KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#218517 pazpas 2014-06-22
Hello! Szállás engem is érdekelne két fő részére,aug. 16-22 ig. Nei Pori.
Hello! Szállás engem is érdekelne két fő részére,aug. 16-22 ig. Nei Pori.
#218500 kónyu 2014-06-22
Még annyit, hogy szerintem felesleges azzal telszórni a topikot, hogy : 'Írtam privát üzit, Hajnalka' :) Hiszen éppen arra találták ki a privit, hogy ne a topikot tegyük olvashatatlanná a sok személyre szóló hsz-szel! Csak praktikumként írom, nem a troll-aktivitást szeretném növelni és nem is az önkéntes csendőrök unalmát elűzni!
Még annyit, hogy szerintem felesleges azzal telszórni a topikot, hogy : 'Írtam privát üzit, Hajnalka' :) Hiszen éppen arra találták ki a privit, hogy ne a topikot tegyük olvashatatlanná a sok személyre szóló hsz-szel! Csak praktikumként írom, nem a troll-aktivitást szeretném növelni és nem is az önkéntes csendőrök unalmát elűzni!
#218484 jamasz 2014-06-22
˝Ha esetlej olvassa az oldalt N.P apartman tulajdonos ! :-) Július 13-25 /12 éjszaka) 2 fő részére keresek kiadó apartmant.Várom az ajánlatokat !! :-)˝ - sjani

szia sjani. Szerintem meg ha lenne is, akkor sem ir, mert Jox egybol kidobja a csoportbol. :)
˝Ha esetlej olvassa az oldalt N.P apartman tulajdonos ! :-) Július 13-25 /12 éjszaka) 2 fő részére keresek kiadó apartmant.Várom az ajánlatokat !! :-)˝ - sjani

szia sjani. Szerintem meg ha lenne is, akkor sem ir, mert Jox egybol kidobja a csoportbol. :)
#218436 rep 2014-06-21
Drága Andi! Válszoltam privát üziben,remélem átment,nem vagyok nagy számítógépes. Köszi mindent! Zita
Drága Andi! Válszoltam privát üziben,remélem átment,nem vagyok nagy számítógépes. Köszi mindent! Zita
#218427 zombori 2014-06-20
Szia Andi! Köszönöm az infót. Írtam neked privit, ha nem gond. Szép hetet!
Szia Andi! Köszönöm az infót. Írtam neked privit, ha nem gond. Szép hetet!
#218424 borkaandi 2014-06-20
Szia Zombori! Kata nincs már Sartin az idén, visszakerült a régi kedvenc helyére, Neos Marmarosra. Próbálj meg ráírni a Facebookon, vagy a Grandos fórumon tudsz vele kommunikálni. Andi
Szia Zombori! Kata nincs már Sartin az idén, visszakerült a régi kedvenc helyére, Neos Marmarosra. Próbálj meg ráírni a Facebookon, vagy a Grandos fórumon tudsz vele kommunikálni. Andi
#218423 borkaandi 2014-06-20
Szia Rep! Küldtem privát üzit, remélem megkaptad. szia: Andi
Szia Rep! Küldtem privát üzit, remélem megkaptad. szia: Andi
#218415 zombori 2014-06-20
Szeretnék segítséget kérni. Szükségem lenne a Grandos idegenvezető, Salamon Kati email címére, vagy ha nincs neki, akkor a telefonszámára. El tudná valaki kérni tőle? Előre is köszönöm a segítséget. Jó pihenést, jó időt kívánok minden Sartin nyaralónak
Szeretnék segítséget kérni. Szükségem lenne a Grandos idegenvezető, Salamon Kati email címére, vagy ha nincs neki, akkor a telefonszámára. El tudná valaki kérni tőle? Előre is köszönöm a segítséget. Jó pihenést, jó időt kívánok minden Sartin nyaralónak
#218396 rep 2014-06-20
Szia Andi! Írtam privát üzit,remélem átment.
Szia Andi! Írtam privát üzit,remélem átment.
#218365 beszter 2014-06-20
Gabrilosz! :-) :-) :-) ;-)
Gabrilosz! :-) :-) :-) ;-)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!