KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Útlevél, biztosítás, bankkártya \ Útlevél

#182925 melus16 2012-04-25
Szia Csutek! Ez most mióta megy náluk? Régebben is hallottam ilyesmit, de mi még nem találkoztunk papír töltögetéssel. :roll:
Szia Csutek! Ez most mióta megy náluk? Régebben is hallottam ilyesmit, de mi még nem találkoztunk papír töltögetéssel. :roll:
#182922 Csutek 2012-04-25
Csak személyinél.
Csak személyinél.
#182917 KissLaszlo 2012-04-25
Ezt mindig, vagy csak személyinél?
Ezt mindig, vagy csak személyinél?
#182915 Csutek 2012-04-25
Ez így igaz! De: készüljetek fel arra, hogy a macedonok már megint kitaláltak egy okosságot! Belépéskor a kezedbe adnak egy nyomtatványt, amit ki kell tölteni (név, születési idő, államporgárság, igazolványszám). Ezt pecsételgetik be és kilépéskor.
Ez így igaz! De: készüljetek fel arra, hogy a macedonok már megint kitaláltak egy okosságot! Belépéskor a kezedbe adnak egy nyomtatványt, amit ki kell tölteni (név, születési idő, államporgárság, igazolványszám). Ezt pecsételgetik be és kilépéskor.
#182852 szilvus21 2012-04-24
Én is írtam a külügynek, már válaszoltak is és ott is megerősítették, hogy mind Szerbiába, Macedóniába és Görögországba is be lehet lépni érvényes lehetőleg az új kártyaformátumú személyivel!!!! Szóval nem kell útlevél így mi se fogunk csináltatni.
Én is írtam a külügynek, már válaszoltak is és ott is megerősítették, hogy mind Szerbiába, Macedóniába és Görögországba is be lehet lépni érvényes lehetőleg az új kártyaformátumú személyivel!!!! Szóval nem kell útlevél így mi se fogunk csináltatni.
#181478 Pontikos 2012-03-28
Szívesen!
Szívesen!
#181476 AGICA2 2012-03-28
Ez nekem is hasznos volt, köszönöm!
Ez nekem is hasznos volt, köszönöm!
#181369 Pontikos 2012-03-26
:twisted: Praktikus először utánanézni, utána kérdezni. :roll: Bár kétségtelenül kényelmesebb csak kérdezni.
:twisted: Praktikus először utánanézni, utána kérdezni. :roll: Bár kétségtelenül kényelmesebb csak kérdezni.
#181368 debi81 2012-03-26
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni: ha Wizz air repülővel mennénk Thesszalonikibe kell útlevél? Vagy elég a kártyás személyi igazolvány? Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni: ha Wizz air repülővel mennénk Thesszalonikibe kell útlevél? Vagy elég a kártyás személyi igazolvány? Válaszotokat előre is köszönöm.
#181059 AGICA2 2012-03-19
Köszönöm, igen, segítettél :D Nem akarok már új útlevelet csináltatni Neki...
Köszönöm, igen, segítettél :D Nem akarok már új útlevelet csináltatni Neki...

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!