KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#51171 bogobea 2008-01-17
Hát igen, ilyenekbõl vannak a félreértések, hogy az irodáknak fogalmuk sincs, mi is van a helyszínen a valóságban. Aztán kiérkezik az utas, és keresi a medencét, hogy csobbanjon egyet a fárasztó út után.... És hát nincs medence?? Ki is a hibás? Hát biztos az idegenvezetõ, mert nem abba a házba költöztette, amit lefoglalt...
Hát igen, ilyenekbõl vannak a félreértések, hogy az irodáknak fogalmuk sincs, mi is van a helyszínen a valóságban. Aztán kiérkezik az utas, és keresi a medencét, hogy csobbanjon egyet a fárasztó út után.... És hát nincs medence?? Ki is a hibás? Hát biztos az idegenvezetõ, mert nem abba a házba költöztette, amit lefoglalt...
#51138 Jox 2008-01-16
Kicsit furcsa volt, hogy az eleje nem olyan, mint ami a kertrészbõl látszik...
Kicsit furcsa volt, hogy az eleje nem olyan, mint ami a kertrészbõl látszik...
#51134 bogobea 2008-01-16
Az alsó képen biztosan nem Dora apartman van... vagy a télen így átépítették volna?? :lol: Nem hiszem! Az alsó kép egy tengerparti hotel medencéjénél készült, csak a félreértések elkerülése végett...
Az alsó képen biztosan nem Dora apartman van... vagy a télen így átépítették volna?? :lol: Nem hiszem! Az alsó kép egy tengerparti hotel medencéjénél készült, csak a félreértések elkerülése végett...
#51110 Jox 2008-01-16
DORA APARTMAN Hotel Afrodite
DORA APARTMAN Hotel Afrodite
#51109 cspcili 2008-01-16
Biztos! Az Apollon Travel fõnöke (Péter) személyesen mondta!
Biztos! Az Apollon Travel fõnöke (Péter) személyesen mondta!
#51103 bogobea 2008-01-15
Szia cspcili, ez biztos információ, hogy a új képviselõ lesz Az Apollonnál Nei Poriban?
Szia cspcili, ez biztos információ, hogy a új képviselõ lesz Az Apollonnál Nei Poriban?
#51100 cspcili 2008-01-15
Július 29-aug.12.-ig leszünk családilag a két kölökkel Nei Poriban. Tudna valaki képeket küldeni a Dora apartmanról? Ma voltam az Apollonnál,Bernike nem lecc az idén,új képviselõ lesz! :-)))
Július 29-aug.12.-ig leszünk családilag a két kölökkel Nei Poriban. Tudna valaki képeket küldeni a Dora apartmanról? Ma voltam az Apollonnál,Bernike nem lecc az idén,új képviselõ lesz! :-)))
#50804 Katus 2008-01-10
Sziasztok Nei Porisok! Január-február és itt a NYÁR :P Jó készülõdést,tervezgetést mindenkinek. Akció a Diasnál jan.15.-ig Katus
Sziasztok Nei Porisok! Január-február és itt a NYÁR :P Jó készülõdést,tervezgetést mindenkinek. Akció a Diasnál jan.15.-ig Katus
#50722 Leni 2008-01-09
Szia! Megkaptam a képeket, köszike. Bedöglött a másik gépem és azon vannak a képek amit írtál. Leni
Szia! Megkaptam a képeket, köszike. Bedöglött a másik gépem és azon vannak a képek amit írtál. Leni
#50613 mulike 2008-01-07
Kedves Leni ! E-mailben küldtem Neked néhány képet a Dias házról.
Kedves Leni ! E-mailben küldtem Neked néhány képet a Dias házról.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..