KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#236714 gemike 2016-01-22
köszönöm!!!
köszönöm!!!
#236709 Jox 2016-01-22
Volt egy hiba az üzeneteknél. :( Javítottam. :)
Volt egy hiba az üzeneteknél. :( Javítottam. :)
#236708 gemike 2016-01-22
szia Jox ! nem tudok privát üzenetet küldeni ?? mi lehet a baj ??a postafiókom ürítettem. üdv gémike
szia Jox ! nem tudok privát üzenetet küldeni ?? mi lehet a baj ??a postafiókom ürítettem. üdv gémike
#236679 MosonyiBarbara 2016-01-20
Sziasztok, Sok boldogságot mindenkinek! Amennyiben valaki idén is szeretne görög esküvőt és még nincs meg a fotósa, annak sok sok szeretettel ajánlom Szima Norbert esküvő fotóst ( ). Tekintsétek meg referencia munkáit a weboldalon. Csodás fotókat készít! :)
Sziasztok, Sok boldogságot mindenkinek! Amennyiben valaki idén is szeretne görög esküvőt és még nincs meg a fotósa, annak sok sok szeretettel ajánlom Szima Norbert esküvő fotóst ( ). Tekintsétek meg referencia munkáit a weboldalon. Csodás fotókat készít! :)
#236444 Vicosz 2016-01-01
Sziasztok, engem is érdekel Parga! :)
Sziasztok, engem is érdekel Parga! :)
#236443 gemike 2016-01-01
szia Tallér !! Látom sikerült Parga-t lefoglalni!! Kellemes nyaralást nektek!! Majd írj egy pár sort ha megjöttetek !!! Kíváncsi vagyok hogy gyerekkel mennyire ajánlott a hely ?? üdv gémike
szia Tallér !! Látom sikerült Parga-t lefoglalni!! Kellemes nyaralást nektek!! Majd írj egy pár sort ha megjöttetek !!! Kíváncsi vagyok hogy gyerekkel mennyire ajánlott a hely ?? üdv gémike
#236408 MaciG 2015-12-27
Köszi, szerintem ez volt, br én sokkal szebb képekre emlékeztem. :?
Köszi, szerintem ez volt, br én sokkal szebb képekre emlékeztem. :?
#236407 robcsi03 2015-12-26
Köszönöm szépen e nemes hozzászólásodat, de ha nem tudod hogy miről volt szó, akkor nem kellene beleszólnod. Ezt az írásomat áthelyezték egy másik topikból ide. De ha kéred, szívesen megosztom az előzményeket veled és akkor tudsz hozzászólni értelmessen te is :-)
Köszönöm szépen e nemes hozzászólásodat, de ha nem tudod hogy miről volt szó, akkor nem kellene beleszólnod. Ezt az írásomat áthelyezték egy másik topikból ide. De ha kéred, szívesen megosztom az előzményeket veled és akkor tudsz hozzászólni értelmessen te is :-)
#236405 kónyu 2015-12-26
Asszem Robcsi03 eltévedt nem kicsit
Asszem Robcsi03 eltévedt nem kicsit
#236393 gypanni 2015-12-26
Erre gondoltál?
Erre gondoltál?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat