KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#87043 Angi85 2009-01-03
sziasztok Mi idén szeptemberben szeretnénk menni Nei Poriba, persze ha minden jól megy és nem lesz váratlan kiadás :roll: ez évben sokkal nehezebb lesz gyüjtögetni rá sajnos :cry:
sziasztok Mi idén szeptemberben szeretnénk menni Nei Poriba, persze ha minden jól megy és nem lesz váratlan kiadás :roll: ez évben sokkal nehezebb lesz gyüjtögetni rá sajnos :cry:
#86854 sancho.dl 2008-12-28
Cerezin! Köszönöm szépen és én is kívánok nagyon boldog ünnepeket :)
Cerezin! Köszönöm szépen és én is kívánok nagyon boldog ünnepeket :)
#86729 cerezin 2008-12-21
Kedves Cserrobi! Azok is Boldog Karácsonyi kívánságokat kapnak másik oldalakon. De a Te Kívánságodra természetesen Nekik is és MIndenkinek kívánhatok Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Kedves Cserrobi! Azok is Boldog Karácsonyi kívánságokat kapnak másik oldalakon. De a Te Kívánságodra természetesen Nekik is és MIndenkinek kívánhatok Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!
#86695 cserrobi 2008-12-19
És aki nem szereti azokkal mi lesz :roll:
És aki nem szereti azokkal mi lesz :roll:
#86694 cerezin 2008-12-19
Minden Nei Pori imádónak nagyon Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!
Minden Nei Pori imádónak nagyon Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!
#86537 cserrobi 2008-12-13
Sziasztok!!!! 2009-es árak www.anetttours.hu/utazas.php?area=neoipori
Sziasztok!!!! 2009-es árak www.anetttours.hu/utazas.php?area=neoipori
#86445 Leni 2008-12-10
Sziasztok! A Beáról az idegenvezető csajról nincs valakinek híre? Leni
Sziasztok! A Beáról az idegenvezető csajról nincs valakinek híre? Leni
#86022 kvalcsi 2008-11-30
vscotina! Semmi gond, csak figyelj oda legközelebb, hogy az adott topicnak megfelelő témáról írj. Ami nem oda való, arról privát üzenetben vagy az 'Off' topicban lehet 'beszélgetni'.
vscotina! Semmi gond, csak figyelj oda legközelebb, hogy az adott topicnak megfelelő témáról írj. Ami nem oda való, arról privát üzenetben vagy az 'Off' topicban lehet 'beszélgetni'.
#86021 vscotina 2008-11-30
Bocsánat, ez tényleg eszembe sem jutott, ez is csak a kezdőségemet bizonyítja. Nem lehetne esetleg ezt a hozzászólást törölni???
Bocsánat, ez tényleg eszembe sem jutott, ez is csak a kezdőségemet bizonyítja. Nem lehetne esetleg ezt a hozzászólást törölni???
#86020 BRobert 2008-11-30
Dimitra, Bár tisztában vagyok vele, hogy Nei Pori alapvetően egy turistaparadicsom és nem klasszikus görög falu, de azért nem csak annak ajánlanám akik fürödni akarnak. Szerintem remek kiindulópont a félsziget északi részének a felfedezéséhez, azok számára is - mint például mi, vagy vskotina-ék - akik nem autóval mentek. Tömegközlekedéssel is elérhető közelségben van, Szaloniki, Tempi völgye, az Olimposz, Vergina, Dion, a vállalakozóbb kedvűeknek Athén, több kis hegyi falu, köztük Skotina is :)
Dimitra, Bár tisztában vagyok vele, hogy Nei Pori alapvetően egy turistaparadicsom és nem klasszikus görög falu, de azért nem csak annak ajánlanám akik fürödni akarnak. Szerintem remek kiindulópont a félsziget északi részének a felfedezéséhez, azok számára is - mint például mi, vagy vskotina-ék - akik nem autóval mentek. Tömegközlekedéssel is elérhető közelségben van, Szaloniki, Tempi völgye, az Olimposz, Vergina, Dion, a vállalakozóbb kedvűeknek Athén, több kis hegyi falu, köztük Skotina is :)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat