Aktív témák
| #57742 BRobert 2008-04-22 |
| ˝Ki szereti e Rudit??:)˝ - cserrobi Lapozz vissza egy oldalt :) |
| ˝Ki szereti e Rudit??:)˝ - cserrobi Lapozz vissza egy oldalt :) |
| #57739 cserrobi 2008-04-22 |
| Ki szereti e Rudit??:) |
| Ki szereti e Rudit??:) |
| #57713 BRobert 2008-04-21 |
| Bea,
Természetesen ez tõlünk is fenn áll...azért is kérdeztem :) |
| Bea,
Természetesen ez tõlünk is fenn áll...azért is kérdeztem :) |
| #57711 Kiscsillag 2008-04-21 |
| Szia Bea!
Július 12-én számíthatsz egy túró rudira! Igyekszem nem elfelejteni! ;) |
| Szia Bea!
Július 12-én számíthatsz egy túró rudira! Igyekszem nem elfelejteni! ;) |
| #57657 vscotina 2008-04-20 |
| Szervusz
én pont 1 héttel késõbb megyek ugyanoda, remélem nektek is jó lesz. Én már nagyon várom. még 50 nap |
| Szervusz
én pont 1 héttel késõbb megyek ugyanoda, remélem nektek is jó lesz. Én már nagyon várom. még 50 nap |
| #57653 Angi85 2008-04-20 |
| június 2-10 megyünk Nei Poriba (Giorgos apartman) úgy volt h nem, de aztán mégis :D
nagyon boldog vagyok! |
| június 2-10 megyünk Nei Poriba (Giorgos apartman) úgy volt h nem, de aztán mégis :D
nagyon boldog vagyok! |
| #57639 bogobea 2008-04-20 |
| Katus!
Nagyon hamar el fog szaladni ez a kicsivel több, mint 3 hét, és én már indulok is, és várlak OTT titeket nagy szertettel!
És persze igazán, nagyon szomorú vagyok, hogy Rebekáék nem jönnek az idén! :-( (Pedig lenne még egy jó kis kirándulás tervem... naná hogy úttalan utakon ;-) ) |
| Katus!
Nagyon hamar el fog szaladni ez a kicsivel több, mint 3 hét, és én már indulok is, és várlak OTT titeket nagy szertettel!
És persze igazán, nagyon szomorú vagyok, hogy Rebekáék nem jönnek az idén! :-( (Pedig lenne még egy jó kis kirándulás tervem... naná hogy úttalan utakon ;-) ) |
| #57638 bogobea 2008-04-20 |
| BRobert,
az hogy szeretem, az enyhe kifejezés arra a mindent elsöprõ vágyra, amit iránta érzek, fõleg 1000 km mindenféle lelõhelyétõl... :-) :-) |
| BRobert,
az hogy szeretem, az enyhe kifejezés arra a mindent elsöprõ vágyra, amit iránta érzek, fõleg 1000 km mindenféle lelõhelyétõl... :-) :-) |
| #57558 BRobert 2008-04-19 |
| Bea,
Egyet értek Rebekával :) mi nagyon köszönjük az eddig segítségedet is....és 41 nap múlva biztos találkozunk ! :)
A Túró Rudit még mindig szereted ? :) |
| Bea,
Egyet értek Rebekával :) mi nagyon köszönjük az eddig segítségedet is....és 41 nap múlva biztos találkozunk ! :)
A Túró Rudit még mindig szereted ? :) |
| #57557 Rebeka 2008-04-19 |
| Bea!
Én meg búsulok, hogy ez az év számunkra nélküled telik el. :cry: És Görögország nélkül. :cry:
Igazából olyan nincs ami mindenkinek jó, így ne vedd a dolgokat a lelkedre! Tavaly is, sõt az idén is nagyon sokan nagyon sok hasznos infot köszönhetnek neked, plusz kinti segítséget. Ez a lényeg! |
| Bea!
Én meg búsulok, hogy ez az év számunkra nélküled telik el. :cry: És Görögország nélkül. :cry:
Igazából olyan nincs ami mindenkinek jó, így ne vedd a dolgokat a lelkedre! Tavaly is, sõt az idén is nagyon sokan nagyon sok hasznos infot köszönhetnek neked, plusz kinti segítséget. Ez a lényeg! |