KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazás \ Utazás repülõvel

#69646 marti9200 2008-07-03
Köszönöm szépen a segítségeteket! Reptéri parkolással esetleg van tapasztalatotok?
Köszönöm szépen a segítségeteket! Reptéri parkolással esetleg van tapasztalatotok?
#69641 noni 2008-07-03
˝Szia az 1 terminálról megy és mindig elég szépen késik.˝ - krumple

Mi ugyan Krétára mentünk, de egyszer sem késett a gép. És nagyon korrekt volt a személyzet is. Egy dolog nem volt túl szimpi, hogy szlovákul beszéltek, pedig csak magyar utasok ültek a gépen. De ezzel együtt is, nekem nagy élmény volt az elsõ repülös utam az Air Slovakiaval. noni
˝Szia az 1 terminálról megy és mindig elég szépen késik.˝ - krumple

Mi ugyan Krétára mentünk, de egyszer sem késett a gép. És nagyon korrekt volt a személyzet is. Egy dolog nem volt túl szimpi, hogy szlovákul beszéltek, pedig csak magyar utasok ültek a gépen. De ezzel együtt is, nekem nagy élmény volt az elsõ repülös utam az Air Slovakiaval. noni
#69632 krumple 2008-07-03
Szia az 1 terminálról megy és mindig elég szépen késik.
Szia az 1 terminálról megy és mindig elég szépen késik.
#69571 Antero 2008-07-03
˝Sziasztok! Tudja valaki, hogy Air Slovakia Ferihegy 1-rõl v. 2-rõl indul Rodoszra? Esetleg a reptéri parkolással (hosszútávú) van tapasztalatotok? Be kell elõre jelentkezni? Kora hajnalban is ott vannak? Oda szállítanak a reptérre minden elõzetes megrendelés nélkül?˝ - marti9200

˝Sziasztok! Tudja valaki, hogy Air Slovakia Ferihegy 1-rõl v. 2-rõl indul Rodoszra? Esetleg a reptéri parkolással (hosszútávú) van tapasztalatotok? Be kell elõre jelentkezni? Kora hajnalban is ott vannak? Oda szállítanak a reptérre minden elõzetes megrendelés nélkül?˝ - marti9200

#69550 marti9200 2008-07-03
Sziasztok! Tudja valaki, hogy Air Slovakia Ferihegy 1-rõl v. 2-rõl indul Rodoszra? Esetleg a reptéri parkolással (hosszútávú) van tapasztalatotok? Be kell elõre jelentkezni? Kora hajnalban is ott vannak? Oda szállítanak a reptérre minden elõzetes megrendelés nélkül?
Sziasztok! Tudja valaki, hogy Air Slovakia Ferihegy 1-rõl v. 2-rõl indul Rodoszra? Esetleg a reptéri parkolással (hosszútávú) van tapasztalatotok? Be kell elõre jelentkezni? Kora hajnalban is ott vannak? Oda szállítanak a reptérre minden elõzetes megrendelés nélkül?
#57820 krumple 2008-04-22
kösssssssssssszi
kösssssssssssszi
#57817 bocsika 2008-04-22
Krumple! Boldog születésnapot!
Krumple! Boldog születésnapot!
#57809 krumple 2008-04-22
kösssssssz!
kösssssssz!
#57807 cilla 2008-04-22
Krumple Neked pedig boldog szülinapot!!! :lol:
Krumple Neked pedig boldog szülinapot!!! :lol: