KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#225860 Apaxp 2015-01-04
Szia Messinia Az oldal alján van egy fogaskerék ikon. Ha arra kattintasz akkor a megjelenő sorok közül válaszd a 'témák normál megjelenítése' sort. Ezután már láthatók lesznek az avatarok.
Szia Messinia Az oldal alján van egy fogaskerék ikon. Ha arra kattintasz akkor a megjelenő sorok közül válaszd a 'témák normál megjelenítése' sort. Ezután már láthatók lesznek az avatarok.
#225858 Messinia 2015-01-04
Hát akkor nálam van a bibi, fogalmam sincs miért nem látszik. A fórum, vagyis a beszélgetések két oldalán a kék tenger, de képek sehol... Vajon valamit nekem kéne beállitanom valahol?
Hát akkor nálam van a bibi, fogalmam sincs miért nem látszik. A fórum, vagyis a beszélgetések két oldalán a kék tenger, de képek sehol... Vajon valamit nekem kéne beállitanom valahol?
#225857 Miskolciutas 2015-01-04
Az avatar látható,nálam a főoldal nem jön be...
Az avatar látható,nálam a főoldal nem jön be...
#225856 rollo 2015-01-04
persze, látszik, az nem változott, ugyanaz a felület, mint eddig volt.
persze, látszik, az nem változott, ugyanaz a felület, mint eddig volt.
#225854 Messinia 2015-01-04
Nálam semmi nem látszik. Másnál mi a helyzet, Nektek láthatóak az avatar képek a nevek mellett? Hátha jár erre valaki. :)
Nálam semmi nem látszik. Másnál mi a helyzet, Nektek láthatóak az avatar képek a nevek mellett? Hátha jár erre valaki. :)
#225853 Jox 2015-01-04
A fórumon nem változtattam, tehát az avatarnak is meg kell jelennie.
A fórumon nem változtattam, tehát az avatarnak is meg kell jelennie.
#225852 Messinia 2015-01-04
Jox, akkor én lehetek ennyire béna, ugyanis nekem az fórumoson sincs semmilyen avatar. A hiba lehet, hogy az én készülékemben van? :)
Jox, akkor én lehetek ennyire béna, ugyanis nekem az fórumoson sincs semmilyen avatar. A hiba lehet, hogy az én készülékemben van? :)
#225846 Jox 2015-01-04
A Fórum hozzászólásait 2 felületen is olvashatod: - a Fórumon: - a Hellasz belső oldalán: Utóbbi egy leegyszerűsített felület, azért csináltam, hogy mobilon is olvasható legyen a fórum, ezen nincsenek megjelenítve az avatar képek.
A Fórum hozzászólásait 2 felületen is olvashatod: - a Fórumon: - a Hellasz belső oldalán: Utóbbi egy leegyszerűsített felület, azért csináltam, hogy mobilon is olvasható legyen a fórum, ezen nincsenek megjelenítve az avatar képek.
#225845 Messinia 2015-01-04
Jox, az avatarok már sosem lesznek láthatóak? :) Sok mindenkit már a képek/avatarok alapján be tudtam azonositani, ha kerestem a hozzászólását. Meg amúgy is, az olyan jó volt ott a nevünk mellett. :)
Jox, az avatarok már sosem lesznek láthatóak? :) Sok mindenkit már a képek/avatarok alapján be tudtam azonositani, ha kerestem a hozzászólását. Meg amúgy is, az olyan jó volt ott a nevünk mellett. :)
#225822 Suzuki 2015-01-01
Szia Dortim! Írtam P.Ü.-t:)
Szia Dortim! Írtam P.Ü.-t:)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!