KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#58995 BRobert 2008-05-03
Szerintem, ha valaki kevésbé bevállalós, akkor Athénba is érdemes fakultatívra befizetni...bár igaz, ami igaz, másodszorra már mi is egyénileg mentünk :)
Szerintem, ha valaki kevésbé bevállalós, akkor Athénba is érdemes fakultatívra befizetni...bár igaz, ami igaz, másodszorra már mi is egyénileg mentünk :)
#58994 BRobert 2008-05-03
Meteórák robogóval ??... :):)
Meteórák robogóval ??... :):)
#58989 cserrobi 2008-05-03
Igen a szigetre menni szeretnénk...Remélem szupi lessz:)
Igen a szigetre menni szeretnénk...Remélem szupi lessz:)
#58988 ericsike69 2008-05-03
Sziasztok! Megnéztem az utazó listát jósokan mentek Neo Poriba. :shock: Mi is nyaraltunk már ott. Nagyon klassz két hét volt. :lol: Szerintem nem fogtok csalódni. Mindenkinek jó nyaralást !!!!!!! :P
Sziasztok! Megnéztem az utazó listát jósokan mentek Neo Poriba. :shock: Mi is nyaraltunk már ott. Nagyon klassz két hét volt. :lol: Szerintem nem fogtok csalódni. Mindenkinek jó nyaralást !!!!!!! :P
#58987 Nyusssszi 2008-05-03
Szia cserrobi! Igaz, nem engem kérdeztél, de gondoltam, válaszolok én (is). Szerintem egyedül Skiathos-ra érdemes fakultatív kirándulás keretében menni (mivel máshogy nem is igazán lehet), a többi hely (Meteorák, Olympos) 'annyira' közel van, hogy simán elérhetõ távolsági buszokkal, vagy robogóval/autóval. És így sokkal olcsóbb is! Szerintem ez sem elhanyagolható szempont! Az Olymposra nekünk tavaly külön élmény volt robogóval feljutni!
Szia cserrobi! Igaz, nem engem kérdeztél, de gondoltam, válaszolok én (is). Szerintem egyedül Skiathos-ra érdemes fakultatív kirándulás keretében menni (mivel máshogy nem is igazán lehet), a többi hely (Meteorák, Olympos) 'annyira' közel van, hogy simán elérhetõ távolsági buszokkal, vagy robogóval/autóval. És így sokkal olcsóbb is! Szerintem ez sem elhanyagolható szempont! Az Olymposra nekünk tavaly külön élmény volt robogóval feljutni!
#58985 cserrobi 2008-05-03
Ja a fakultatív programokra érdemes elmenni????És mire?
Ja a fakultatív programokra érdemes elmenni????És mire?
#58911 BRobert 2008-05-03
az igaz, hogy vésztartaléknak jó, ha ott van bankkártya, mi is mindig kivisszük, de tapasztalatom szerint ennyi pénz elég másfél hétre, fakultatívokkal együtt :)
az igaz, hogy vésztartaléknak jó, ha ott van bankkártya, mi is mindig kivisszük, de tapasztalatom szerint ennyi pénz elég másfél hétre, fakultatívokkal együtt :)
#58905 cserrobi 2008-05-03
Azért jó ha az embernél van egy bankkártya is és akkor nem lehet gond..
Azért jó ha az embernél van egy bankkártya is és akkor nem lehet gond..
#58853 Kiscsillag 2008-05-02
Szia Yvett! Mi is úgy tervezzük, hogy nem viszünk magunkkal sok kaját és kint se nagyon szeretnénk fõzni. Egy vacsora 2 személyre kb. 20 euró. Mi fejenként viszünk 300 eurót, bár mi egyenlõre csak Skiathost céloztuk meg, szerintem ez így bõven elég lesz másfél hétre.
Szia Yvett! Mi is úgy tervezzük, hogy nem viszünk magunkkal sok kaját és kint se nagyon szeretnénk fõzni. Egy vacsora 2 személyre kb. 20 euró. Mi fejenként viszünk 300 eurót, bár mi egyenlõre csak Skiathost céloztuk meg, szerintem ez így bõven elég lesz másfél hétre.
#58794 cserrobi 2008-05-01
De nagy a csend ezen az oldalon:(
De nagy a csend ezen az oldalon:(

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..