Én se tudok, mindig itt lenni, így várok majd az írásaidra.
Tõled is megkérdezem, mert Joxot is kérdeztem, melyik hely volt a leg a számodra, és melyik az a hely ahova többet nem mennél Görögöknél?
Én sajnos a piszkos olaszokhoz jártam évérõl évre, és hogy utoljára megloptak bennünket ott, így elég lett. :cry:
Szia
Kriszta
Én se tudok, mindig itt lenni, így várok majd az írásaidra.
Tõled is megkérdezem, mert Joxot is kérdeztem, melyik hely volt a leg a számodra, és melyik az a hely ahova többet nem mennél Görögöknél?
Én sajnos a piszkos olaszokhoz jártam évérõl évre, és hogy utoljára megloptak bennünket ott, így elég lett. :cry:
Szia
Kriszta
#1767kvalcsi 2005-09-13
Kedves Kriszta!
Ne sajnáld, hogy más országokban is voltál, legalább van összehasonlítási alapod. Én is megfordultam egy pár országban, de Görögország az igazi.
Beszélhetünk persze a szigetekrõl, melyik érdekel? Tudod én munkahelyrõl írok, nem tudok mindíg azonnal válaszolni (de igyekszem), úgyhogy elõre is elnézésed kérem az esetleges késõbbi válaszért.
Üdv.:
Kedves Kriszta!
Ne sajnáld, hogy más országokban is voltál, legalább van összehasonlítási alapod. Én is megfordultam egy pár országban, de Görögország az igazi.
Beszélhetünk persze a szigetekrõl, melyik érdekel? Tudod én munkahelyrõl írok, nem tudok mindíg azonnal válaszolni (de igyekszem), úgyhogy elõre is elnézésed kérem az esetleges késõbbi válaszért.
Üdv.:
#1763Kriszta35 2005-09-13
Kedves Valcsi!
Fantasztikus, hogy mennyi helyre eljutottál, sajnos én a szép éveimet, más országra pazaroltam, amit így utólag már nagyon sajnálok.
Igazából a szigeteken töltött idõdrõl írhatnál, ami még itt nem jelent meg.
Érdekelne, mert sok szépet hallottam mástól, és kiváncsi lennék a Te véleményedre is.
Beszélünk róla? :D
Kriszta
Kedves Valcsi!
Fantasztikus, hogy mennyi helyre eljutottál, sajnos én a szép éveimet, más országra pazaroltam, amit így utólag már nagyon sajnálok.
Igazából a szigeteken töltött idõdrõl írhatnál, ami még itt nem jelent meg.
Érdekelne, mert sok szépet hallottam mástól, és kiváncsi lennék a Te véleményedre is.
Beszélünk róla? :D
Kriszta
#1760kvalcsi 2005-09-13
˝˝Vasárnap ittam Ouzót, de lehet hogy fogok ma este is, mert ezzel a képpel kedvet csináltál hozzá.
Jamasz!˝ - Jox
˝ - Jox
Azon a képen nem ouzo, hanem tszipuró látható, de azért -> JAMASZ! :wink:
Bocs, de a színük egyforma, csak az ízük nem. De nem gond, van otthon tszipuró is, sõt Kos szigetén kaptunk Jorgostól, a szállodánk bárjában dolgozó sráctól házikészítésû tszipurót is. Még nem is ittunk itthon belõle pedig ajándékba adott kb. 7dl-t. Na majd este.
JAMASZ!
˝˝Vasárnap ittam Ouzót, de lehet hogy fogok ma este is, mert ezzel a képpel kedvet csináltál hozzá.
Jamasz!˝ - Jox
˝ - Jox
Bocs, de a színük egyforma, csak az ízük nem. De nem gond, van otthon tszipuró is, sõt Kos szigetén kaptunk Jorgostól, a szállodánk bárjában dolgozó sráctól házikészítésû tszipurót is. Még nem is ittunk itthon belõle pedig ajándékba adott kb. 7dl-t. Na majd este.
JAMASZ!
#1758Jox 2005-09-13
˝Vasárnap ittam Ouzót, de lehet hogy fogok ma este is, mert ezzel a képpel kedvet csináltál hozzá.
Jamasz!˝ - kvalcsi
˝Vasárnap ittam Ouzót, de lehet hogy fogok ma este is, mert ezzel a képpel kedvet csináltál hozzá.
Jamasz!˝ - kvalcsi
#1756kvalcsi 2005-09-13
Vasárnap ittam Ouzót, de lehet hogy fogok ma este is, mert ezzel a képpel kedvet csináltál hozzá.
