KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#64881 Yvett 2008-06-04
Sziasztok! De az az egy hét miért röpül el olyan gyorsan.... :( Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik a lányom nem 'leégõs fajta'. :-) És imád homokozni... mondtam is a barátainknak (akikkel megyünk) hogy nem lesz sok dolgunk vele, reggel kiteszem a partra, és este értemegyünk :lol: Viccet félretéve, szoktatom a gyalogláshoz, az is elég jól megyeget, már csak indulni kéne. Nagyon várom a beszámolókat akik elõttünk jönnek haza. A fakultatív program árakról, meg az útról.... Egy kicsit azért tartok tõle, hogy fogjuk bírni...
Sziasztok! De az az egy hét miért röpül el olyan gyorsan.... :( Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik a lányom nem 'leégõs fajta'. :-) És imád homokozni... mondtam is a barátainknak (akikkel megyünk) hogy nem lesz sok dolgunk vele, reggel kiteszem a partra, és este értemegyünk :lol: Viccet félretéve, szoktatom a gyalogláshoz, az is elég jól megyeget, már csak indulni kéne. Nagyon várom a beszámolókat akik elõttünk jönnek haza. A fakultatív program árakról, meg az útról.... Egy kicsit azért tartok tõle, hogy fogjuk bírni...
#64790 cserrobi 2008-06-03
Katus!!!!!!!!!!!!!!!! Szívembõl szóltál :lol:
Katus!!!!!!!!!!!!!!!! Szívembõl szóltál :lol:
#64788 Katus 2008-06-03
Mindenkinek aki még nem volt,nagyon szép és kellemes idõt,idõtöltést kívánok. Nei Pori nagyon klassz hely,meglátjátok itt minden együtt van egy igazi, szenzációs Görög -nyaraláshoz.Akinek még több hét van hátra,csak vígasztalni tudom,mert pillanatok alatt elrepül az idõ,és mint a villám tûnik tova az a röpke ,,egy-két hét',amit ott elidõzünk és várhatunk egy újabb évet a következõ nyaralásig. :cry: :roll: Katus
Mindenkinek aki még nem volt,nagyon szép és kellemes idõt,idõtöltést kívánok. Nei Pori nagyon klassz hely,meglátjátok itt minden együtt van egy igazi, szenzációs Görög -nyaraláshoz.Akinek még több hét van hátra,csak vígasztalni tudom,mert pillanatok alatt elrepül az idõ,és mint a villám tûnik tova az a röpke ,,egy-két hét',amit ott elidõzünk és várhatunk egy újabb évet a következõ nyaralásig. :cry: :roll: Katus
#64682 cserrobi 2008-06-03
Nekem még sok van ,de kitartó vagyok:)
Nekem még sok van ,de kitartó vagyok:)
#64464 nagyg1972 2008-06-02
nekünk is már csak egy hét és megyünk ...
nekünk is már csak egy hét és megyünk ...
#64354 cserrobi 2008-06-02
Mindenki várakozik és figyel:)
Mindenki várakozik és figyel:)
#64353 Yvett 2008-06-02
Sziasztok! Kicsit lemaradva (kicsi lányom nem engedett a géphez) de én is mindenkinek kellemes nyaralást kívánok.... El sem hiszem, hogy valakinek(kiknek) már eljött az ideje... Üdv Yvett
Sziasztok! Kicsit lemaradva (kicsi lányom nem engedett a géphez) de én is mindenkinek kellemes nyaralást kívánok.... El sem hiszem, hogy valakinek(kiknek) már eljött az ideje... Üdv Yvett
#64300 Katus 2008-06-02
Szia Angi. Jó utat,kellemes nyaralást.Sok szép élményt kívánok. Katus
Szia Angi. Jó utat,kellemes nyaralást.Sok szép élményt kívánok. Katus
#64295 Angi85 2008-06-02
Még pár óra :D Sziasztok!!!! :wink: 8) 8) 8)
Még pár óra :D Sziasztok!!!! :wink: 8) 8) 8)
#64148 Naturistapar 2008-05-31
Bocsi júniust akartam írni.
Bocsi júniust akartam írni.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!