KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#218800 79kori 2014-06-25
Engem sokkal jobban zavar az, hogy sokan nem használnak vesszőt, sőt semmilyen írásjelet, pedig ingyen van...Volt olyan, hogy percekig csak bámultam a monitort, mert egyszerüen nem tudtam kitalálni, hogy mit akart írni az illető.
Engem sokkal jobban zavar az, hogy sokan nem használnak vesszőt, sőt semmilyen írásjelet, pedig ingyen van...Volt olyan, hogy percekig csak bámultam a monitort, mert egyszerüen nem tudtam kitalálni, hogy mit akart írni az illető.
#218773 jamasz 2014-06-25
˝Sziasztok! Milyen idő van most Poriban??? A net szerint 33 fok˝ - raven71

Akkor higyj neki!
˝Sziasztok! Milyen idő van most Poriban??? A net szerint 33 fok˝ - raven71

Akkor higyj neki!
#218768 rollo 2014-06-24
Hát továbbvergődtek a görögök a csoportból, de hogyan...juj.
Hát továbbvergődtek a görögök a csoportból, de hogyan...juj.
#218763 raven71 2014-06-24
Sziasztok! Milyen idő van most Poriban??? A net szerint 33 fok
Sziasztok! Milyen idő van most Poriban??? A net szerint 33 fok
#218761 renault 2014-06-24
köszike :D
köszike :D
#218710 borkaandi 2014-06-24
Gudli igazán szívesen segítettem! Nagyon kevés bort szoktunk inni, de a görög mazsolabor a mi tetszésünket is elnyerte már. Igazán nagyszerű nedű. Ki is kaptunk nemrég a barátainktól, amiért nem hoztunk most nekik egy kis kóstolót belőle. De majd ősszel bepótoljuk ezt a hiányosságunkat. szia: Andi
Gudli igazán szívesen segítettem! Nagyon kevés bort szoktunk inni, de a görög mazsolabor a mi tetszésünket is elnyerte már. Igazán nagyszerű nedű. Ki is kaptunk nemrég a barátainktól, amiért nem hoztunk most nekik egy kis kóstolót belőle. De majd ősszel bepótoljuk ezt a hiányosságunkat. szia: Andi
#218690 Gudli 2014-06-24
Kedves Andi! Ez az!!! Köszönöm szépen a választ! Az istenért sem jutott eszembe.
Kedves Andi! Ez az!!! Köszönöm szépen a választ! Az istenért sem jutott eszembe.
#218649 borkaandi 2014-06-23
Szia Gudli! Mavrodaphne a görög mazsolabor neve. Andi
Szia Gudli! Mavrodaphne a görög mazsolabor neve. Andi
#218648 Gudli 2014-06-23
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tudja-e valaki, hogy mi a neve a kint kapható mazsolabornak?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tudja-e valaki, hogy mi a neve a kint kapható mazsolabornak?
#218545 Egér1111 2014-06-22
Tisztelt Admin! Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy az üzenet elején a mezőben halványan benne van, hogy ne írjál ezt meg azt. Egy nagyon jó ötlet szerintem, így talán olvashatóbb és tartalmasabb lesz a fórum..:D
Tisztelt Admin! Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy az üzenet elején a mezőben halványan benne van, hogy ne írjál ezt meg azt. Egy nagyon jó ötlet szerintem, így talán olvashatóbb és tartalmasabb lesz a fórum..:D

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat