KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Utazás \ Utazás repülõvel

#216434 halaszer 2014-05-19
Nekem kb. ugynaz jött ki most a wizznél akcióval, mint tegnap akció nélkül :O
Nekem kb. ugynaz jött ki most a wizznél akcióval, mint tegnap akció nélkül :O
#216430 rollo 2014-05-19
köszi! én azért nem tettem be részletes leírást, mert azt gondoltam aki foglal, úgyis elolvassa előtte közvetlenül a wizz oldalán. vagy remélem, h így tesz. :) viszont akit érdekel érdemes sietni, éjfél óta mennek felfelé az árak. nem nagy erőkkel de azért stabilan.
köszi! én azért nem tettem be részletes leírást, mert azt gondoltam aki foglal, úgyis elolvassa előtte közvetlenül a wizz oldalán. vagy remélem, h így tesz. :) viszont akit érdekel érdemes sietni, éjfél óta mennek felfelé az árak. nem nagy erőkkel de azért stabilan.
#216429 szirom 2014-05-19
Rollo híre picit részletesebben:
Rollo híre picit részletesebben:
#216413 rollo 2014-05-19
wizz airnél csak ma akció: egyet fizet kettőt kap, kettőt fizet négyet kap, stb.
wizz airnél csak ma akció: egyet fizet kettőt kap, kettőt fizet négyet kap, stb.
#216300 Alisha27 2014-05-16
Írtam privátban :)
Írtam privátban :)
#216245 beyu 2014-05-15
Szia! Mi tavaly július közepére foglaltunk utazást a mediterrán tombolán. Utazás előtt kb 2 héttel derült ki, hogy Korfura megyünk Moraitikára az Alexandros apartmanba. Mi meg voltunk elégedve az apartmannal és az úttal is. Mi kizártunk 10% ár ellenében 2 helyet. Ha vmi még érdekel nyugodtan kérdezz! :-)
Szia! Mi tavaly július közepére foglaltunk utazást a mediterrán tombolán. Utazás előtt kb 2 héttel derült ki, hogy Korfura megyünk Moraitikára az Alexandros apartmanba. Mi meg voltunk elégedve az apartmannal és az úttal is. Mi kizártunk 10% ár ellenében 2 helyet. Ha vmi még érdekel nyugodtan kérdezz! :-)
#215740 Alisha27 2014-05-02
Mediterrán tombolával, repcsivel ment már valaki? (IBUSZ) Mik a tapasztalatok?
Mediterrán tombolával, repcsivel ment már valaki? (IBUSZ) Mik a tapasztalatok?
#215652 rollo 2014-04-30
újra egy tipp, hátha valaki él vele: wizz air-nél úgy tűnik nem fogynak aranyárért a jegyek, így a mai (és holnapi) mobil applikációs akció során régen látott árakon kaphatóak repjegyek. például rodosz, júl.4-11 vagy jún.23-júl.7, 39 ezer per fő per retúr, és jún.27- júl.7 csak 34 ezer per fő per retúr (plusz csomagdíj, és dc-tagsággal, melyet már két fő retúrja esetén is érdemes megvásárolni).
újra egy tipp, hátha valaki él vele: wizz air-nél úgy tűnik nem fogynak aranyárért a jegyek, így a mai (és holnapi) mobil applikációs akció során régen látott árakon kaphatóak repjegyek. például rodosz, júl.4-11 vagy jún.23-júl.7, 39 ezer per fő per retúr, és jún.27- júl.7 csak 34 ezer per fő per retúr (plusz csomagdíj, és dc-tagsággal, melyet már két fő retúrja esetén is érdemes megvásárolni).
#215037 rollo 2014-04-11
ebből pesti bázison egy.
ebből pesti bázison egy.
#215036 ferrari 2014-04-11
4 db gépe van. Mi is velük utaztunk tavaly Mallorcára. Nem volt késés.
4 db gépe van. Mi is velük utaztunk tavaly Mallorcára. Nem volt késés.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..