahol meg tudod nézni webkamerán a szigetet????
szio!!meg tudnád adni a webcimet ahol meg tudod nézni webkamerán a szigetet????
#102403 zsebkuty 2009-05-30
:lol: ÉN IS!! B...szus,most vettem észre a hajóroncsot kinagyitva mit látok??? Egy szivbe Józsi+Zsuzsa van firkálva,majd ott van nagy betűkkel:FERI...hát szép,mondhatom,MAGYAROK,büszkék lehetünk magunkra :oops:
:lol: ÉN IS!! B...szus,most vettem észre a hajóroncsot kinagyitva mit látok??? Egy szivbe Józsi+Zsuzsa van firkálva,majd ott van nagy betűkkel:FERI...hát szép,mondhatom,MAGYAROK,büszkék lehetünk magunkra :oops:
#102400 timba 2009-05-30
Természetesen mi is csak vicceltem!
Természetesen mi is csak vicceltem!
#102399 zsebkuty 2009-05-30
Köszi Jan-es,Timba az infókat!!Mi akkor is örülünk...
Köszi Jan-es,Timba az infókat!!Mi akkor is örülünk...
#102396 timba 2009-05-30
Telefonáltak, minden rendben, szállás elfoglalva, hőmérséklet 28-fok árnyékban, hideg a sör, fínom a gyros. Na ez remek, mi pedig itthon fázunk és irigykedünk, és közben nagyon örülünk hogy minden OK.
Telefonáltak, minden rendben, szállás elfoglalva, hőmérséklet 28-fok árnyékban, hideg a sör, fínom a gyros. Na ez remek, mi pedig itthon fázunk és irigykedünk, és közben nagyon örülünk hogy minden OK.
#102393 zsebkuty 2009-05-30
:lol: De jó,nagyon örülök,már épp pofátlan akartam lenni és meg akartam kérdezni,mizújs velük,erre ezt a jó kis infót kaptam...hát,köszi! :lol: Remélem,ott jobb idő van,mint itthon... :roll:
:lol: De jó,nagyon örülök,már épp pofátlan akartam lenni és meg akartam kérdezni,mizújs velük,erre ezt a jó kis infót kaptam...hát,köszi! :lol: Remélem,ott jobb idő van,mint itthon... :roll:
#102386 Jan-es 2009-05-30
Sziasztok! A véletlen műve! Rákattintok a Zakynthos kikötő web kamerájára, és Görög idő szerint 12,17-h legördül a Grand-Tours busza a hajóról. Ezek szerint, Joszáék és a lányomék szerencsésen megérkeztek.
Sziasztok! A véletlen műve! Rákattintok a Zakynthos kikötő web kamerájára, és Görög idő szerint 12,17-h legördül a Grand-Tours busza a hajóról. Ezek szerint, Joszáék és a lányomék szerencsésen megérkeztek.
#102383 WhiteFrost 2009-05-30
Két kedvenc képem a szigetről
Két kedvenc képem a szigetről
#102364 Ildiko25 2009-05-30
Minket is! :D
Minket is! :D
#102285 angel001 2009-05-29
köszi a választ,megnyugtatott! :D
köszi a választ,megnyugtatott! :D

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..