KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#59054 BRobert 2008-05-04
cserrobi, Ha valahol a város szélén lerakod és onnan metrozol akkor nem vészes, de bent a városban nem ajánlanám. Nei Poriban fel tudsz szállni a vonatra, ami majdnem a központba érkezik be. És nem utolsó sorba harmad annyiba kerül, mint az üzemanyag... A vonatos Athéni élményeinkrõl, részletesebben írtam tavaly :)
cserrobi, Ha valahol a város szélén lerakod és onnan metrozol akkor nem vészes, de bent a városban nem ajánlanám. Nei Poriban fel tudsz szállni a vonatra, ami majdnem a központba érkezik be. És nem utolsó sorba harmad annyiba kerül, mint az üzemanyag... A vonatos Athéni élményeinkrõl, részletesebben írtam tavaly :)
#59051 BRobert 2008-05-04
Nyusssszi, Emlékszem, már tavaly is gondolkodtatok rajta :) Mi idén is bevállaljuk, egyénileg, vonattal :)
Nyusssszi, Emlékszem, már tavaly is gondolkodtatok rajta :) Mi idén is bevállaljuk, egyénileg, vonattal :)
#59050 cserrobi 2008-05-04
Brobert!!!! 1* már voltam Athénbe,de akkor busszal.Nem ajánlod hogy kocsival megnézzem igaz?Bátor dolog volna?Lehet hogy igazad van(gondolkodom a dolgon)..
Brobert!!!! 1* már voltam Athénbe,de akkor busszal.Nem ajánlod hogy kocsival megnézzem igaz?Bátor dolog volna?Lehet hogy igazad van(gondolkodom a dolgon)..
#59044 Nyusssszi 2008-05-04
Brobert! Én azt írtam, hogy robogóval/autóval. Értelemszerûen a Meteorákra nem a robogót értettem. És Athénra sem! :D Igaz nekünk tavaly Athén kimaradt, de mi vonattal mentünk volna. Sebaj, majd idén Lefkadaról eljutok oda is! ;)
Brobert! Én azt írtam, hogy robogóval/autóval. Értelemszerûen a Meteorákra nem a robogót értettem. És Athénra sem! :D Igaz nekünk tavaly Athén kimaradt, de mi vonattal mentünk volna. Sebaj, majd idén Lefkadaról eljutok oda is! ;)
#59006 cserrobi 2008-05-03
A bátraké a szerencse!!!!!!
A bátraké a szerencse!!!!!!
#59000 BRobert 2008-05-03
Ha már úgy is Nei Poriban vagytok, akkor ajánlom, hogy Thesszalonikibe is menjetek el. Az is megér egy jó kis sétát.
Ha már úgy is Nei Poriban vagytok, akkor ajánlom, hogy Thesszalonikibe is menjetek el. Az is megér egy jó kis sétát.
#58999 BRobert 2008-05-03
Athénba kocsival...merész...fõleg hétköznap :)
Athénba kocsival...merész...fõleg hétköznap :)
#58998 cserrobi 2008-05-03
Mind 2:)
Mind 2:)
#58997 BRobert 2008-05-03
Mármint a Meteórákhoz, vagy Athénba ?
Mármint a Meteórákhoz, vagy Athénba ?
#58996 cserrobi 2008-05-03
Én oda kocsival megyek:)
Én oda kocsival megyek:)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!