KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#226516 Jox 2015-01-27
Az Utazólista szerint Te most el vagy utazva. Mi nem egyértelmű a beírásnál?
Az Utazólista szerint Te most el vagy utazva. Mi nem egyértelmű a beírásnál?
#226514 tenkjuh 2015-01-27
Köszönöm Sartilove akkor nyakamba veszem az okmányirodát.
Köszönöm Sartilove akkor nyakamba veszem az okmányirodát.
#226512 sartilove 2015-01-27
Szia! Igen, újat kell csináltatnod. Szép napot!
Szia! Igen, újat kell csináltatnod. Szép napot!
#226491 tenkjuh 2015-01-26
Sziasztok ! Szeptemberben utazunk viszont október 14 .el lejárt a személyigazolványom ! Kérdésem lenne h utazás előtt csináltassak újat vagy ebbe nem kötnek bele a határon !:?
Sziasztok ! Szeptemberben utazunk viszont október 14 .el lejárt a személyigazolványom ! Kérdésem lenne h utazás előtt csináltassak újat vagy ebbe nem kötnek bele a határon !:?
#226478 coki 2015-01-26
helló! bocsi a zavarásért de nekem valamiért nem nyitja meg a videót csak pörög pörög az óra esetleg nem tudod mi lehet a baj?
helló! bocsi a zavarásért de nekem valamiért nem nyitja meg a videót csak pörög pörög az óra esetleg nem tudod mi lehet a baj?
#226474 accord 2015-01-25
˝Szia accord, dehogy vagy Te elmaradott, nagyon szuper dologra akadtál, köszi szépen! Most néztem a dumcsiban, hogy Lujzia is felrakta! Ügyesek vagytok!˝ - Molli

Most látom, h feltették, de az időpontokat nézve lassúak voltak, minden megelőztem!!!! :lol: :D :lol:
˝Szia accord, dehogy vagy Te elmaradott, nagyon szuper dologra akadtál, köszi szépen! Most néztem a dumcsiban, hogy Lujzia is felrakta! Ügyesek vagytok!˝ - Molli

Most látom, h feltették, de az időpontokat nézve lassúak voltak, minden megelőztem!!!! :lol: :D :lol:
#226473 accord 2015-01-25
˝helló! megszerettem volna nézni a videót de nekem nem tőlti be csak a képeket esetleg nem tudod mi lehet a baj?˝ - coki

Alul lehet kapcsolni, hogy image vagy video lejátszás! Balról a 4. gomb.
˝helló! megszerettem volna nézni a videót de nekem nem tőlti be csak a képeket esetleg nem tudod mi lehet a baj?˝ - coki

Alul lehet kapcsolni, hogy image vagy video lejátszás! Balról a 4. gomb.
#226472 accord 2015-01-25
Örülök, hogy másnak is tetszik! Egy barátommal lesegetjük Görögországot, és piszkosul megtetszett ez a link, gondoltam megosztom itt is. Szinte minden part rajta van, ennél élethűbb kép nem is nagyon kell már! :-) (viszont a bekapcsolt témaértesítő valamiért nem küldött e-mailt, így csak most vettem észre a 'megszólításokat')
Örülök, hogy másnak is tetszik! Egy barátommal lesegetjük Görögországot, és piszkosul megtetszett ez a link, gondoltam megosztom itt is. Szinte minden part rajta van, ennél élethűbb kép nem is nagyon kell már! :-) (viszont a bekapcsolt témaértesítő valamiért nem küldött e-mailt, így csak most vettem észre a 'megszólításokat')
#226471 eduso 2015-01-25
Szia Judit, örülök, hogy sikerült. Látom a listában, mi pont váltjuk majd egymást Sartin. Már alig várom, hogy menjünk a tengerhez és persze a nyarat. De ez már közhelyes a 'Görög imádók' körében. üdv Eduso
Szia Judit, örülök, hogy sikerült. Látom a listában, mi pont váltjuk majd egymást Sartin. Már alig várom, hogy menjünk a tengerhez és persze a nyarat. De ez már közhelyes a 'Görög imádók' körében. üdv Eduso
#226470 Judit70 2015-01-25
Szia Eduso. Na végre sikerült. Üdv:Judit. :D :D :D :D :D :D
Szia Eduso. Na végre sikerült. Üdv:Judit. :D :D :D :D :D :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..