Aktív témák
| #217474 kovacsgyula53 2014-06-08 |
| ˝Szia! A Papa John-ban˝ - ingrid68 Szia! Kecskeméten szállunk fel, remélem megismerjük egymást valahogyan. 'kopasz, ősz szakállas vagyok'. |
| ˝Szia! A Papa John-ban˝ - ingrid68 Szia! Kecskeméten szállunk fel, remélem megismerjük egymást valahogyan. 'kopasz, ősz szakállas vagyok'. |
| #217471 jamasz 2014-06-07 |
| szia kovacsgyula. Igen, Vaszilisz nyugdijba ment, a motorjait eladta, a kolcsonzo bezart. Es iden Agi sem lesz. Azert jo nyaralast. |
| szia kovacsgyula. Igen, Vaszilisz nyugdijba ment, a motorjait eladta, a kolcsonzo bezart. Es iden Agi sem lesz. Azert jo nyaralast. |
| #217470 ingrid68 2014-06-07 |
| Szia! A Papa John-ban |
| Szia! A Papa John-ban |
| #217452 neipori 2014-06-07 |
| Szia!
Mi minden évben kötünk utasbiztosítást, bár a szüleink szerint pénzpocsékolás.
A JÓ NYARALÁST nem lehet függővé tenni a biztosítás megkötésététől. Ha tavasszal egy hétre megyünk, akkor is, ha az utószezonban egy hónapra utazunk ki akkor főleg, mivel a kint élvezkedő bringáinkról bármikor leeshetek (kizárólag én, nem az uram).
Ha kisgyermekkel utazik valaki, akkor főleg szükséges! (szerintem)! |
| Szia!
Mi minden évben kötünk utasbiztosítást, bár a szüleink szerint pénzpocsékolás.
A JÓ NYARALÁST nem lehet függővé tenni a biztosítás megkötésététől. Ha tavasszal egy hétre megyünk, akkor is, ha az utószezonban egy hónapra utazunk ki akkor főleg, mivel a kint élvezkedő bringáinkról bármikor leeshetek (kizárólag én, nem az uram).
Ha kisgyermekkel utazik valaki, akkor főleg szükséges! (szerintem)! |
| #217449 kovacsgyula53 2014-06-07 |
| Szia 'ingrid'
Melyik Apartmanban lesztek? |
| Szia 'ingrid'
Melyik Apartmanban lesztek? |
| #217446 kovacsgyula53 2014-06-07 |
| 8) szia 'gemike'
Az öreg 'Vaszilisz' motor kölcsönző barátom üzemel-e még? Mert itt valaki említette, hogy nyugdíjba vonult! Ja és ha meg tennéd, Ági az Apostolis - nál kint van - e? Nagyon rossz lenne amennyiben nem 'futnák' össze vele.
Üdv Gyula, a {'szellem'} |
| 8) szia 'gemike'
Az öreg 'Vaszilisz' motor kölcsönző barátom üzemel-e még? Mert itt valaki említette, hogy nyugdíjba vonult! Ja és ha meg tennéd, Ági az Apostolis - nál kint van - e? Nagyon rossz lenne amennyiben nem 'futnák' össze vele.
Üdv Gyula, a {'szellem'} |
| #217445 Cinci75 2014-06-07 |
| Szia Ingrid.
Mi mindig kötünk biztosítást,szerintem ezen kár spórolni.
Nekünk 8 év alatt négyszer szükség is volt rá.
Szerencsére nem komoly dolgok miatt,de mégis dokihoz kellett menni.
A biztosítással nincs macera,azzal tudják mit kell tenni. |
| Szia Ingrid.
Mi mindig kötünk biztosítást,szerintem ezen kár spórolni.
Nekünk 8 év alatt négyszer szükség is volt rá.
Szerencsére nem komoly dolgok miatt,de mégis dokihoz kellett menni.
A biztosítással nincs macera,azzal tudják mit kell tenni. |
| #217444 ingrid68 2014-06-07 |
| Sziasztok!
Ti köttök utasbiztosítást vagy csak egészségbiztosítási kártyával mentek? |
| Sziasztok!
Ti köttök utasbiztosítást vagy csak egészségbiztosítási kártyával mentek? |
| #217436 glamdring 2014-06-06 |
| ˝˝Tegnap délután visszatért a jó idő, fürödtünk is :D A víz kristálytiszta és nem hűlt le. Már most reggel is száz ágra süt a nap :)˝ - kovacsgyula53 ˝ - kovacsgyula53 Kellemes idő töltést, jó időt, és jó pihenést kívánunk. Sietünk, hogy ott legyünk mi is. 06.09.-én indulunk... Köszönöm, Gyula! Az idő egyre jobb, folyamatosan süt a nap, a tenger is kellemes hőmérsékletű. Mire jöttök, még melegebb lesz...Jó készülődést, az a néhány nap az indulásig már pikk-pakk elrepül! Tegnap találkoztunk Jamaszékkal :-) |
| ˝˝Tegnap délután visszatért a jó idő, fürödtünk is :D A víz kristálytiszta és nem hűlt le. Már most reggel is száz ágra süt a nap :)˝ - kovacsgyula53 ˝ - kovacsgyula53 Kellemes idő töltést, jó időt, és jó pihenést kívánunk. Sietünk, hogy ott legyünk mi is. 06.09.-én indulunk... Köszönöm, Gyula! Az idő egyre jobb, folyamatosan süt a nap, a tenger is kellemes hőmérsékletű. Mire jöttök, még melegebb lesz...Jó készülődést, az a néhány nap az indulásig már pikk-pakk elrepül! Tegnap találkoztunk Jamaszékkal :-) |
| #217430 kovacsgyula53 2014-06-06 |
| ˝szia Gyula
idén milyen fakultativokat tervezel ??
üdv
gémike
majd várjuk ám az élménybeszámolót !!˝ - gemike Szia 'gemike' Athén, és a Meteorák, na persze a Palaio Poroi barátom meg látogatása. Meg főleg a fürdőzés örömének adom át magamat. Üdv a 'szellem'! |
| ˝szia Gyula
idén milyen fakultativokat tervezel ??
üdv
gémike
majd várjuk ám az élménybeszámolót !!˝ - gemike Szia 'gemike' Athén, és a Meteorák, na persze a Palaio Poroi barátom meg látogatása. Meg főleg a fürdőzés örömének adom át magamat. Üdv a 'szellem'! |