KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Útlevél, biztosítás, bankkártya \ Útlevél

#167042 Dettix 2011-06-24
Már 'megoldottam' a problémát! :lol:
Már 'megoldottam' a problémát! :lol:
#167025 Triznyak 2011-06-24
˝......... Mert a személyit megújítani 60 nappal korábban lehet csak.˝ - Dettix

De 'elveszíteni' bármikor lehet! :idea: :wink:
˝......... Mert a személyit megújítani 60 nappal korábban lehet csak.˝ - Dettix

De 'elveszíteni' bármikor lehet! :idea: :wink:
#167020 Judith77 2011-06-24
Nem régen jöttünk haza Görögországból. Busszal voltunk. Jövőre én is személyigazolvánnyal megyek, mert idén annak akinek személyije volt, megnézték és azonnal visszaadták több határon is le sem vitték a buszról nemúgy mint az útlevelek esetében.
Nem régen jöttünk haza Görögországból. Busszal voltunk. Jövőre én is személyigazolvánnyal megyek, mert idén annak akinek személyije volt, megnézték és azonnal visszaadták több határon is le sem vitték a buszról nemúgy mint az útlevelek esetében.
#166589 HarlequinXXX 2011-06-21
Ez a feltétel útlevél esetén is áll.
Ez a feltétel útlevél esetén is áll.
#166580 Dettix 2011-06-21
Visszatérnék egy kicsit a személyihez. Mintha olvastam volna olyat, hogy a visszautazástól számított 3 hónapig érvényes kell hogy legyen. Tényleg van ilyen kikötés? Mert a személyit megújítani 60 nappal korábban lehet csak.
Visszatérnék egy kicsit a személyihez. Mintha olvastam volna olyat, hogy a visszautazástól számított 3 hónapig érvényes kell hogy legyen. Tényleg van ilyen kikötés? Mert a személyit megújítani 60 nappal korábban lehet csak.
#165601 fmedi 2011-06-15
Szia! A barátnőmék a hétvégén utaztak ki Görögországba, személyigazolvánnyal mentek, semmi gond nem volt, elfogadták a Macedónok is.
Szia! A barátnőmék a hétvégén utaztak ki Görögországba, személyigazolvánnyal mentek, semmi gond nem volt, elfogadták a Macedónok is.
#165599 gombi 2011-06-15
Már tavaly augusztusban sem kellett útlevél, sőt még a szerb rendőr is elfogadta a plasztik szig-et egy közúti igazoltatás alkalmával, és ez idén sem lesz másképp.
Már tavaly augusztusban sem kellett útlevél, sőt még a szerb rendőr is elfogadta a plasztik szig-et egy közúti igazoltatás alkalmával, és ez idén sem lesz másképp.
#165583 csabinaagnes 2011-06-15
Gerduci! Az autóval Go-ba fórumon olvastam, hogy az egyik illető, az idén már 8 alkalommal volt kint, és mindig szig-al ment. Nem is kérték tőle az útlevelet.
Gerduci! Az autóval Go-ba fórumon olvastam, hogy az egyik illető, az idén már 8 alkalommal volt kint, és mindig szig-al ment. Nem is kérték tőle az útlevelet.
#165581 Gerduci 2011-06-15
Köszönöm a válaszodat. Üdv, Edina
Köszönöm a válaszodat. Üdv, Edina
#165580 kobobe 2011-06-15
Szia Gerduci ! Saját tapasztalatból írom, hogy már tavaly sem kellett . Pénzkidobás csak.
Szia Gerduci ! Saját tapasztalatból írom, hogy már tavaly sem kellett . Pénzkidobás csak.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..