Minden, még nyaralni idulónak:kellemes pihenést! :D :D
Minden 'nyaraltnak' kellemes sopánkodást. :cry: :? :D
Ne irigykedj,te má vótá. :lol:
Szevasztok: Atosz :wink:
Minden, még nyaralni idulónak:kellemes pihenést! :D :D
Minden 'nyaraltnak' kellemes sopánkodást. :cry: :? :D
Ne irigykedj,te má vótá. :lol:
Szevasztok: Atosz :wink:
#43238atosz 2007-08-30
Nagyon szépen köszönjük Prüntyikém! :)
Reméljük a lehetõ legjobbakat.
Üdv: Atosz :wink:
Nagyon szépen köszönjük Prüntyikém! :)
Reméljük a lehetõ legjobbakat.
Üdv: Atosz :wink:
#43232Prüntyi 2007-08-30
Szia Atosz!
Nagyon jó pihenést kivánok nektek,és jó utat :)
Nem tüntem el csak sok mostanában a dolgom :(
Érezétek nagyon jól magatokat :D :wink:
Szia Atosz!
Nagyon jó pihenést kivánok nektek,és jó utat :)
Nem tüntem el csak sok mostanában a dolgom :(
Érezétek nagyon jól magatokat :D :wink:
#43092atosz 2007-08-29
Szia Mofly!
Köszönjük a nyaralási jókiváságodat!Nagyon reméljük,hogy nem is lesz különösebb probléma és az idõjárás sem a végletekben fog ingadozni.Na meg abbahagyja Görögország katasztrófális helyzetének romlását.Egy két órás zivatart küldene a lángoló helyekre,segítené sok szerencsétlen és szegény görög életének jobbrafordulását!!Nagyon szeretném!!!Más.
Rég nem voltál fenn a Hellaszon.Visszasüppedtél az itthoni káoszba, ami meg a magyarok másjellegû 'katasztrófája'!Errõl meg aztán tényleg elég.
Nos mégegyszer köszi és igyekszünk feltõltõdni egy picinyke és jó emlékkel.
Üdv: Atosz :) :wink:
Szia Mofly!
Köszönjük a nyaralási jókiváságodat!Nagyon reméljük,hogy nem is lesz különösebb probléma és az idõjárás sem a végletekben fog ingadozni.Na meg abbahagyja Görögország katasztrófális helyzetének romlását.Egy két órás zivatart küldene a lángoló helyekre,segítené sok szerencsétlen és szegény görög életének jobbrafordulását!!Nagyon szeretném!!!Más.
Rég nem voltál fenn a Hellaszon.Visszasüppedtél az itthoni káoszba, ami meg a magyarok másjellegû 'katasztrófája'!Errõl meg aztán tényleg elég.
Nos mégegyszer köszi és igyekszünk feltõltõdni egy picinyke és jó emlékkel.
#43085mofly 2007-08-29
Szia Atosz!
Minden információval felvértezted magad? Jó utazást, és érezzétek jól magatokat! :)
Én is szívesen lubickolnék még a tengerben, jólesne. Különösen, hogy majd megfulladok az allergiától! :|
Szia Atosz!
Minden információval felvértezted magad? Jó utazást, és érezzétek jól magatokat! :)
Én is szívesen lubickolnék még a tengerben, jólesne. Különösen, hogy majd megfulladok az allergiától! :|
#43058h.apci 2007-08-28
Szia Atosz!
Kellemes készülõdést!
Nem ismerek rád; nem vagy egy ideges típus, miféle feszültségrõl beszélsz? Mennek a többiek is (Portosz, Aramisz…)? :lol:
Azt a szamaragolást gondold át még egyszer! Még hogy nincs benne klíma! És a jó tengeri levegõ, virág- és egyéb illat, az semmi?
Szia Atosz!
Kellemes készülõdést!
Nem ismerek rád; nem vagy egy ideges típus, miféle feszültségrõl beszélsz? Mennek a többiek is (Portosz, Aramisz…)? :lol:
Azt a szamaragolást gondold át még egyszer! Még hogy nincs benne klíma! És a jó tengeri levegõ, virág- és egyéb illat, az semmi?
#43053atosz 2007-08-28
Sziiia Szöszy! :)
Rég láttalak a Hellason és örülök,hogy írtál és elbúcsúztatsz bennünket.Iloth elrepült 13óra környékén és már azóta rég Zantén van.Mi csak pénteken a késõdélutáni géppel startolunk.Gondolhatod, kezd feszülni a légkör:mi lesz, hogy lesz,minek lesz.A belsõ feszültség lassú kifejlõdése. :?
A katasztrofális helyzetrõl meg direkt nem akarok írni,mert az borzalmas.
Mégegyszer köszönjük a jókivánságodat! :) Reméljük nem lesz gond!
Sziiia Szöszy! :)
Rég láttalak a Hellason és örülök,hogy írtál és elbúcsúztatsz bennünket.Iloth elrepült 13óra környékén és már azóta rég Zantén van.Mi csak pénteken a késõdélutáni géppel startolunk.Gondolhatod, kezd feszülni a légkör:mi lesz, hogy lesz,minek lesz.A belsõ feszültség lassú kifejlõdése. :?
A katasztrofális helyzetrõl meg direkt nem akarok írni,mert az borzalmas.
Mégegyszer köszönjük a jókivánságodat! :) Reméljük nem lesz gond!
#43036Szöszy!!! 2007-08-28
Iloth és Atosz!
kellemes utat ,érezzétek oylan jól magatokat,mint ahogy én éreztem :)
sziasztok
Iloth és Atosz!
kellemes utat ,érezzétek oylan jól magatokat,mint ahogy én éreztem :)
sziasztok
#43011kviragh 2007-08-28
Szóval tehát a viszonylag hasznos honlap, amit az imént írtam:
Csak hát ugyebár túl gyorsan akartam elküldeni a választ... :oops:
Szóval tehát a viszonylag hasznos honlap, amit az imént írtam:
Csak hát ugyebár túl gyorsan akartam elküldeni a választ... :oops:
#43010kviragh 2007-08-28
Szia kvalcsi!
Hát én is kicsit lemaradtam a válaszokkal, de megpróbálok most visszailleszkedni! Köszönöm a segítséget - még csak ismerkedem a honlappal, de máris rendeteg hasznos információval gyarapodtam! :D
Ugyan egy olyan utazási irodánál foglaltunk, akit ismerõs javasolt, de mostanában azért kicsit mégis tart minden ilyentõl az ember (korábbi hozzászólások is ezt támasztják alá). Nincs valakinek esetleg egy kis tapasztalata a Dias Zeus utazási irodáról és annak idegenvezetõjérõl :?:
Itt fogunk lakni:
Ha itt is van tapasztalat valakinek - more than welcome!!! :lol:
Találtam amúgy egy viszonylag jó honlapot, ahol leginkább az autóbérlés része kihasználható (a többi túlságosan átfogó). Mi robogót akarunk bérelni 10 napra és ez 130 Euro lesz ahogy itt láttam - legalább kiindulásnak már jó ár.
Juj már annyira várom - olyan sok szépet láttam - hallottam már errõl a szigetrõl :!: :!: :!:
Van esetleg itt Argassi-ban olyan étterem, amit semmiképp ne hagyjunk ki? Akarunk menni hajókirándulásra - vajon mi a jobb, ha az idegenvezetõvel megyünk, vagy inkább privát, egy helyben szervezett kirándulásra menjünk? Én beszélek angolul, tehát nem gond, ha úgy beszélnek, de a párom sajnos nem...
Köszi a segítséget elõre is, még jelentkezem! :wink:
Szia kvalcsi!
Hát én is kicsit lemaradtam a válaszokkal, de megpróbálok most visszailleszkedni! Köszönöm a segítséget - még csak ismerkedem a honlappal, de máris rendeteg hasznos információval gyarapodtam! :D
Ugyan egy olyan utazási irodánál foglaltunk, akit ismerõs javasolt, de mostanában azért kicsit mégis tart minden ilyentõl az ember (korábbi hozzászólások is ezt támasztják alá). Nincs valakinek esetleg egy kis tapasztalata a Dias Zeus utazási irodáról és annak idegenvezetõjérõl :?:
Itt fogunk lakni:
Ha itt is van tapasztalat valakinek - more than welcome!!! :lol:
Találtam amúgy egy viszonylag jó honlapot, ahol leginkább az autóbérlés része kihasználható (a többi túlságosan átfogó). Mi robogót akarunk bérelni 10 napra és ez 130 Euro lesz ahogy itt láttam - legalább kiindulásnak már jó ár.
Juj már annyira várom - olyan sok szépet láttam - hallottam már errõl a szigetrõl :!: :!: :!:
Van esetleg itt Argassi-ban olyan étterem, amit semmiképp ne hagyjunk ki? Akarunk menni hajókirándulásra - vajon mi a jobb, ha az idegenvezetõvel megyünk, vagy inkább privát, egy helyben szervezett kirándulásra menjünk? Én beszélek angolul, tehát nem gond, ha úgy beszélnek, de a párom sajnos nem...
Köszi a segítséget elõre is, még jelentkezem! :wink: