KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#59449 Yvett 2008-05-06
Mi tavaly a mazsolaborral jártunk úgy, hogy nem tudtunk rájönni az üzlet polcán melyik lehet az.... a mazsolát meg angolul tudó barátunk nem tudta... szóval maradt az út széli igen rokonszenves árus csoda finom házi bora. Nagy édes volt, elénk tett egy tálcát teli töltött poharakkal, amit egy pillantás alatt elfogyasztottunk. Utána jött a papa, aki hozta a kertbõl a szõlõfürtöt amibõl készült a bor, és pakolt nekünk. Végül jött az alkudozás legnagyobb örömünkre félig magyarul... 1db ennyi....5db ennyi...stb. Ilyen élményünk lesz itt is :-) szerintetek? Vagy ez csak nekem volt kuriozum az elsõ görög nyaralásom alkalmával, az elangolosodott Zantén?
Mi tavaly a mazsolaborral jártunk úgy, hogy nem tudtunk rájönni az üzlet polcán melyik lehet az.... a mazsolát meg angolul tudó barátunk nem tudta... szóval maradt az út széli igen rokonszenves árus csoda finom házi bora. Nagy édes volt, elénk tett egy tálcát teli töltött poharakkal, amit egy pillantás alatt elfogyasztottunk. Utána jött a papa, aki hozta a kertbõl a szõlõfürtöt amibõl készült a bor, és pakolt nekünk. Végül jött az alkudozás legnagyobb örömünkre félig magyarul... 1db ennyi....5db ennyi...stb. Ilyen élményünk lesz itt is :-) szerintetek? Vagy ez csak nekem volt kuriozum az elsõ görög nyaralásom alkalmával, az elangolosodott Zantén?
#59432 Kakadu 2008-05-06
Azt kaphatsz szinte mindenüt, de vigyázz; 'aljas ital' tud lenni
Azt kaphatsz szinte mindenüt, de vigyázz; 'aljas ital' tud lenni
#59431 cserrobi 2008-05-06
Akkor ezekszerint kapok Nei Poriba!!!Remélem..
Akkor ezekszerint kapok Nei Poriba!!!Remélem..
#59428 Kakadu 2008-05-06
Tzipuró :lol:
Tzipuró :lol:
#59427 BRobert 2008-05-06
˝BRobert!!!! És mi a neve a házi ouzonak??˝ - cserrobi

Házi Ouzo... :) Sajnos nem tudom, mert mi nem vettünk.
˝BRobert!!!! És mi a neve a házi ouzonak??˝ - cserrobi

Házi Ouzo... :) Sajnos nem tudom, mert mi nem vettünk.
#59408 cserrobi 2008-05-06
BRobert!!!! És mi a neve a házi ouzonak??
BRobert!!!! És mi a neve a házi ouzonak??
#59399 BRobert 2008-05-06
A piac, minden pének délelõtt van, a templommal szembeni téren és igen lehet kapni házi ouzot is :) Többnyire gyümölcsök, zöldségek, ruhák, csetreszek vannak. Keddenként Leptokárián van piac, ahol kb. 3-szor annyi kereskedõ van, de a kínálat ugyan az, csak több standon :)
A piac, minden pének délelõtt van, a templommal szembeni téren és igen lehet kapni házi ouzot is :) Többnyire gyümölcsök, zöldségek, ruhák, csetreszek vannak. Keddenként Leptokárián van piac, ahol kb. 3-szor annyi kereskedõ van, de a kínálat ugyan az, csak több standon :)
#59394 cserrobi 2008-05-06
Nei Poriba van piac is ahogy olvasom:)Minden nap van az volna a kérdésem....És miket árulnak..Jó kis házi Uzot is?
Nei Poriba van piac is ahogy olvasom:)Minden nap van az volna a kérdésem....És miket árulnak..Jó kis házi Uzot is?
#59219 cserrobi 2008-05-04
Akkor meglátogatok sokat és döntök én:)
Akkor meglátogatok sokat és döntök én:)
#59218 BRobert 2008-05-04
˝Nei Poriba melyik a legjobb étterem????????˝ - cserrobi

Erre nem lehet egyértelmûen feleli, mert mindenkinek másik étterem jött be. Sõt, volt olyan ahol 2006-ban ettünk és nagyon jó volt, de 2007-ben már új tulajjal, elég gyengére váltott. Többen ajánlották, az Éhes medvét. nekünk tavaly a Platon jött be leginkább.
˝Nei Poriba melyik a legjobb étterem????????˝ - cserrobi

Erre nem lehet egyértelmûen feleli, mert mindenkinek másik étterem jött be. Sõt, volt olyan ahol 2006-ban ettünk és nagyon jó volt, de 2007-ben már új tulajjal, elég gyengére váltott. Többen ajánlották, az Éhes medvét. nekünk tavaly a Platon jött be leginkább.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!