KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#75451 Jox 2008-08-07
Nei Poriban WiFi-net (vezetéknélküli internet) szolgáltatásról van valakinek infója?
Nei Poriban WiFi-net (vezetéknélküli internet) szolgáltatásról van valakinek infója?
#75400 Triznyak 2008-08-07
˝Sziasztok, Skiathosra melyik városból lehet átkelni?˝ - Lui

Szerintem a legésszerûbben Vólos-ból.
˝Sziasztok, Skiathosra melyik városból lehet átkelni?˝ - Lui

Szerintem a legésszerûbben Vólos-ból.
#75391 kovacska 2008-08-07
Szia Adus! Mi a Zeusz Dias-al megyünk! Már nagyon várjuk! Már csak egy nap:)))))))))))!!!!!!!
Szia Adus! Mi a Zeusz Dias-al megyünk! Már nagyon várjuk! Már csak egy nap:)))))))))))!!!!!!!
#75390 Lui 2008-08-07
Sziasztok, Skiathosra melyik városból lehet átkelni? Mi egyénileg megyünk 4 autóval 12.-én hajnalban (Budapestrõl indulva). Ha van kedved valakinek csatlakozhat.
Sziasztok, Skiathosra melyik városból lehet átkelni? Mi egyénileg megyünk 4 autóval 12.-én hajnalban (Budapestrõl indulva). Ha van kedved valakinek csatlakozhat.
#75384 Marcipanmoon 2008-08-07
Szia! Melyik utazási irodával mentek? Mi az Apollon-nal, szintén 18-án.
Szia! Melyik utazási irodával mentek? Mi az Apollon-nal, szintén 18-án.
#75368 cserrobi 2008-08-07
Abus!!!!!!!!! Ha félsz a busztól akkor mért nem méssz kocsival???? :)
Abus!!!!!!!!! Ha félsz a busztól akkor mért nem méssz kocsival???? :)
#75351 AdusBarnus 2008-08-06
A katalógusban azt írták, hogy valamennyit adnak, igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyit. Na mind1, végülis nem lényeg. kovacska: Te melyik utazási irodával mész? caleb, te is nekem írtad? :) Mi a Jimakos tourssal megyünk. örülnék, ha már túl lennénk ezen a buszozáson. :S
A katalógusban azt írták, hogy valamennyit adnak, igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyit. Na mind1, végülis nem lényeg. kovacska: Te melyik utazási irodával mész? caleb, te is nekem írtad? :) Mi a Jimakos tourssal megyünk. örülnék, ha már túl lennénk ezen a buszozáson. :S
#75329 caleb 2008-08-06
Egy napon megyünk Görögbe :) Ti mivel jöttök?És milyen utazási irodával?
Egy napon megyünk Görögbe :) Ti mivel jöttök?És milyen utazási irodával?
#75328 caleb 2008-08-06
11-tõl-20-ig :D Már mi is várjuk hogy menjünk 8)
11-tõl-20-ig :D Már mi is várjuk hogy menjünk 8)
#75265 kovacska 2008-08-06
Szia Adusbarnus! Bár én még nem írtam a fórumra de már több hónapja figyelem és én is 8-án indulok busszal nei pori-ba.
Szia Adusbarnus! Bár én még nem írtam a fórumra de már több hónapja figyelem és én is 8-án indulok busszal nei pori-ba.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat