KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#38668 T.Márta 2007-07-29
Szia tabaer! Köszönöm szépen. M.
Szia tabaer! Köszönöm szépen. M.
#38622 Ltibi 2007-07-29
Kedves ezután indulók! Egyet még ki ne hagyjatok! Pénteken van Poriban piac /a pályára vezetõ út mellett/ - zöldség, gyümölcs, fûszerek, ruhák, stb. Igazi alkudozós hely. Ltibi
Kedves ezután indulók! Egyet még ki ne hagyjatok! Pénteken van Poriban piac /a pályára vezetõ út mellett/ - zöldség, gyümölcs, fûszerek, ruhák, stb. Igazi alkudozós hely. Ltibi
#38617 tabaer 2007-07-29
Szia Márti! Boldog névnapot kívánok!!!
Szia Márti! Boldog névnapot kívánok!!!
#38553 BRobert 2007-07-28
Amikor én voltam, akkor még gép volt, nem csak wifi :)
Amikor én voltam, akkor még gép volt, nem csak wifi :)
#38541 christine 2007-07-28
Ja, még valami... Ez a net-caffe nem csak wifi-s igaz, hanem gépekkel felszerelt?
Ja, még valami... Ez a net-caffe nem csak wifi-s igaz, hanem gépekkel felszerelt?
#38531 Miriam 2007-07-28
Koszi az infot Robi!! :lol: M.
Koszi az infot Robi!! :lol: M.
#38528 christine 2007-07-28
És na lám! Mindketten korán kelõk vagyunk!:D Nekem pedig csak 5 hozzászólással van kevesebb a Tiédnél.... Csak hogy az enyém mind kérdés... A Tieid pedig válaszok! :lol: Szép eredmények!:D
És na lám! Mindketten korán kelõk vagyunk!:D Nekem pedig csak 5 hozzászólással van kevesebb a Tiédnél.... Csak hogy az enyém mind kérdés... A Tieid pedig válaszok! :lol: Szép eredmények!:D
#38527 christine 2007-07-28
Köszönöm! Te mindenre tudod a választ!:D Ez jóó!:D
Köszönöm! Te mindenre tudod a választ!:D Ez jóó!:D
#38526 BRobert 2007-07-28
Miriam, A LIDL Leptokária szélén található, közel az autópályához. Leptokária a Platamont követõ üdülõfalu. Termékeket tekintve mindent megkapsz, amit a kis supermarketekben is, de nagyobb a választék és olcsóbb. Ha nagy tételben, mennyiségben akartok vásárolni, akkor érdemes átmenni.
Miriam, A LIDL Leptokária szélén található, közel az autópályához. Leptokária a Platamont követõ üdülõfalu. Termékeket tekintve mindent megkapsz, amit a kis supermarketekben is, de nagyobb a választék és olcsóbb. Ha nagy tételben, mennyiségben akartok vásárolni, akkor érdemes átmenni.
#38525 BRobert 2007-07-28
christine, Mindkét helyen van net-kávézó. Nei Poriban a parti sétányon találod meg, ki van írva.
christine, Mindkét helyen van net-kávézó. Nei Poriban a parti sétányon találod meg, ki van írva.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat