KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Dumcsi

#216155 melus16 2014-05-13
Görög-barátok, támogassátok ezt a kezdeményezést! Mi sem hagyhatjuk hogy beépítsék a mostanság még mesebeli partokat, luxusszállókkal. E-mail cím, keresztnév, és ország kell mindössze. Semmibe nem kerül, pár pillanat múlva olvashatjátok magatokat a legördülő listában.
Görög-barátok, támogassátok ezt a kezdeményezést! Mi sem hagyhatjuk hogy beépítsék a mostanság még mesebeli partokat, luxusszállókkal. E-mail cím, keresztnév, és ország kell mindössze. Semmibe nem kerül, pár pillanat múlva olvashatjátok magatokat a legördülő listában.
#216135 kónyu 2014-05-12
Bagoly vagyok :) Délelőtt hasznavehetetlen vagyok!
Bagoly vagyok :) Délelőtt hasznavehetetlen vagyok!
#216110 szeroz 2014-05-12
köszi, nézem !!! nem tudsz aludni ? :)
köszi, nézem !!! nem tudsz aludni ? :)
#216095 kónyu 2014-05-12
szeroz! Priviben válaszoltam!
szeroz! Priviben válaszoltam!
#216063 szeroz 2014-05-11
szia Kónyu, megkérdezhetem, hogy hol váltottál és mennyit számoltak kezelési költségként ?
szia Kónyu, megkérdezhetem, hogy hol váltottál és mennyit számoltak kezelési költségként ?
#216039 chivas 2014-05-10
Szia Napfény! Küldtem privit,nem ment át? Üdv!
Szia Napfény! Küldtem privit,nem ment át? Üdv!
#216034 Csitrilla71 2014-05-10
Sziasztok! Ha valaki még nem döntötte el,hogy hova menjen nyaralni,annak egy kis segítség. 408 kék zászlós strand Γαλάζια σημαία σε 408 παραλίες www.zougla.gr Mindenkinek jó nyaralást és balesetmentes közlekedést kívánok!
Sziasztok! Ha valaki még nem döntötte el,hogy hova menjen nyaralni,annak egy kis segítség. 408 kék zászlós strand Γαλάζια σημαία σε 408 παραλίες www.zougla.gr Mindenkinek jó nyaralást és balesetmentes közlekedést kívánok!
#216026 kónyu 2014-05-09
Na euro nekem is megoldva :) 305,- és 0 Ft illeték :)
Na euro nekem is megoldva :) 305,- és 0 Ft illeték :)
#215911 akoska 2014-05-06
Én úgy oldottam meg a valuta problémát hogy amikor az ismerősöm jön haza mindig Németországból akkor ő nekem beváltja euro-ba hiszen ő kevesebbet kap érte mint amennyiért mi vesszük és így akár euron-ként 10 forintot is lehet spórolni.
Én úgy oldottam meg a valuta problémát hogy amikor az ismerősöm jön haza mindig Németországból akkor ő nekem beváltja euro-ba hiszen ő kevesebbet kap érte mint amennyiért mi vesszük és így akár euron-ként 10 forintot is lehet spórolni.
#215867 Tity 2014-05-05
Köszönöm:) Kedvesem csinálta am. őket:)
Köszönöm:) Kedvesem csinálta am. őket:)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..