KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#71313 lloth 2008-07-14
NÉZD MEG A REPJEGYEDET! :shock:
NÉZD MEG A REPJEGYEDET! :shock:
#71312 szikri 2008-07-14
Hány kg lehet a bõrönd 15 vagy 20 kg? Melyik légitársasággal mentél?
Hány kg lehet a bõrönd 15 vagy 20 kg? Melyik légitársasággal mentél?
#71308 firkamano 2008-07-14
Sziasztok! Nagyon sok kaját nem érdemes kivinni, csak pár fontos dolgot, kedvencet, mert hasonló árak vannak. A tészták szinte ugyanannyiba kerülnek, pisztácia meg hasonló 3x drágább, az üveges mártások sem sokkal drágábbak. A túlsúlyra vigyázzatok, mert a magyarok nagyon szigorúak ezügyben, volt szerencsém megszívni most... Szúnyogok nagyon durvák, de kint érdemes venni ellenük szert. Aki mostanság utazik, jó utazást kívánok! U.i.: megy fakultatív hajókirándulás Kefallóniára, mindenkinek ajánlom, meseszép sziget! :)
Sziasztok! Nagyon sok kaját nem érdemes kivinni, csak pár fontos dolgot, kedvencet, mert hasonló árak vannak. A tészták szinte ugyanannyiba kerülnek, pisztácia meg hasonló 3x drágább, az üveges mártások sem sokkal drágábbak. A túlsúlyra vigyázzatok, mert a magyarok nagyon szigorúak ezügyben, volt szerencsém megszívni most... Szúnyogok nagyon durvák, de kint érdemes venni ellenük szert. Aki mostanság utazik, jó utazást kívánok! U.i.: megy fakultatív hajókirándulás Kefallóniára, mindenkinek ajánlom, meseszép sziget! :)
#70943 kvu 2008-07-10
Sziasztok! Tud nekem segíteni abban valaki, hogy Kilini-Zakynthos komp mennyiért visz át egy személygépkocsit? (Nem találtam az utlsó 4 hónap írásai között). Üdv és köszönöm. Jó nyaralást mindenkinek!
Sziasztok! Tud nekem segíteni abban valaki, hogy Kilini-Zakynthos komp mennyiért visz át egy személygépkocsit? (Nem találtam az utlsó 4 hónap írásai között). Üdv és köszönöm. Jó nyaralást mindenkinek!
#70477 kvalcsi 2008-07-08
Makrigialos beach Zakynthoson. Innen is mennek kishajók a Kék barlangokhoz. Van olyan is közöttük, amelyiknek üvegfeneke van, így lehet látni a víz alatti világot is.
Makrigialos beach Zakynthoson. Innen is mennek kishajók a Kék barlangokhoz. Van olyan is közöttük, amelyiknek üvegfeneke van, így lehet látni a víz alatti világot is.
#70269 robihal 2008-07-07
Helló! A szállásunk Laganasban volt de nagyon sok városban jártam a szigeten! Tsiliviben is jártam. Laganasban az Alex hotelben voltunk...
Helló! A szállásunk Laganasban volt de nagyon sok városban jártam a szigeten! Tsiliviben is jártam. Laganasban az Alex hotelben voltunk...
#70224 Vicca 2008-07-07
Szia robihal! Hol jártál Zakythoson?? Úgy értem hol volt a szállásod?
Szia robihal! Hol jártál Zakythoson?? Úgy értem hol volt a szállásod?
#70222 siky 2008-07-07
Elõre is köszönöm! Bár még 66 nap, de legalább lesz idõnk informálódni! :D
Elõre is köszönöm! Bár még 66 nap, de legalább lesz idõnk informálódni! :D
#70202 robihal 2008-07-07
Rendben! Egész nyugodtan,várom a kérdéseid! :)
Rendben! Egész nyugodtan,várom a kérdéseid! :)
#70170 siky 2008-07-07
Szia Robihal! Én majd számítok a segítségedre! :wink: Összeszedem a kérdéseimet!
Szia Robihal! Én majd számítok a segítségedre! :wink: Összeszedem a kérdéseimet!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..