KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#8650 kvalcsi 2006-06-14
Szia Jox! Köszönöm a képet, ez pazar látvány! :D :D :D Nem tudod véletlenül, hogy ez a fotó hol készült? Talán Zakynthos város feletti Bohaliról?
Szia Jox! Köszönöm a képet, ez pazar látvány! :D :D :D Nem tudod véletlenül, hogy ez a fotó hol készült? Talán Zakynthos város feletti Bohaliról?
#8649 Jox 2006-06-14
Valcsi! Készülj fel erre a látványra! :wink:
Valcsi! Készülj fel erre a látványra! :wink:
#8159 -törölt nick 6508 2006-06-07
˝Szia bundas49! Július 27-tõl augusztus 07-ig az Aeolus Utazási Irodával.˝ - kvalcsi

Akkor én kicsit korábban, július 17-tõl július 27-ig, de már nagyon várom! :)
˝Szia bundas49! Július 27-tõl augusztus 07-ig az Aeolus Utazási Irodával.˝ - kvalcsi

Akkor én kicsit korábban, július 17-tõl július 27-ig, de már nagyon várom! :)
#8143 kvalcsi 2006-06-07
Szia bundas49! Július 27-tõl augusztus 07-ig az Aeolus Utazási Irodával.
Szia bundas49! Július 27-tõl augusztus 07-ig az Aeolus Utazási Irodával.
#8132 -törölt nick 6508 2006-06-07
˝Szia bundas49! Már le is foglaltad az utat Zantéra? Mi már biztosan oda megyünk nyaralni, mert még februárban lekötöttem az utat Tsilivibe. Üdv:˝ - kvalcsi

én tegnap foglaltam le :) mikor mész?
˝Szia bundas49! Már le is foglaltad az utat Zantéra? Mi már biztosan oda megyünk nyaralni, mert még februárban lekötöttem az utat Tsilivibe. Üdv:˝ - kvalcsi

én tegnap foglaltam le :) mikor mész?
#8117 kvalcsi 2006-06-07
Szia bundas49! Már le is foglaltad az utat Zantéra? Mi már biztosan oda megyünk nyaralni, mert még februárban lekötöttem az utat Tsilivibe. Üdv:
Szia bundas49! Már le is foglaltad az utat Zantéra? Mi már biztosan oda megyünk nyaralni, mert még februárban lekötöttem az utat Tsilivibe. Üdv:
#8094 -törölt nick 6508 2006-06-06
mostmár biztos hogy Zakynthosba megyek a nyáron, már nagyon várom! :)
mostmár biztos hogy Zakynthosba megyek a nyáron, már nagyon várom! :)
#8081 -törölt nick 6508 2006-06-06
˝mindenképpen érdemes. elég ha csak 1-2 foto végignézel a szigetrõl. mi tavaly ott voltunk, ha szerzel már némi infot kérdezz nyugatan, ha tudok segítek.˝ - monalisa

köszi a választ ha nekem írtad :wink: :) jo majd kérdezek ha lesz rá idõm ( :( ) :)
˝mindenképpen érdemes. elég ha csak 1-2 foto végignézel a szigetrõl. mi tavaly ott voltunk, ha szerzel már némi infot kérdezz nyugatan, ha tudok segítek.˝ - monalisa

köszi a választ ha nekem írtad :wink: :) jo majd kérdezek ha lesz rá idõm ( :( ) :)
#8070 monalisa 2006-06-06
mindenképpen érdemes. elég ha csak 1-2 foto végignézel a szigetrõl. mi tavaly ott voltunk, ha szerzel már némi infot kérdezz nyugatan, ha tudok segítek.
mindenképpen érdemes. elég ha csak 1-2 foto végignézel a szigetrõl. mi tavaly ott voltunk, ha szerzel már némi infot kérdezz nyugatan, ha tudok segítek.
#8023 -törölt nick 6508 2006-06-05
Köszi Andi! :wink:
Köszi Andi! :wink:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..