KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#23797 kvalcsi 2007-03-27
Ez a gyönyörû rész Zante dél-nyugati részén található Keri.
Ez a gyönyörû rész Zante dél-nyugati részén található Keri.
#23796 kvalcsi 2007-03-27
Tényleg az! Zanténak mesés öblei vannak.
Tényleg az! Zanténak mesés öblei vannak.
#23794 vojandi 2007-03-27
Valcsi, ez csodaszép hely.
Valcsi, ez csodaszép hely.
#23790 kvalcsi 2007-03-27
Ez is Xigia, ahol kénes a víz.
Ez is Xigia, ahol kénes a víz.
#23788 kvalcsi 2007-03-27
Szia Zotya! A kénes fürdõ Xigiában van egy tengeröbölben. Ez a sziget észak-keleti oldalán található Alykes fölött, de Makrigialos elött. Belinkelek egy fotót, ezt keresd, ha a tengerparton autózól, de ki is van táblázva.
Szia Zotya! A kénes fürdõ Xigiában van egy tengeröbölben. Ez a sziget észak-keleti oldalán található Alykes fölött, de Makrigialos elött. Belinkelek egy fotót, ezt keresd, ha a tengerparton autózól, de ki is van táblázva.
#23764 M Zotya 2007-03-26
Azthiszem már csak nekem nincs 'utitársam' akivel egyidõben mennék. Lehet hogy egyedül leszek a szigeten? :D
Azthiszem már csak nekem nincs 'utitársam' akivel egyidõben mennék. Lehet hogy egyedül leszek a szigeten? :D
#23752 Szöszy!!! 2007-03-26
Az én utitársam Kati meg úgylátom eltûnt egy idõre,sebaj remélem õ is visszatér közénk! :)Köszi az újabb ötelteket,infokat mindnekinek! Már csak 109 nap :)
Az én utitársam Kati meg úgylátom eltûnt egy idõre,sebaj remélem õ is visszatér közénk! :)Köszi az újabb ötelteket,infokat mindnekinek! Már csak 109 nap :)
#23750 atosz 2007-03-26
Kedves Iloth! Végül is megtaláltam ,hogy Ag.sostisba jöttök Ti is. Üdv.Atosz
Kedves Iloth! Végül is megtaláltam ,hogy Ag.sostisba jöttök Ti is. Üdv.Atosz
#23747 M Zotya 2007-03-26
Vojandi:) Szió Nagyon köszönöm... Én olvastam valahol , hogy a tenger víze nagyon pezseg , és hogy a kénes vegyhatás jót tesz ... Amikor ezt olvastam olyan voltam , mint 1 Aranyhal :D 3másodperces memóriával Üdv.: Zotya
Vojandi:) Szió Nagyon köszönöm... Én olvastam valahol , hogy a tenger víze nagyon pezseg , és hogy a kénes vegyhatás jót tesz ... Amikor ezt olvastam olyan voltam , mint 1 Aranyhal :D 3másodperces memóriával Üdv.: Zotya
#23734 atosz 2007-03-26
Na most mellé néztem,mert Ti 3 nappal elõbb mentek.Akkó jobb nektek... Atosz
Na most mellé néztem,mert Ti 3 nappal elõbb mentek.Akkó jobb nektek... Atosz

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..