KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Általános tapasztalatok \ Legjobb ételek - italok

#129672 ginaaa79 2010-03-24
Ezt a Fitakit én is láttam már, meg, hogy német...
Ezt a Fitakit én is láttam már, meg, hogy német...
#129660 nagyimre64 2010-03-24
Ha német gyártmány és tehéntejböl készül akkor szerintetek mi köze lehet a görög fetához. Ti vennétek mercedest trabant motorral. Az érzés megvan de ne inditsad be. Az illúziót kergesse David Copperfield.
Ha német gyártmány és tehéntejböl készül akkor szerintetek mi köze lehet a görög fetához. Ti vennétek mercedest trabant motorral. Az érzés megvan de ne inditsad be. Az illúziót kergesse David Copperfield.
#129622 ttomi75 2010-03-24
Csak hogy én is hozzá szóljak :) Fitaki az isten!!! Párom azért szereti mert tehéntejből készül és nincs annyira birka íze! Én úgy emlékszem a származási ország Német o.!!!! Interspárban mindig van és Aucanban is! Görög saláta csak azzal a finom, próbáltam múltkor Lidl féle sajtot, meg sem közelítette!
Csak hogy én is hozzá szóljak :) Fitaki az isten!!! Párom azért szereti mert tehéntejből készül és nincs annyira birka íze! Én úgy emlékszem a származási ország Német o.!!!! Interspárban mindig van és Aucanban is! Görög saláta csak azzal a finom, próbáltam múltkor Lidl féle sajtot, meg sem közelítette!
#129619 Mediterraneo 2010-03-24
˝Gina, a Metro-ban lehet kapni, Fitaki néven, nagyon finom. A páromék (szakács) a pizzériában ezt használják a görög salátához.˝ - lincsi1

Ez az! A Corában talált is Fitaki névre hallgatott :)
˝Gina, a Metro-ban lehet kapni, Fitaki néven, nagyon finom. A páromék (szakács) a pizzériában ezt használják a görög salátához.˝ - lincsi1

Ez az! A Corában talált is Fitaki névre hallgatott :)
#129512 ginaaa79 2010-03-23
köszi szépen, akkor a Metro-ban majd megnézem, Cora nálunk nincs sajna.
köszi szépen, akkor a Metro-ban majd megnézem, Cora nálunk nincs sajna.
#129503 lincsi1 2010-03-23
Gina, a Metro-ban lehet kapni, Fitaki néven, nagyon finom. A páromék (szakács) a pizzériában ezt használják a görög salátához.
Gina, a Metro-ban lehet kapni, Fitaki néven, nagyon finom. A páromék (szakács) a pizzériában ezt használják a görög salátához.
#129502 Mediterraneo 2010-03-23
˝Lehet kapni valahol Görögországból származó Feta sajtot Magyarországon?˝ - ginaaa79

Szia ginaa79! A Corában vettem, kb 1-1,5 hónapja, de ezelőtt sosem láttam, azóta pedig nem voltam arra. Műanyag dobozban volt, sós lében. Meg is lepődtem, hogy valódi görög gyártmány. Talán csak valami egyszeri alkalom volt?
˝Lehet kapni valahol Görögországból származó Feta sajtot Magyarországon?˝ - ginaaa79

Szia ginaa79! A Corában vettem, kb 1-1,5 hónapja, de ezelőtt sosem láttam, azóta pedig nem voltam arra. Műanyag dobozban volt, sós lében. Meg is lepődtem, hogy valódi görög gyártmány. Talán csak valami egyszeri alkalom volt?
#129500 Mediterraneo 2010-03-23
˝Melyik a legjobb minőségű olivaolaj?˝ - Vicosz

Az én kedvencem a Minos. Gyártási hely: Sitia, Kréta.
˝Melyik a legjobb minőségű olivaolaj?˝ - Vicosz

Az én kedvencem a Minos. Gyártási hely: Sitia, Kréta.
#129490 ginaaa79 2010-03-23
Anic bocsi, a hsz-od elkerülte a figyelmed. Ha valahol találok, megírom, hátha mást is érdekel...
Anic bocsi, a hsz-od elkerülte a figyelmed. Ha valahol találok, megírom, hátha mást is érdekel...
#129472 nagyimre64 2010-03-22
Anic. A sparban én már vettem zorbas feliratu görögnek mondott feta sajtot. Annak semmi köze nem volt a fetához.
Anic. A sparban én már vettem zorbas feliratu görögnek mondott feta sajtot. Annak semmi köze nem volt a fetához.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..