KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Általános tapasztalatok \ Legjobb ételek - italok

#78537 cserrobi 2008-08-25
Ma már készítem az ízlelõbimboimat,magyon várom már hogy megkostolhassam a Görögországi gasztronomiai remekeket....Remélem fincsi lessz :lol: :!:
Ma már készítem az ízlelõbimboimat,magyon várom már hogy megkostolhassam a Görögországi gasztronomiai remekeket....Remélem fincsi lessz :lol: :!:
#78504 Yvett 2008-08-24
DE MI VAN AZ ÉN SÜTIMMEL!!! HÁT MÁR SOSE TUDOM MEG MIT ETTEM?
DE MI VAN AZ ÉN SÜTIMMEL!!! HÁT MÁR SOSE TUDOM MEG MIT ETTEM?
#78502 Yvett 2008-08-24
˝Én is pont így értettem, szerintem is a legjobb, ha bízunk és hiszünk.˝ - kónyu

És ESZÜNK! ez fontos ne hagyd ki :lol:
˝Én is pont így értettem, szerintem is a legjobb, ha bízunk és hiszünk.˝ - kónyu

És ESZÜNK! ez fontos ne hagyd ki :lol:
#78155 macsosz 2008-08-22
Ha hazaérünk,valószínû én is nekiállok a görög kaják készítésének. Találtam itt pár izgi receptet. Picit pótlandó az eredeti ízek hiányát :)
Ha hazaérünk,valószínû én is nekiállok a görög kaják készítésének. Találtam itt pár izgi receptet. Picit pótlandó az eredeti ízek hiányát :)
#78152 geot 2008-08-22
Szia Macsosz! Örömmel hallom. :) A képen a saját készítésû baklavám és a hozzá való szirup látható. Nagyon finom lett - mondták a rokonok. :oops: (De nekem is ízlett.)
Szia Macsosz! Örömmel hallom. :) A képen a saját készítésû baklavám és a hozzá való szirup látható. Nagyon finom lett - mondták a rokonok. :oops: (De nekem is ízlett.)
#78125 macsosz 2008-08-22
Ja! és mi ez a képen :?: Örült jól néz ki,és én farkas éhes vagyok :!:
Ja! és mi ez a képen :?: Örült jól néz ki,és én farkas éhes vagyok :!:
#78123 macsosz 2008-08-22
Szia Geot :D Nem értettem félre :) Csak az izgalomtól nem találom a helyem a topikok közt!(fogynak a napjaim) De teljesen igazad volt. :D :) :wink:
Szia Geot :D Nem értettem félre :) Csak az izgalomtól nem találom a helyem a topikok közt!(fogynak a napjaim) De teljesen igazad volt. :D :) :wink:
#78121 macsosz 2008-08-22
Ne kínozzatok :!: még reggelizni sem volt idõm :cry:
Ne kínozzatok :!: még reggelizni sem volt idõm :cry:
#78107 kónyu 2008-08-22

#78087 geot 2008-08-22
Macsosz, félre ne érts! :) Nem utaltam konkrétan senkire, csak általánosságban írtam. Az off-beszélgetésnek én is részese voltam, azért is írtam, hogy folytassuk a Dumcsiban - mindnyájan. :) Kéne valamikor csinálnom ilyet megint:
Macsosz, félre ne érts! :) Nem utaltam konkrétan senkire, csak általánosságban írtam. Az off-beszélgetésnek én is részese voltam, azért is írtam, hogy folytassuk a Dumcsiban - mindnyájan. :) Kéne valamikor csinálnom ilyet megint:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!