KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#83561 WhiteFrost 2008-10-22
A másik oldalon is vannak szép színek :D
A másik oldalon is vannak szép színek :D
#83559 kvalcsi 2008-10-22

#83554 kvalcsi 2008-10-22
Megnéztem még tegnap ezt a képet! Bizony csodálatosak ezek a kék színek!
Megnéztem még tegnap ezt a képet! Bizony csodálatosak ezek a kék színek!
#83549 WhiteFrost 2008-10-22
Szia Valcsika! A kép amiről meséltem, és egy másiknál a kék közötti átmenetnél nincs is szikla Annyira szeretnék most ott is lenni :D :oops: :evil:
Szia Valcsika! A kép amiről meséltem, és egy másiknál a kék közötti átmenetnél nincs is szikla Annyira szeretnék most ott is lenni :D :oops: :evil:
#83540 WhiteFrost 2008-10-21
ja és elfelejtettem Korfu is Bocsi az off ért
ja és elfelejtettem Korfu is Bocsi az off ért
#83539 WhiteFrost 2008-10-21
2006 Zakynthos-Kefalonia 2007 Kréta és ezen felül voltunk Evia-Skiathos-Athén
2006 Zakynthos-Kefalonia 2007 Kréta és ezen felül voltunk Evia-Skiathos-Athén
#83537 kvalcsi 2008-10-21
Zakynthoszon és Tsiliviben?
Zakynthoszon és Tsiliviben?
#83531 WhiteFrost 2008-10-21
Zakynthos albumom 15.képe Most nem tudom beszúrni a képet, mert nem otthon vagyok :( Whitefrost
Zakynthos albumom 15.képe Most nem tudom beszúrni a képet, mert nem otthon vagyok :( Whitefrost
#83529 WhiteFrost 2008-10-21
Szia! épp most nézegettem az albumjaidat, és szinte ugyanabban az évben voltunk ugyanott:) Nem érdekes :D Nekem van egy képem ahol látni lehet a szikla mind a két oldalán lévő tengert. Az egyik sötét kék a másik nagyon világos. Whitefrost
Szia! épp most nézegettem az albumjaidat, és szinte ugyanabban az évben voltunk ugyanott:) Nem érdekes :D Nekem van egy képem ahol látni lehet a szikla mind a két oldalán lévő tengert. Az egyik sötét kék a másik nagyon világos. Whitefrost
#83528 kvalcsi 2008-10-21
Szia! Azért is tettem fel ezt a fotót, mert a Navaggionak rengeteg gyönyörű színe van, attól függően hogyan süt a napocska. Nekem fentről sokkal jobban tetszett, mint lent, de azért szuper volt ott úszkálni az öbölben.
Szia! Azért is tettem fel ezt a fotót, mert a Navaggionak rengeteg gyönyörű színe van, attól függően hogyan süt a napocska. Nekem fentről sokkal jobban tetszett, mint lent, de azért szuper volt ott úszkálni az öbölben.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!