| Jón-szigetek \ Zakynthos |
|
| #46824 lloth 2007-10-12 |
FÜTTY MINDENKINEK! :shock:
Hát könnyû mondani, hogy ne dolgozzak annyit... de hát ha muszály! :cry:
Egyébként meg tényleg nagyon eltûntek a nyári fecskék - hogy témába kapcsolódjak mán, hö -, nem sok beszámolót és albumot kaptunk! :twisted:
Na de az elsõ követ az vesse, aki... :D Mert én bizony épp ma küldtem el a fotóimat: remélhetõleg minden rendben lesz velük és akkor végre megszületett az én fotóalbumom is! :wink: :wink:
Egyébként meg tényleg a hideg téli napokra akartam tartogatni a fényképeket, de hát közkívánatra... mit lehet tenni, ha mindenki csak rád kíváncsi... :shock: Áh, csak vicceltem ezzel 'a nagyság átka' szöveggel!
Kedves Atosz!
Még csak futólag volt idõm megnézni a képeidet, de tetszenek: remélem lesz majd lassan idõm alaposan megnézegetni õket és majd 'jól odaírok'!
Egyébként meg élménybeszámolót is tervezek, no és persze majd hemzsegek uticélkeresõben is... csak ez a fránya elfoglalt élet!
üdv:
lloth
|
FÜTTY MINDENKINEK! :shock:
Hát könnyû mondani, hogy ne dolgozzak annyit... de hát ha muszály! :cry:
Egyébként meg tényleg nagyon eltûntek a nyári fecskék - hogy témába kapcsolódjak mán, hö -, nem sok beszámolót és albumot kaptunk! :twisted:
Na de az elsõ követ az vesse, aki... :D Mert én bizony épp ma küldtem el a fotóimat: remélhetõleg minden rendben lesz velük és akkor végre megszületett az én fotóalbumom is! :wink: :wink:
Egyébként meg tényleg a hideg téli napokra akartam tartogatni a fényképeket, de hát közkívánatra... mit lehet tenni, ha mindenki csak rád kíváncsi... :shock: Áh, csak vicceltem ezzel 'a nagyság átka' szöveggel!
Kedves Atosz!
Még csak futólag volt idõm megnézni a képeidet, de tetszenek: remélem lesz majd lassan idõm alaposan megnézegetni õket és majd 'jól odaírok'!
Egyébként meg élménybeszámolót is tervezek, no és persze majd hemzsegek uticélkeresõben is... csak ez a fránya elfoglalt élet!
üdv:
lloth
|
| #46713 Rozinante 2007-10-10 |
Szia!
Érdekelt volna, hogy hogy sikerült a Kata nyaralása Zantén :roll:
Elõtte sokat beszéltünk Kréta kapcsán, elõszõr úgy volt odautazik.
És Zantén még nem voltam, talán majd egyszer... :roll: :P
|
Szia!
Érdekelt volna, hogy hogy sikerült a Kata nyaralása Zantén :roll:
Elõtte sokat beszéltünk Kréta kapcsán, elõszõr úgy volt odautazik.
És Zantén még nem voltam, talán majd egyszer... :roll: :P
|
| #46712 atosz 2007-10-10 |
Hello Rozinate!
Látod az ember kiteheti a 'füttyülõét' és akkor se nem füttyentenek ránk vissza.
Látom szólásra ill.írásra próbász birni valakit,de nem megy.Nagyon leüllepedett a Hellasz, egy két állandó hozzászoló beszígat csak,úgy elvannak,de hol van az a sok-sok aktív szezoni kérdezõ?
Hát igen,elmúlt az érdek és 'vizet' vettek... :lol: Tavasszal majd visszajönnek mint a parti-fecskék. :D :?:
Te még maradtál,akkó tartsunk össze.Nemde?Mi a subjektiv véleményed?
Üdv az üresedõ fedélzeten.Mán ez off lesz,majd a dumcsiba tovább.
Szivacs:Atosz :wink:
|
Hello Rozinate!
Látod az ember kiteheti a 'füttyülõét' és akkor se nem füttyentenek ránk vissza.
Látom szólásra ill.írásra próbász birni valakit,de nem megy.Nagyon leüllepedett a Hellasz, egy két állandó hozzászoló beszígat csak,úgy elvannak,de hol van az a sok-sok aktív szezoni kérdezõ?
Hát igen,elmúlt az érdek és 'vizet' vettek... :lol: Tavasszal majd visszajönnek mint a parti-fecskék. :D :?:
Te még maradtál,akkó tartsunk össze.Nemde?Mi a subjektiv véleményed?
Üdv az üresedõ fedélzeten.Mán ez off lesz,majd a dumcsiba tovább.
Szivacs:Atosz :wink:
|
| #46688 Rozinante 2007-10-10 |
˝Szia Kata!
Nem hallani a füttyentésed,kicsi a füttyülõd. :D :) :( :roll:
Próbád meg még egyszer,de ahhoz elõbb válaszoni kéne. :!:
ÜÜdv:Atosz :wink:
Szia Iloth!
Ne dógozz mán annyit,te is füttyenthetnél lazításnak. :D˝ - atosz
Lehet, hogy én is kicsi vagyok, és nagyon beleolvadtam a fórumba.... :)
Ezért nem kaptam választ :roll: :)
|
˝Szia Kata!
Szia Iloth!
Ne dógozz mán annyit,te is füttyenthetnél lazításnak. :D˝ - atosz
Lehet, hogy én is kicsi vagyok, és nagyon beleolvadtam a fórumba.... :)
Ezért nem kaptam választ :roll: :)
|
| #46623 atosz 2007-10-09 |
Szia Kata!
Szia Iloth!
Ne dógozz mán annyit,te is füttyenthetnél lazításnak. :D
|
Szia Kata!
Szia Iloth!
Ne dógozz mán annyit,te is füttyenthetnél lazításnak. :D
|
| #46501 lloth 2007-10-07 |
Hello mindenkinek!
Azért nem is írtam, mert - amellett hogy rengeteget kell dolgoznom - nagyon leült a fórum, de azért szinte mindennap fel szoktam nézni!
A fotókért bocsika: már nekifutottam, csak épp most meg 'túl kicsi a képek felbontása', elõtte meg túl nagy volt...
De folyamatban a dolog...
Egyébként meg vessetek fel a témákat... bele-bel tudok azért csatlakozni...
A jövõ évi nyaraláson meg jó lenne gondolkodni, de amióta rágondoltam, azóta már nincs is rá idõm... sajna
üdv:
lloth
|
Hello mindenkinek!
Azért nem is írtam, mert - amellett hogy rengeteget kell dolgoznom - nagyon leült a fórum, de azért szinte mindennap fel szoktam nézni!
A fotókért bocsika: már nekifutottam, csak épp most meg 'túl kicsi a képek felbontása', elõtte meg túl nagy volt...
De folyamatban a dolog...
Egyébként meg vessetek fel a témákat... bele-bel tudok azért csatlakozni...
A jövõ évi nyaraláson meg jó lenne gondolkodni, de amióta rágondoltam, azóta már nincs is rá idõm... sajna
üdv:
lloth
|
| #46480 Rozinante 2007-10-06 |
˝Én befüttyentenék, de nekem nem igazán szoktatok válaszolni... :?˝ - kata_
Szia Kata!
Hogy tetszett Zakynthos, milyen volt a nyaralás?
Jövõre akkor Kréta lesz?
Üdv
Rozinante
|
˝Én befüttyentenék, de nekem nem igazán szoktatok válaszolni... :?˝ - kata_
Szia Kata!
Hogy tetszett Zakynthos, milyen volt a nyaralás?
Jövõre akkor Kréta lesz?
Üdv
Rozinante
|
| #46459 atosz 2007-10-06 |
Szió Kata!
Ne haragudj Katácska,de tényleg nem voltál észrevehetõ a topikban és most írok neked,de még nem tudom hogy mit.Ha voltál Zantén,vagy Kefalóniában már is meg van a téma,csak irj, vagy kérdezz és én észreveszlek mert tudok mit válaszolni is.Ha vélemményed is van, az mégjobb!Írd meg.Ha netán más szigeteken is jártál, vagy szeretnél majd menni esetleg még segíteni is tudok,mert már hála voltam egy jópáron.
Csak abban a topikban írjál ami a témával kapcsolatos,vagy a dumcsiban.
OK? :wink: :D
Üdv: Atosz :wink:
|
Szió Kata!
Ne haragudj Katácska,de tényleg nem voltál észrevehetõ a topikban és most írok neked,de még nem tudom hogy mit.Ha voltál Zantén,vagy Kefalóniában már is meg van a téma,csak irj, vagy kérdezz és én észreveszlek mert tudok mit válaszolni is.Ha vélemményed is van, az mégjobb!Írd meg.Ha netán más szigeteken is jártál, vagy szeretnél majd menni esetleg még segíteni is tudok,mert már hála voltam egy jópáron.
Csak abban a topikban írjál ami a témával kapcsolatos,vagy a dumcsiban.
OK? :wink: :D
Üdv: Atosz :wink:
|
| #46454 kata_ 2007-10-05 |
Én befüttyentenék, de nekem nem igazán szoktatok válaszolni... :?
|
Én befüttyentenék, de nekem nem igazán szoktatok válaszolni... :?
|
| #46449 atosz 2007-10-05 |
Szevasz annak aki van! :?
Hát nem hemzsegtek a Hellaszon ahogy elnézem.Iloth, látom válaszolhatok magamnak az írásomra. Avval kezdtem,hogy kerestem a feltett zantei képeidet,de az se nincs.Mindenki elhúzott mint a sárszalonka.No majd beszégetek én magammal... :shock: :D
Mindenhol üres elhagyoot nyári fészkek.Elmegyek a, a dumába.Ha valaki fenn jár füttyentsen be a topikba. :D
Atosz.
|
Szevasz annak aki van! :?
Hát nem hemzsegtek a Hellaszon ahogy elnézem.Iloth, látom válaszolhatok magamnak az írásomra. Avval kezdtem,hogy kerestem a feltett zantei képeidet,de az se nincs.Mindenki elhúzott mint a sárszalonka.No majd beszégetek én magammal... :shock: :D
Mindenhol üres elhagyoot nyári fészkek.Elmegyek a, a dumába.Ha valaki fenn jár füttyentsen be a topikba. :D
Atosz.
|
|