KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#56556 cserrobi 2008-04-08
Hát ez már nem vicces szerintem,vagy mégis :D
Hát ez már nem vicces szerintem,vagy mégis :D
#56555 h.apci 2008-04-08
˝SKIATHOS!!!!Csak neked néztem meg:)˝ - cserrobi

Hú..... most zavarba hoztál! :oops: Biztos, hogy ez Görögországban van? :? :oops:
˝SKIATHOS!!!!Csak neked néztem meg:)˝ - cserrobi

Hú..... most zavarba hoztál! :oops: Biztos, hogy ez Görögországban van? :? :oops:
#56554 h.apci 2008-04-08
cserrobi! Elfelejtettem mondani, hogy tudom, ki mit írt (gondoltad volna?)... :lol:
cserrobi! Elfelejtettem mondani, hogy tudom, ki mit írt (gondoltad volna?)... :lol:
#56553 cserrobi 2008-04-08
SKIATHOS!!!!Csak neked néztem meg:)
SKIATHOS!!!!Csak neked néztem meg:)
#56552 h.apci 2008-04-08
˝Ez rendes tõled:)Messze van?˝ - cserrobi

Fogalmam sincs... :cry: Meg különben is; mihez képest... :? No meg melyik sziget, mert ezt még nem tisztáztuk... :shock: Ne csüggedj; majd megoldja valaki ezt a problémát is... :wink: :P
˝Ez rendes tõled:)Messze van?˝ - cserrobi

Fogalmam sincs... :cry: Meg különben is; mihez képest... :? No meg melyik sziget, mert ezt még nem tisztáztuk... :shock: Ne csüggedj; majd megoldja valaki ezt a problémát is... :wink: :P
#56551 cserrobi 2008-04-08
Ez rendes tõled:)Messze van?
Ez rendes tõled:)Messze van?
#56550 h.apci 2008-04-08
˝h.apci bocsi de BRobert nem is írta hogy a szigetre jó menni kocsival ezt már csak én írtam.Lehet hogy mond valami jó tippet erre is.Vagy ha te tudsz valami jó megoldást azt is szívesen veszem.Elõre is köszi˝ - cserrobi

Hú, de szégyenlem a dolgot... :oops: Tippem? :shock: Talán úszva... :?
˝h.apci bocsi de BRobert nem is írta hogy a szigetre jó menni kocsival ezt már csak én írtam.Lehet hogy mond valami jó tippet erre is.Vagy ha te tudsz valami jó megoldást azt is szívesen veszem.Elõre is köszi˝ - cserrobi

Hú, de szégyenlem a dolgot... :oops: Tippem? :shock: Talán úszva... :?
#56549 cserrobi 2008-04-08
h.apci bocsi de BRobert nem is írta hogy a szigetre jó menni kocsival ezt már csak én írtam.Lehet hogy mond valami jó tippet erre is.Vagy ha te tudsz valami jó megoldást azt is szívesen veszem.Elõre is köszi
h.apci bocsi de BRobert nem is írta hogy a szigetre jó menni kocsival ezt már csak én írtam.Lehet hogy mond valami jó tippet erre is.Vagy ha te tudsz valami jó megoldást azt is szívesen veszem.Elõre is köszi
#56548 h.apci 2008-04-08
Elnézést, hogy belebeszélek, de a kocsi a szigetre - aminek most nem ugrik be a neve :roll: - nem biztos, hogy jó megoldás... :shock: :roll: BRobert! Nagyra becsüllek, s ezt komolyan mondom! :wink: :P
Elnézést, hogy belebeszélek, de a kocsi a szigetre - aminek most nem ugrik be a neve :roll: - nem biztos, hogy jó megoldás... :shock: :roll: BRobert! Nagyra becsüllek, s ezt komolyan mondom! :wink: :P
#56547 cserrobi 2008-04-08
BRobert, Köszi a választ,megnézem amit írtál.Olimposzra akarok elmenni meg a szigetre most nem ugrik be mi a neve.Szerintem is kocsi az jó megoldás mert akkor nem viszonyulok sok emberhez.Mégegyszer köszi.
BRobert, Köszi a választ,megnézem amit írtál.Olimposzra akarok elmenni meg a szigetre most nem ugrik be mi a neve.Szerintem is kocsi az jó megoldás mert akkor nem viszonyulok sok emberhez.Mégegyszer köszi.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..