KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#15077 lloth 2006-09-04
Kedves Fórumozók! Nagy a csend Zakynthos körül! :( Hát annyira jó volt odakint. hogy haza sem jöttetek? :D Mert nagyon kíváncsi lennék bundas és valcsi beszámolóira, képeire, ha nem túl megterhelõ feladat egy kis isdõt szánni majd ezekre! Kérlek, írjátok meg, hogy milyen volt és hadd nézzük a képeket, hisz lehet, hogy jövõre mi is ide utaznánk! Légyszike! Egyébként ha bárki tud valami közelebbit a szigettel kapcsolatban és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném! Bármi érdekel... üdv és köszi elõre is lloth
Kedves Fórumozók! Nagy a csend Zakynthos körül! :( Hát annyira jó volt odakint. hogy haza sem jöttetek? :D Mert nagyon kíváncsi lennék bundas és valcsi beszámolóira, képeire, ha nem túl megterhelõ feladat egy kis isdõt szánni majd ezekre! Kérlek, írjátok meg, hogy milyen volt és hadd nézzük a képeket, hisz lehet, hogy jövõre mi is ide utaznánk! Légyszike! Egyébként ha bárki tud valami közelebbit a szigettel kapcsolatban és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném! Bármi érdekel... üdv és köszi elõre is lloth
#13232 vojandi 2006-08-02
Valcsi ma küldött friss híreket, miszerint minden jó. Két napig autóval járták a szigetet, tegnap hajóval mentek a sziget körül és pénteken hajókirándulásra mennek Kefallóniára. Andi
Valcsi ma küldött friss híreket, miszerint minden jó. Két napig autóval járták a szigetet, tegnap hajóval mentek a sziget körül és pénteken hajókirándulásra mennek Kefallóniára. Andi
#13104 Jox 2006-08-01

#12969 Kyra 2006-07-30
Nagyon szeretem Korfut. Az egyik legszebb hely a világon. Csak a taljánokat kitakarítanám onnan. :wink:
Nagyon szeretem Korfut. Az egyik legszebb hely a világon. Csak a taljánokat kitakarítanám onnan. :wink:
#12965 -törölt nick 6508 2006-07-30
Értem. Korfun egyszer régen voltam. :)
Értem. Korfun egyszer régen voltam. :)
#12964 Kyra 2006-07-30
Ha minden összejön jövõre én is megnézem. :D De ha jönn az egész család akkor visszamegyünk Korfura.
Ha minden összejön jövõre én is megnézem. :D De ha jönn az egész család akkor visszamegyünk Korfura.
#12959 -törölt nick 6508 2006-07-30
Szerintem a legszebb Kalamaki volt.
Szerintem a legszebb Kalamaki volt.
#12957 Kyra 2006-07-30
Sok látnivaló van? Bejártátok a szigetet? Hol van a legszebb strandjuk?
Sok látnivaló van? Bejártátok a szigetet? Hol van a legszebb strandjuk?
#12956 -törölt nick 6508 2006-07-30
A boltokban itt is csak 1 volt.
A boltokban itt is csak 1 volt.
#12954 Kyra 2006-07-30
Elég magas. A rodoszi strandon 2,5 volt. A boltokban csak 1.
Elég magas. A rodoszi strandon 2,5 volt. A boltokban csak 1.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat