Aktív témák
| #75889 Csutek 2008-08-09 |
| ˝Van! :shock: :evil: ...meg szánsájn is, meg minden, amire vágysz! :roll:...de Görögország alig! :cry:˝ - h.apci Azért én reménykedem benne, hogy találok egy falatnyi Görögországot is. Buzgón fogom keresni egy hónap múlva! |
| ˝Van! :shock: :evil: ...meg szánsájn is, meg minden, amire vágysz! :roll:...de Görögország alig! :cry:˝ - h.apci Azért én reménykedem benne, hogy találok egy falatnyi Görögországot is. Buzgón fogom keresni egy hónap múlva! |
| #75885 cserrobi 2008-08-09 |
| Ezért érdemes elutazni Görögországba :!: |
| Ezért érdemes elutazni Görögországba :!: |
| #75884 cserrobi 2008-08-09 |
| Jaj én is azért akarok menni Nei Poriba hogy egyek egy nagy hambit :evil:
De jó hogy emlitetted nem is jutott volna eszembe.... :twisted: |
| Jaj én is azért akarok menni Nei Poriba hogy egyek egy nagy hambit :evil:
De jó hogy emlitetted nem is jutott volna eszembe.... :twisted: |
| #75877 h.apci 2008-08-09 |
| ˝McDonalds van Paralian?:)˝ - szánsájn Van! :shock: :evil: ...meg szánsájn is, meg minden, amire vágysz! :roll:...de Görögország alig! :cry: |
| ˝McDonalds van Paralian?:)˝ - szánsájn Van! :shock: :evil: ...meg szánsájn is, meg minden, amire vágysz! :roll:...de Görögország alig! :cry: |
| #75869 Csutek 2008-08-09 |
| ˝McDonalds van Paralian?:)˝ - szánsájn Tudomásom szerint van, de inkább a Paralia topicban keresd a választ! |
| ˝McDonalds van Paralian?:)˝ - szánsájn Tudomásom szerint van, de inkább a Paralia topicban keresd a választ! |
| #75863 kónyu 2008-08-09 |
| Miért nem mész Moszkvába, ott tudom, hogy van. |
| Miért nem mész Moszkvába, ott tudom, hogy van. |
| #75853 szánsájn 2008-08-09 |
| McDonalds van Paralian?:) |
| McDonalds van Paralian?:) |
| #75598 BOBOLYA 2008-08-08 |
| Idén véletlenül vettem Sartin az egyik szupermarketben egy csomag görög kávét, capuccino helyett. Már csak a készítésnél derült ki hogy nem néztem meg a feliratot, pedig görögül rá volt írva hogy 'helleniki kafes'.
én nem fõztem meg többször, mint a görögök teszik, csak átforraltam egyszer a vízben, és hagytam 2-3 percig ülepedni. Nagyon finom íze van, de furcsa az állaga, ha nem ülepszik le eléggé.
Itthon már spórolok vele, és ha jön valaki hozzánk, nagy büszkén megkínálom egy kis görög kávéval :lol: |
| Idén véletlenül vettem Sartin az egyik szupermarketben egy csomag görög kávét, capuccino helyett. Már csak a készítésnél derült ki hogy nem néztem meg a feliratot, pedig görögül rá volt írva hogy 'helleniki kafes'.
én nem fõztem meg többször, mint a görögök teszik, csak átforraltam egyszer a vízben, és hagytam 2-3 percig ülepedni. Nagyon finom íze van, de furcsa az állaga, ha nem ülepszik le eléggé.
Itthon már spórolok vele, és ha jön valaki hozzánk, nagy büszkén megkínálom egy kis görög kávéval :lol: |
| #70732 erici 2008-07-09 |
| A bifteki fasírtszerûség- de a fûszerezeése eltér a miénktõl. |
| A bifteki fasírtszerûség- de a fûszerezeése eltér a miénktõl. |
| #70725 vscotina 2008-07-09 |
| Szia pontosan mi ez a kaja?? |
| Szia pontosan mi ez a kaja?? |