Jamasz!
Vasárnap ittam Ouzót, de lehet hogy fogok ma este is, mert ezzel a képpel kedvet csináltál hozzá.
Jamasz!
#1755Jox 2005-09-13
#1750kvalcsi 2005-09-13
Szeretném megkérdezni, hogy merre jártál már Görögországban, és hányszor?
Kedves Kriszta35!
Örülök, ha segíthetek másoknak a tapasztalataimmal, és hogy szereted olvasni az írásaimat.
Görögországban nagyon sok felé jártam, mert imádom. Tehát a lista a következõ:
- Stavros 3x
- Vrasna 1x
- Asprovalta 2x
- Kavala 2x
- Thasszosz sziget 2x
- Thesszaloniki 5x
- Sarti 1x
- Ammuliani szigete 1x
- Neos Marmaras 1x
- Peckovhori 1x
- Toroni 1x
- Paralia 1x
- Olympic Beach 1x
- Meteora 2x
- Kalambaka 2x
- Delphi 1x
- Arachova 1x
- Korinthos 2x
- Athén 2x
- Pireus 1x
- Mükéne 1x
- Epidavros 1x
- Naphlion 2x
- Tolo 1x
- Sparta 1x
- Mistras 1x
- Trikala 1x
- Kalamata 1x
- Olympia 1x
- Hydra sziget 1x
- Spetces sziget 1x
- Korfu 1x
- Paxi sziget 1x
- Parga 1x
- Evia sziget 1x
- Skyathos sziget 1x
- Kos sziget 1x
- Kalymnos sziget 1x
- Nissiros sziget 1x
- Rodosz város 1x
Azt hiszem ennyi. Voltam még pár lakatlan szigeten is, de csak a 'Tanítók szigete' nevére emlékszem Naphlion mellett.
Nagyon szívesen segítek ha tudok, ezekkel a helyekkel kapcsolatban.
Üdv.:
Kedves Kriszta35!
Örülök, ha segíthetek másoknak a tapasztalataimmal, és hogy szereted olvasni az írásaimat.
Görögországban nagyon sok felé jártam, mert imádom. Tehát a lista a következõ:
- Stavros 3x
- Vrasna 1x
- Asprovalta 2x
- Kavala 2x
- Thasszosz sziget 2x
- Thesszaloniki 5x
- Sarti 1x
- Ammuliani szigete 1x
- Neos Marmaras 1x
- Peckovhori 1x
- Toroni 1x
- Paralia 1x
- Olympic Beach 1x
- Meteora 2x
- Kalambaka 2x
- Delphi 1x
- Arachova 1x
- Korinthos 2x
- Athén 2x
- Pireus 1x
- Mükéne 1x
- Epidavros 1x
- Naphlion 2x
- Tolo 1x
- Sparta 1x
- Mistras 1x
- Trikala 1x
- Kalamata 1x
- Olympia 1x
- Hydra sziget 1x
- Spetces sziget 1x
- Korfu 1x
- Paxi sziget 1x
- Parga 1x
- Evia sziget 1x
- Skyathos sziget 1x
- Kos sziget 1x
- Kalymnos sziget 1x
- Nissiros sziget 1x
- Rodosz város 1x
Azt hiszem ennyi. Voltam még pár lakatlan szigeten is, de csak a 'Tanítók szigete' nevére emlékszem Naphlion mellett.
Nagyon szívesen segítek ha tudok, ezekkel a helyekkel kapcsolatban.
Üdv.:
#1746Kriszta35 2005-09-12
Szia Valcsi!
Szeretem olvasni amiket a fórumba írsz, a tapasztalataidat. :D
Üdv:
Kriszta
Szia Valcsi!
Szeretem olvasni amiket a fórumba írsz, a tapasztalataidat. :D
Üdv:
Kriszta
#1735kvalcsi 2005-09-12
Szia Jox!
Nagyon jó lenne most ott ülni valamelyik asztalnál, és egy fincsi rántott kagylót hamikázni, majd egy jéghideg Frappét és Mithos sört inni. Sajnos csak jövöre esedékes legközelebb.
Üdv.:
Szia Jox!
Nagyon jó lenne most ott ülni valamelyik asztalnál, és egy fincsi rántott kagylót hamikázni, majd egy jéghideg Frappét és Mithos sört inni. Sajnos csak jövöre esedékes legközelebb.
Üdv.: