KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Általános tapasztalatok \ Legjobb ételek - italok

#99306 cserrobi 2009-05-14
De azt azért csinálod mert deríteni szeretnéd azt a levest nem ????
De azt azért csinálod mert deríteni szeretnéd azt a levest nem ????
#99305 krisztakriszta 2009-05-14
minden van sor bor cipouro meg meg uozo is ahogy azt illik
minden van sor bor cipouro meg meg uozo is ahogy azt illik
#99304 krisztakriszta 2009-05-14
sot igy ahogy most belegondolok akkor az avgolemono nevu tojasos citromos huslevesbe is a forro levesbe keverjuk az egesz tojassal felvert citromot es ott is nagyon kell vigyazni hogy ne kapja ossze
sot igy ahogy most belegondolok akkor az avgolemono nevu tojasos citromos huslevesbe is a forro levesbe keverjuk az egesz tojassal felvert citromot es ott is nagyon kell vigyazni hogy ne kapja ossze
#99303 cserrobi 2009-05-14
˝na gyere csak Toloba majd megmutatom en neked hogy kever egy igazi kuhar˝ - krisztakriszta

Csak legyem mellé cipuro is :D
˝na gyere csak Toloba majd megmutatom en neked hogy kever egy igazi kuhar˝ - krisztakriszta

Csak legyem mellé cipuro is :D
#99301 krisztakriszta 2009-05-14
na gyere csak Toloba majd megmutatom en neked hogy kever egy igazi kuhar
na gyere csak Toloba majd megmutatom en neked hogy kever egy igazi kuhar
#99300 cserrobi 2009-05-14
˝˝Csókot azt jobban szeretem mint a habcsókot,de azért azt megnézném hogy a besamelt elkeveri az ember gyermeke tojással :lol:˝ - Csutek

˝ - Csutek

Gyere vacsira hozzám, és láthatod! :lol: Na jó ez nem vita tárgya... Mindenki úgy főz és süt ahogy akar....
˝˝Csókot azt jobban szeretem mint a habcsókot,de azért azt megnézném hogy a besamelt elkeveri az ember gyermeke tojással :lol:˝ - Csutek

˝ - Csutek

Gyere vacsira hozzám, és láthatod! :lol: Na jó ez nem vita tárgya... Mindenki úgy főz és süt ahogy akar....
#99296 Csutek 2009-05-14
˝Csókot azt jobban szeretem mint a habcsókot,de azért azt megnézném hogy a besamelt elkeveri az ember gyermeke tojással :lol:˝ - cserrobi

Gyere vacsira hozzám, és láthatod! :lol:
˝Csókot azt jobban szeretem mint a habcsókot,de azért azt megnézném hogy a besamelt elkeveri az ember gyermeke tojással :lol:˝ - cserrobi

Gyere vacsira hozzám, és láthatod! :lol:
#99291 cserrobi 2009-05-14
Csókot azt jobban szeretem mint a habcsókot,de azért azt megnézném hogy a besamelt elkeveri az ember gyermeke tojással :lol:
Csókot azt jobban szeretem mint a habcsókot,de azért azt megnézném hogy a besamelt elkeveri az ember gyermeke tojással :lol:
#99290 krisztakriszta 2009-05-14
ja most latom hogya besamelkeszitest pontosan a mai ebed rovatban irtam le nem is itt bocsika
ja most latom hogya besamelkeszitest pontosan a mai ebed rovatban irtam le nem is itt bocsika
#99287 krisztakriszta 2009-05-14
Szia hat az az igazsag hogy ha jol kevered akkor nem csapodik ki es megeri beletenni a feherjet mert jobb lesz a krem tartasa de azert szemelyesen megvitatni biztos izgibb lesz perzse ha habcsokra gyujtogeted a tojasfeherjeket a fagyasztoban az mas :P
Szia hat az az igazsag hogy ha jol kevered akkor nem csapodik ki es megeri beletenni a feherjet mert jobb lesz a krem tartasa de azert szemelyesen megvitatni biztos izgibb lesz perzse ha habcsokra gyujtogeted a tojasfeherjeket a fagyasztoban az mas :P

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..