KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#66970 krisztina0806 2008-06-17
Köszi széen a segítséget BRobert!Meg az infókat is!
Köszi széen a segítséget BRobert!Meg az infókat is!
#66894 BRobert 2008-06-17
A képek feltöltve :) Nei Pori és egyéb kirándulások 2008 június címszó alatt
A képek feltöltve :) Nei Pori és egyéb kirándulások 2008 június címszó alatt
#66885 BRobert 2008-06-17
mulike, Az Iraklis még létezik, de mivel mi ott nem ettünk, ezért nem tudom, hogy van e ilyen menü lehetõség. Azonban az éttábláját lefotóztam, majd azt is felrakom a fényképek közé :)
mulike, Az Iraklis még létezik, de mivel mi ott nem ettünk, ezért nem tudom, hogy van e ilyen menü lehetõség. Azonban az éttábláját lefotóztam, majd azt is felrakom a fényképek közé :)
#66878 mulike 2008-06-17
Szia BRobert ! Még egy kérdésem lenne Hozzád. Tavaly Bea ajánlott nekünk egy tavernát, ahol a magyarok 6 Euróért ehettek egy menüt, amiben tzatziki, v. görög saláta + választott fõétel + dobozos sör, v. üdítõ szerepelt. Nekünk ez akkor nagyon bejött. Ha jól emlékszem: IRAKLIS volt a neve, és egy kedves kis köpcös ember volt a tulaj. Létezik -e még ez a taverna, ill. van -e ilyen lehetõség idén is ? Ha igen, akkor emelkedett -e a tavalyi ár ?
Szia BRobert ! Még egy kérdésem lenne Hozzád. Tavaly Bea ajánlott nekünk egy tavernát, ahol a magyarok 6 Euróért ehettek egy menüt, amiben tzatziki, v. görög saláta + választott fõétel + dobozos sör, v. üdítõ szerepelt. Nekünk ez akkor nagyon bejött. Ha jól emlékszem: IRAKLIS volt a neve, és egy kedves kis köpcös ember volt a tulaj. Létezik -e még ez a taverna, ill. van -e ilyen lehetõség idén is ? Ha igen, akkor emelkedett -e a tavalyi ár ?
#66859 Edi4 2008-06-16
Köszönöm szépen ! :) Nagyon hasznos információk !
Köszönöm szépen ! :) Nagyon hasznos információk !
#66858 cserrobi 2008-06-16
Akkor minden rendben van :lol: Jó böngészést neked is.... Üdv:Robi
Akkor minden rendben van :lol: Jó böngészést neked is.... Üdv:Robi
#66857 Edi4 2008-06-16
Megvan, megvan....jujjj de kész vagyok.....:) Bocsánat :)
Megvan, megvan....jujjj de kész vagyok.....:) Bocsánat :)
#66856 Edi4 2008-06-16
Jó az lehet, de hol, most még hatalmas káosz van , semmit nem találok itt :)))
Jó az lehet, de hol, most még hatalmas káosz van , semmit nem találok itt :)))
#66855 cserrobi 2008-06-16
Most írta le ezeket BRobert:) Egy oldal vissza :roll:
Most írta le ezeket BRobert:) Egy oldal vissza :roll:
#66854 Edi4 2008-06-16
Sziasztok! Új vagyok itt. Mi a barátnõmmel megyünk Nei Poriba.....igaz majd Szeptemberben.....de addig is minden infót beakarok gyûjteni, és remélem találok olyanokat akik szintén akkor utaznak esetleg ugyanazon a buszon....:) Tényleg minden érdekel a témával kapcsolatban, viszont máris lenne egy kérdésem. Mennyiért lehet robogót illetve biciklit bérelni? Vagy egyáltalán lehet-e Nei Poriba bérelni? Köszönöm! Üdv Mindenkinek! Edina :D
Sziasztok! Új vagyok itt. Mi a barátnõmmel megyünk Nei Poriba.....igaz majd Szeptemberben.....de addig is minden infót beakarok gyûjteni, és remélem találok olyanokat akik szintén akkor utaznak esetleg ugyanazon a buszon....:) Tényleg minden érdekel a témával kapcsolatban, viszont máris lenne egy kérdésem. Mennyiért lehet robogót illetve biciklit bérelni? Vagy egyáltalán lehet-e Nei Poriba bérelni? Köszönöm! Üdv Mindenkinek! Edina :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..