Aktív témák
| #64145 Kakadu 2008-05-31 |
| ˝Sziasztok!
Most megyünk május 6-án, ha tudtok infót adni akkor várjuk mihamarabb. Elõre is köszönjük. BiusAti˝ - Naturistapar Addig még majd 11 hónapotok van; hová ez a nagy sietség? :lol: :wink: |
| ˝Sziasztok!
Most megyünk május 6-án, ha tudtok infót adni akkor várjuk mihamarabb. Elõre is köszönjük. BiusAti˝ - Naturistapar Addig még majd 11 hónapotok van; hová ez a nagy sietség? :lol: :wink: |
| #64143 Naturistapar 2008-05-31 |
| Sziasztok!
Nemsokára megyünk Görögországba, pontosabban Nei Poriba és szeretnénk megkérdezni hogy hol találunk nudista strandokat a közelben. Azt tudjuk hogy Nei Poriban is van, de mi szétnéznénk a többi helyen, csak nemigazán ismerjük a környéket. Most megyünk május 6-án, ha tudtok infót adni akkor várjuk mihamarabb. Elõre is köszönjük. BiusAti |
| Sziasztok!
Nemsokára megyünk Görögországba, pontosabban Nei Poriba és szeretnénk megkérdezni hogy hol találunk nudista strandokat a közelben. Azt tudjuk hogy Nei Poriban is van, de mi szétnéznénk a többi helyen, csak nemigazán ismerjük a környéket. Most megyünk május 6-án, ha tudtok infót adni akkor várjuk mihamarabb. Elõre is köszönjük. BiusAti |
| #64060 cserrobi 2008-05-31 |
| Akkor ott aztán lehet ám manit költeni :roll: :wink: |
| Akkor ott aztán lehet ám manit költeni :roll: :wink: |
| #64059 Katus 2008-05-31 |
| Szia Robi!
A piacon,csak úgy mint itthon minden van.Hal,zöldség- gyümölcs,virágok,növények,OLIVA/OLAJ/,ebbõl igen sok féle. Ruhanemû,100 ft-os jellegû cuccok. De találtunk régiségkereskedõt és használt cuccokat is.
Én ,,itthon' éreztem magam a kinti piacon.Csak Görögül megy a tere-fere :wink:
Katus |
| Szia Robi!
A piacon,csak úgy mint itthon minden van.Hal,zöldség- gyümölcs,virágok,növények,OLIVA/OLAJ/,ebbõl igen sok féle. Ruhanemû,100 ft-os jellegû cuccok. De találtunk régiségkereskedõt és használt cuccokat is.
Én ,,itthon' éreztem magam a kinti piacon.Csak Görögül megy a tere-fere :wink:
Katus |
| #64058 cserrobi 2008-05-31 |
| Kérdésem volna felétek ha ez lehetséges..
A piacon ami van Nei Poriba ott miket árulnak??
Gyümölcs,hal,ruha,parfümök,teritõk????
Köszi a válaszokat.
Csáááááááá |
| Kérdésem volna felétek ha ez lehetséges..
A piacon ami van Nei Poriba ott miket árulnak??
Gyümölcs,hal,ruha,parfümök,teritõk????
Köszi a válaszokat.
Csáááááááá |
| #63858 josza2 2008-05-30 |
| Szia Ericsike!
Nagyon köszönjük a jókívánságokat. Sokat fogunk gondolni Rátok. Hozunk sok fotót, meg beszámolót is.
Köszönettel: Cilla és Josza |
| Szia Ericsike!
Nagyon köszönjük a jókívánságokat. Sokat fogunk gondolni Rátok. Hozunk sok fotót, meg beszámolót is.
Köszönettel: Cilla és Josza |
| #63843 ericsike69 2008-05-30 |
| Szia Josza! Nektek is jó utat Santorinire kiváncsi vagyok egyszer már majdnem eljutottunk mi is csak változott a program. :( De egyszer úgyis elmegyünk. :lol: Kiváncsi vagyok :roll: a kombinált útra is ha jó jövõre benevezünk mi is. Mégegyszer jó nyaralást!!! :lol: Szia Erika |
| Szia Josza! Nektek is jó utat Santorinire kiváncsi vagyok egyszer már majdnem eljutottunk mi is csak változott a program. :( De egyszer úgyis elmegyünk. :lol: Kiváncsi vagyok :roll: a kombinált útra is ha jó jövõre benevezünk mi is. Mégegyszer jó nyaralást!!! :lol: Szia Erika |
| #63842 ericsike69 2008-05-30 |
| Szia BRobert! Jó utazást élményekben gazdag nyaralást kívánok nektek.Szia Erika |
| Szia BRobert! Jó utazást élményekben gazdag nyaralást kívánok nektek.Szia Erika |
| #63839 josza2 2008-05-30 |
| Vigyázz magadra! Jó utat! Éjel mi is indulunk.
Üdv:Josza |
| Vigyázz magadra! Jó utat! Éjel mi is indulunk.
Üdv:Josza |
| #63837 BRobert 2008-05-30 |
| Szia Katus!
Indulás 12.00-kor :) A böröndök nyitva, még minden szanaszét hever, de ez mindenhol így van...gondolom :)
Megyek pakolni és aztán írány a drága Göröghon :D |
| Szia Katus!
Indulás 12.00-kor :) A böröndök nyitva, még minden szanaszét hever, de ez mindenhol így van...gondolom :)
Megyek pakolni és aztán írány a drága Göröghon :D |