KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Általános tapasztalatok \ Legjobb ételek - italok

#13207 ildi74 2006-08-02
Én itthon még sose találtam ubit az öntetbe...
Én itthon még sose találtam ubit az öntetbe...
#13200 Kriszta35 2006-08-02
Én eddig mindig tzatzikivel kaptam a gyrost, errõl nem is hallottam, hogy van gyros öntet! :shock: Még itthon is. Ez nem véletlenül magyar specialitás??? :lol:
Én eddig mindig tzatzikivel kaptam a gyrost, errõl nem is hallottam, hogy van gyros öntet! :shock: Még itthon is. Ez nem véletlenül magyar specialitás??? :lol:
#13198 Kyra 2006-08-02
Köszi Linda ! Ki fogom próbálni. :D
Köszi Linda ! Ki fogom próbálni. :D
#13159 Leenda 2006-08-01
Gyros öntet: 0,5 l joghurt kávéskanál só csipet majoranna darált fokhagyma (2 gerezd) 1,5 dl víz Én nem mindig ezekkel az arányokkal csinálom. És ha nincsen joghurt szerintem jó bele a tejföl is. Ezt a receptet egyébként egy gyros készítõ mondta.
Gyros öntet: 0,5 l joghurt kávéskanál só csipet majoranna darált fokhagyma (2 gerezd) 1,5 dl víz Én nem mindig ezekkel az arányokkal csinálom. És ha nincsen joghurt szerintem jó bele a tejföl is. Ezt a receptet egyébként egy gyros készítõ mondta.
#13150 vadevezõs 2006-08-01
Igazad van én is nemrég jöttem haza de már a jövõ évre készülök,mert idén már sajna én sem jutok ki.Imádom a görög kajákat,3 kiló plusszal jöttem haza,most dolgozom az eltüntetésén.A kedvencem a muszaka meg a tszamboli imádom persze jöhetnek a tenger gyümölcsei is csak görög legyen.szió Ági. :wink: :wink: :wink: :wink:
Igazad van én is nemrég jöttem haza de már a jövõ évre készülök,mert idén már sajna én sem jutok ki.Imádom a görög kajákat,3 kiló plusszal jöttem haza,most dolgozom az eltüntetésén.A kedvencem a muszaka meg a tszamboli imádom persze jöhetnek a tenger gyümölcsei is csak görög legyen.szió Ági. :wink: :wink: :wink: :wink:
#13145 Kyra 2006-08-01
Sziasztok! Tudja valaki a gyros öntetének a receptjét?
Sziasztok! Tudja valaki a gyros öntetének a receptjét?
#13131 rekuc 2006-08-01
Így ebéd után már jöhetnek a kaják :) :)
Így ebéd után már jöhetnek a kaják :) :)
#13130 Rebeka 2006-08-01
Na ez tök jó kép! :lol: Van egyáltalán Görögországban olyan vendéglátóhely ahol nincs egy vagy több cicus vagy kutya? De tapasztalataink szerint ezek a jószágok nagyon válogatósak ám, akármit nem esznek meg. Talán mert oly sokan nem tudunk ellenállni annak, hogy adjunk nekik pár falatot? :lol: :lol:
Na ez tök jó kép! :lol: Van egyáltalán Görögországban olyan vendéglátóhely ahol nincs egy vagy több cicus vagy kutya? De tapasztalataink szerint ezek a jószágok nagyon válogatósak ám, akármit nem esznek meg. Talán mert oly sokan nem tudunk ellenállni annak, hogy adjunk nekik pár falatot? :lol: :lol:
#13128 Jox 2006-08-01

#13127 Jox 2006-08-01
A neten találtam...
A neten találtam...

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..