| Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori |
|
| #69644 Lisa 2008-07-03 |
Csillag! Köszönjük a biztatást, aranyos vagy. :) Érezzétek nagyon jól magatokat. :) Mi a jó cél érdekében nem tudunk idén utazni de jövõre bepótoljuk és két hetet töltünk majd a csodálatos Göröghonban. :) Most látom Nektek már csak 8 nap az indulásig. :) Emlékszem tavaj a kedvesem már majd kibújt a bõrébõl én pedig még nem tudtam mire vélni az izgalmát de ma már tudom mit érzett akkor.... amit most Ti akik utaztok. :) Mégegyszer kellemes nyaralást és hûsítõ meleget. :)
ui: Mindenképp menjetek el Vaszilijhoz a kölcsönzõshöz és ne hagyjátok ki a quadozást... :)))
Puszi...
|
Csillag! Köszönjük a biztatást, aranyos vagy. :) Érezzétek nagyon jól magatokat. :) Mi a jó cél érdekében nem tudunk idén utazni de jövõre bepótoljuk és két hetet töltünk majd a csodálatos Göröghonban. :) Most látom Nektek már csak 8 nap az indulásig. :) Emlékszem tavaj a kedvesem már majd kibújt a bõrébõl én pedig még nem tudtam mire vélni az izgalmát de ma már tudom mit érzett akkor.... amit most Ti akik utaztok. :) Mégegyszer kellemes nyaralást és hûsítõ meleget. :)
ui: Mindenképp menjetek el Vaszilijhoz a kölcsönzõshöz és ne hagyjátok ki a quadozást... :)))
Puszi...
|
| #69578 Kiscsillag 2008-07-03 |
Lisa! Köszi szépen a jókívánságokat!
Együttérzek veled, nekünk 2006-ban maradt ki a nyaralás, de emlékszem hogy akkor nagyon rossz volt hallgatni és látni, hogy mások hogy készülnek oda, ahová legszivesebben én is mentem volna! Kitartás! ;)
|
Lisa! Köszi szépen a jókívánságokat!
Együttérzek veled, nekünk 2006-ban maradt ki a nyaralás, de emlékszem hogy akkor nagyon rossz volt hallgatni és látni, hogy mások hogy készülnek oda, ahová legszivesebben én is mentem volna! Kitartás! ;)
|
| #69547 Lisa 2008-07-03 |
Sziasztok Nei lakók! :)
Régen jártam erre és örömmel látom,hogy sokan jártak már Nei Porin a gyönyörû Görögországban. :) Mikor arra gondolok,hogy az idén csak álom marad a nyaralás picit összeszorul a szívem. Na de sebaj, jövõre semmiképp nem hagyjuk ki. Hiába ...én visszavágyom Neibe Beához, mint ufólány :))) Remélem jól érzed magad Bea miden rendben. Róbert örülünk,hogy jól érzetétek magatokat. :) Nemsokára találkozunk. (priviben megírjuk)
Gizy, nagyon szép nyaralást kívánunk nektek és hidd el a költõpénz bõven elég lesz a családnak. :) Skyathos maga egy elvarázsolt sziget, ahol igazán jól érzi magát minden odalátogató. Ha jól emlékszem Skyathosra mi tavaj 40 eu-ért jutottunk el, ami fedezte az autóbusz költségét és a hajón lévõ látványos utazást és talán majd Ti is megálltok felfrissülni valamelyik strandon. Egy jó tanács... hordozható hûtõládába hideg élelem és frissítõ a családnak. :)
Kellemes nyaralást minden kedves Göröghonba, Nei Poriba utazónak! :)
Puszi...
|
Sziasztok Nei lakók! :)
Régen jártam erre és örömmel látom,hogy sokan jártak már Nei Porin a gyönyörû Görögországban. :) Mikor arra gondolok,hogy az idén csak álom marad a nyaralás picit összeszorul a szívem. Na de sebaj, jövõre semmiképp nem hagyjuk ki. Hiába ...én visszavágyom Neibe Beához, mint ufólány :))) Remélem jól érzed magad Bea miden rendben. Róbert örülünk,hogy jól érzetétek magatokat. :) Nemsokára találkozunk. (priviben megírjuk)
Gizy, nagyon szép nyaralást kívánunk nektek és hidd el a költõpénz bõven elég lesz a családnak. :) Skyathos maga egy elvarázsolt sziget, ahol igazán jól érzi magát minden odalátogató. Ha jól emlékszem Skyathosra mi tavaj 40 eu-ért jutottunk el, ami fedezte az autóbusz költségét és a hajón lévõ látványos utazást és talán majd Ti is megálltok felfrissülni valamelyik strandon. Egy jó tanács... hordozható hûtõládába hideg élelem és frissítõ a családnak. :)
Kellemes nyaralást minden kedves Göröghonba, Nei Poriba utazónak! :)
Puszi...
|
| #69534 Yvett 2008-07-03 |
Köszi Robi :D
most megyek, mert Domcsi itt ül az ölemben és így elég nehéz gépezni :)
|
Köszi Robi :D
most megyek, mert Domcsi itt ül az ölemben és így elég nehéz gépezni :)
|
| #69530 cserrobi 2008-07-03 |
Yvett!!!!!!!!!!!!
Köszike a bokocskát :oops:
Na de a válaszra öszpontósitva:Rádai utca.1.(pénzváltó)
Tel:06-1-219 04 22
Nyitvatartás:H.-P-ig 9-17,30-ig
Én felhívtam õket Szögedrõl :lol: és nagyon készségesek voltak...
Remélem segitettem neked :wink:
Üdv:Robi
|
Yvett!!!!!!!!!!!!
Köszike a bokocskát :oops:
Na de a válaszra öszpontósitva:Rádai utca.1.(pénzváltó)
Tel:06-1-219 04 22
Nyitvatartás:H.-P-ig 9-17,30-ig
Én felhívtam õket Szögedrõl :lol: és nagyon készségesek voltak...
Remélem segitettem neked :wink:
Üdv:Robi
|
| #69527 Yvett 2008-07-03 |
˝Yvett!!!!!!!!!!!!!
Budapesten van Macedon dinár,válcs ott és akkor nincs gond:)˝ - cserrobi
Cserrobi!
Tudod, hogy te az egyik kedvencem vagy ( :D ), de Budapest elég nagy falu. Hol is lehet dínárt váltani???
Yvett
|
˝Yvett!!!!!!!!!!!!!
Budapesten van Macedon dinár,válcs ott és akkor nincs gond:)˝ - cserrobi
Cserrobi!
Tudod, hogy te az egyik kedvencem vagy ( :D ), de Budapest elég nagy falu. Hol is lehet dínárt váltani???
Yvett
|
| #69526 Yvett 2008-07-03 |
˝Gizy!
Szendvicset nem eszünk,ha van finom báránysült. :lol:
Bomo a nagytetvér.
Yvett a Macedon autópálya kapuknál lehet euróban is fizetni, 1;2;1
Tavalyelõtt is így fizettem, és idén is így fogok, amikor viszem Gizyéket.˝ - konyv
Hali!
Ezek szerint te leszel a soför? Egyedül vezeted végig?
Báránysült hmmmm
Yvett
|
˝Gizy!
Bomo a nagytetvér.
Tavalyelõtt is így fizettem, és idén is így fogok, amikor viszem Gizyéket.˝ - konyv
Hali!
Ezek szerint te leszel a soför? Egyedül vezeted végig?
Báránysült hmmmm
Yvett
|
| #69411 vitibogi 2008-07-02 |
˝Hát igen ez a dínár dolog.... csak ez árnyékolja be az utazást. Olyan macerásnak tûnik nekem. Lehet, hogy én bonyolítom túl? .˝ - Yvett
Nincs gond, mert a Makedónok elfogadnak eurót is... Csak nem kell tõlük megkérdezni menniybe is kerül. Én megkérdeztem és 2 eurót mondtak, míg Borcsiék egyszerûen 1 eurót nyomtak a kaput kezelõ kezébe és átengedték õket is. Visszafelé nagy ügyesen már elõre adtuk mi is a pénzt, és mûködött. 1 - 1,5 - 1 eurókat kell adni.
|
˝Hát igen ez a dínár dolog.... csak ez árnyékolja be az utazást. Olyan macerásnak tûnik nekem. Lehet, hogy én bonyolítom túl? .˝ - Yvett
Nincs gond, mert a Makedónok elfogadnak eurót is... Csak nem kell tõlük megkérdezni menniybe is kerül. Én megkérdeztem és 2 eurót mondtak, míg Borcsiék egyszerûen 1 eurót nyomtak a kaput kezelõ kezébe és átengedték õket is. Visszafelé nagy ügyesen már elõre adtuk mi is a pénzt, és mûködött. 1 - 1,5 - 1 eurókat kell adni.
|
| #69388 cserrobi 2008-07-02 |
Yvett!!!!!!!!!!!!!
Budapesten van Macedon dinár,válcs ott és akkor nincs gond:)
|
Yvett!!!!!!!!!!!!!
Budapesten van Macedon dinár,válcs ott és akkor nincs gond:)
|
| #69372 konyv 2008-07-02 |
Gizy!
Bomo a nagytetvér.
Tavalyelõtt is így fizettem, és idén is így fogok, amikor viszem Gizyéket.
|
Gizy!
Bomo a nagytetvér.
Tavalyelõtt is így fizettem, és idén is így fogok, amikor viszem Gizyéket.
|
|