KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#12663 Andra 2006-07-26
˝Ez az én esetemben nem bizonyított :D˝ - ildi74

:D :D :D :D Akárcsak az én esetemben. :D Én már a kép látványától is meg tudok hízni... :? Biztosan pszichésen mûködik. :?
˝Ez az én esetemben nem bizonyított :D˝ - ildi74

:D :D :D :D Akárcsak az én esetemben. :D Én már a kép látványától is meg tudok hízni... :? Biztosan pszichésen mûködik. :?
#12656 Csutek 2006-07-26
˝Szánom-bánom bûnömet, de vissza is szoktam lapozni, hogy elõrébb milyen kaják vannak.... :oops:˝ - ildi74

Én is :oops: De ez még nem bûn. De ilyenkor szokott az ember gyönge lánya bûnbe esni. :twisted: Vagy elkészítessz magadnak valami hasonlót, vagy kiüríted a frigót.
˝Szánom-bánom bûnömet, de vissza is szoktam lapozni, hogy elõrébb milyen kaják vannak.... :oops:˝ - ildi74

Én is :oops: De ez még nem bûn. De ilyenkor szokott az ember gyönge lánya bûnbe esni. :twisted: Vagy elkészítessz magadnak valami hasonlót, vagy kiüríted a frigót.
#12652 Jox 2006-07-26

#12641 ildi74 2006-07-26
Ez az én esetemben nem bizonyított :D
Ez az én esetemben nem bizonyított :D
#12639 ferrari 2006-07-26
Helló Ildi 74 ! Ne legyen bûntudatod ! Nézegesd nyugodtan, attól nem fogsz hízni. :wink:
Helló Ildi 74 ! Ne legyen bûntudatod ! Nézegesd nyugodtan, attól nem fogsz hízni. :wink:
#12638 ildi74 2006-07-26
Szánom-bánom bûnömet, de vissza is szoktam lapozni, hogy elõrébb milyen kaják vannak.... :oops:
Szánom-bánom bûnömet, de vissza is szoktam lapozni, hogy elõrébb milyen kaják vannak.... :oops:
#12637 Csutek 2006-07-26
˝Én meg fogyózom, tiszta kínszenvedés nézni ezeket a képeket (de azért nézem) :D˝ - ildi74

Én is! A mai képeket nézegetheted, ezeket az ételeket nyugodtan fogyaszthatod is, igazi diétás kaja. Addig nincs baj, amíg nem kerül elõ egy báránysült :twisted: , vagy más szaftos étel egy kis sültkrumplival. :twisted: Na, az már veszélyes lenne a diétára. De ilyen üde ételek mellett a fogyi is könnyebben megy.
˝Én meg fogyózom, tiszta kínszenvedés nézni ezeket a képeket (de azért nézem) :D˝ - ildi74

Én is! A mai képeket nézegetheted, ezeket az ételeket nyugodtan fogyaszthatod is, igazi diétás kaja. Addig nincs baj, amíg nem kerül elõ egy báránysült :twisted: , vagy más szaftos étel egy kis sültkrumplival. :twisted: Na, az már veszélyes lenne a diétára. De ilyen üde ételek mellett a fogyi is könnyebben megy.
#12634 ildi74 2006-07-26
Én meg fogyózom, tiszta kínszenvedés nézni ezeket a képeket (de azért nézem) :D
Én meg fogyózom, tiszta kínszenvedés nézni ezeket a képeket (de azért nézem) :D
#12626 Csutek 2006-07-26
Guszták ezek a képek. Nincs is jobb egy ilyen forró napon, mint egy hûs saláta.
Guszták ezek a képek. Nincs is jobb egy ilyen forró napon, mint egy hûs saláta.
#12623 Jox 2006-07-26

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!