KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#237775 -törölt nick 21624 2016-03-23
Akkor további jó politizálást, és 'kormánypropagandázást' Kedves Kónyunak! Én innen kiléptem!
Akkor további jó politizálást, és 'kormánypropagandázást' Kedves Kónyunak! Én innen kiléptem!
#237774 Gabrilosz 2016-03-23
Most néztem a híradót, mutatták a felvételeket, egyértelműen felismerhető volt az Evzoni határátkelő és az onnan kivezető út is, ott ültek a migránsok és mindenki állt bénultan személyautó, kamion egyaránt. Sajnos nem kamu a hír, bár az lenne...
Most néztem a híradót, mutatták a felvételeket, egyértelműen felismerhető volt az Evzoni határátkelő és az onnan kivezető út is, ott ültek a migránsok és mindenki állt bénultan személyautó, kamion egyaránt. Sajnos nem kamu a hír, bár az lenne...
#237767 alfie 2016-03-23
Felháborító amit csinálnak! Ide jön Európába egy csürhe banda és robbantgatnak majd utakat foglalnak el. Az emberek nem mernek elindulni nyaralni mert félnek. Törökországi nyaralásokat sorra mondják vissza! Mikor tesz már valamit Európa? Próbálnák ezt meg Amerikában!
Felháborító amit csinálnak! Ide jön Európába egy csürhe banda és robbantgatnak majd utakat foglalnak el. Az emberek nem mernek elindulni nyaralni mert félnek. Törökországi nyaralásokat sorra mondják vissza! Mikor tesz már valamit Európa? Próbálnák ezt meg Amerikában!
#237678 nagyfotos 2016-03-17
Nekem tettszett....köszönöm..... :D
Nekem tettszett....köszönöm..... :D
#237677 tapodyt 2016-03-17
Az új ALFA sör reklám,jópofa lett
Az új ALFA sör reklám,jópofa lett
#236727 gemike 2016-01-23
szia Jox bocsi de nem megy. új privát üzenetet nem tudok írni, azt írja ki lépjek kapcsolatba az adminnal. üdv gémike
szia Jox bocsi de nem megy. új privát üzenetet nem tudok írni, azt írja ki lépjek kapcsolatba az adminnal. üdv gémike
#236723 Jox 2016-01-23
Próbáld meg újra, most már működnie kell rendesen!
Próbáld meg újra, most már működnie kell rendesen!
#236717 gemike 2016-01-22
szia ! Bezártam és bejelentkeztem, a tesztre válaszoltam, de új privát üzenetet nem tudok küldeni. gémi
szia ! Bezártam és bejelentkeztem, a tesztre válaszoltam, de új privát üzenetet nem tudok küldeni. gémi
#236716 Jox 2016-01-22
Zárd be a böngészőt és jelentkezz be újra!
Zárd be a böngészőt és jelentkezz be újra!
#236715 gemike 2016-01-22
szia Jox még mindig nem tudok ! üdv gémike
szia Jox még mindig nem tudok ! üdv gémike

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat