KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#205259 Katonáné Éva 2013-06-26
Szia! Köszönöm a jókívánságot! Budapesten dolgozom :D , és Bicskén lakom. :wink: Szép napot! Üdv. Éva
Szia! Köszönöm a jókívánságot! Budapesten dolgozom :D , és Bicskén lakom. :wink: Szép napot! Üdv. Éva
#205227 tothrita 2013-06-26
Katonáné Éva! Isten éltessen szülinapod alkalmából! Véletlenül nem te dolgozol a veszprémi Quaestorban? És nem voltál a Sebők Ildinek a munkatársa?
Katonáné Éva! Isten éltessen szülinapod alkalmából! Véletlenül nem te dolgozol a veszprémi Quaestorban? És nem voltál a Sebők Ildinek a munkatársa?
#205200 Katonáné Éva 2013-06-25
Szia! Köszönöm szépen!!!! Nagyon aranyos vagy! Puszi mindenkinek :D :D :D
Szia! Köszönöm szépen!!!! Nagyon aranyos vagy! Puszi mindenkinek :D :D :D
#205195 Messinia 2013-06-25
Jé, van szülinaposunk! :) Katonáné Évát Isten éltesse sokáig!
Jé, van szülinaposunk! :) Katonáné Évát Isten éltesse sokáig!
#205108 akoska 2013-06-24
de meg is van köszönöm
de meg is van köszönöm
#205107 akoska 2013-06-24
de én nem találok ilyet azért irtam ide
de én nem találok ilyet azért irtam ide
#205105 pévi 2013-06-24
Ákoska! Esetleg írj a fényképezőgépes topic-ba, hátha előbb beleolvasnak a hozzáértők, mint a dumcsiba.
Ákoska! Esetleg írj a fényképezőgépes topic-ba, hátha előbb beleolvasnak a hozzáértők, mint a dumcsiba.
#205094 Messinia 2013-06-24
Á, értem. :) Akkor abban tényleg csak egy profi, gépekhez értő személy tud segiteni. Hátha jön erre valaki. :)
Á, értem. :) Akkor abban tényleg csak egy profi, gépekhez értő személy tud segiteni. Hátha jön erre valaki. :)
#205093 akoska 2013-06-24
Igen ez észre vehető csak pont vásárlás elött vagyok!
Igen ez észre vehető csak pont vásárlás elött vagyok!
#205092 Messinia 2013-06-24
Csak úgy általánosságban?:) Szerintem kint sokaknál van profi gép. (mondjuk az én kis Sony gépemhez képest profi...:) ) Ráadásul egyes fotóalbumok láttán kiderül, hogy sokan értenek is a fotózáshoz.
Csak úgy általánosságban?:) Szerintem kint sokaknál van profi gép. (mondjuk az én kis Sony gépemhez képest profi...:) ) Ráadásul egyes fotóalbumok láttán kiderül, hogy sokan értenek is a fotózáshoz.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat