KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#218074 Pinga 2014-06-16
ott ahol az öregnél lehetett motort bérelni mellett van ha még ott van a halbolt is,délelött kell menni korán,de a friss hal tényleg nagyon finom,teljesen más izü mint a nálunk kaphato fagyasztottak
ott ahol az öregnél lehetett motort bérelni mellett van ha még ott van a halbolt is,délelött kell menni korán,de a friss hal tényleg nagyon finom,teljesen más izü mint a nálunk kaphato fagyasztottak
#218057 Cinci75 2014-06-16
Sziasztok. Nei Poriban van halbolt? Vagy csak a piacon lehet friss halat venni?
Sziasztok. Nei Poriban van halbolt? Vagy csak a piacon lehet friss halat venni?
#217988 Cinci75 2014-06-15
A Google maps Street view alkamazásában Nei Porit is be lehet barangolni.
A Google maps Street view alkamazásában Nei Porit is be lehet barangolni.
#217549 Zsolti67 2014-06-09
:D Köszönöm szépen, még csak most ismerkedem a fórummal....;)
:D Köszönöm szépen, még csak most ismerkedem a fórummal....;)
#217548 Gudli 2014-06-09
Üdv Kedves Zsolti! Van itt a fórumon a olyan topic, hogy 'Autóval Görögorszába' - célszerűbb lenne ott feltenned ezt a kérdést.
Üdv Kedves Zsolti! Van itt a fórumon a olyan topic, hogy 'Autóval Görögorszába' - célszerűbb lenne ott feltenned ezt a kérdést.
#217544 Zsolti67 2014-06-09
Sziasztok, új regisztráló vagyok. Kovács Zsoltnak hívnak, augusztusban megyünk a családdal először Görögországba, Nei Poriba. Pár kérdésem lenne az autóval odalátogatókhoz. Merre érdemes menni, hol érdemes tankolni, mennyi autópálya díjjal kell számolnunk külföldön? Előre is köszönöm!
Sziasztok, új regisztráló vagyok. Kovács Zsoltnak hívnak, augusztusban megyünk a családdal először Görögországba, Nei Poriba. Pár kérdésem lenne az autóval odalátogatókhoz. Merre érdemes menni, hol érdemes tankolni, mennyi autópálya díjjal kell számolnunk külföldön? Előre is köszönöm!
#217495 kovacsgyula53 2014-06-08
˝sziasztok! Minden jót a holnap utazóknak! Élvezzetek ki minden percet!˝ - vscotina

:oops: ...köszönöm...köszönjük...kedves 'vscotina'
˝sziasztok! Minden jót a holnap utazóknak! Élvezzetek ki minden percet!˝ - vscotina

:oops: ...köszönöm...köszönjük...kedves 'vscotina'
#217476 vscotina 2014-06-08
sziasztok! Minden jót a holnap utazóknak! Élvezzetek ki minden percet!
sziasztok! Minden jót a holnap utazóknak! Élvezzetek ki minden percet!
#217475 kovacsgyula53 2014-06-08
˝szia kovacsgyula. Igen, Vaszilisz nyugdijba ment, a motorjait eladta, a kolcsonzo bezart. Es iden Agi sem lesz. Azert jo nyaralast.˝ - jamasz

Szia 'jamasz' Köszönöm neked, hogy segítettél, sajnálom, hogy mind ketten eltűntek a láthatárról. Jó lenne ha személyesen is megismerkednénk, eddig sajnos rajtam kívül álló okok miatt nem sikerült. Üdvözlettel a 'szellem'!
˝szia kovacsgyula. Igen, Vaszilisz nyugdijba ment, a motorjait eladta, a kolcsonzo bezart. Es iden Agi sem lesz. Azert jo nyaralast.˝ - jamasz

Szia 'jamasz' Köszönöm neked, hogy segítettél, sajnálom, hogy mind ketten eltűntek a láthatárról. Jó lenne ha személyesen is megismerkednénk, eddig sajnos rajtam kívül álló okok miatt nem sikerült. Üdvözlettel a 'szellem'!
#217474 kovacsgyula53 2014-06-08
˝Szia! A Papa John-ban˝ - ingrid68

Szia! Kecskeméten szállunk fel, remélem megismerjük egymást valahogyan. 'kopasz, ősz szakállas vagyok'.
˝Szia! A Papa John-ban˝ - ingrid68

Szia! Kecskeméten szállunk fel, remélem megismerjük egymást valahogyan. 'kopasz, ősz szakállas vagyok'.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat