KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#213983 jamasz 2014-03-07
szia matiz. Azert nem kell elkeseredni. Szerintem vonattal egyszerubb. Az allomashoz pedig eleg kozel van a Dimitra apartman, kb. 10 perc gyalog. Csak gondoltam csomagokkal nem olyan konnyu gyalogolni. Ha nem sikerult kiigazodni a menetrenden /gorogul van/, ird meg mikorra er a repterre a gepetek es szivesen megnezem neked a vonatindulast.
szia matiz. Azert nem kell elkeseredni. Szerintem vonattal egyszerubb. Az allomashoz pedig eleg kozel van a Dimitra apartman, kb. 10 perc gyalog. Csak gondoltam csomagokkal nem olyan konnyu gyalogolni. Ha nem sikerult kiigazodni a menetrenden /gorogul van/, ird meg mikorra er a repterre a gepetek es szivesen megnezem neked a vonatindulast.
#213981 matiz 2014-03-07
Köszi Jamasz! Nem jó hír :roll: Köszi
Köszi Jamasz! Nem jó hír :roll: Köszi
#213973 neipori 2014-03-07
Köszi Rita! :D A vejem imádja, holnap reggel veszünk neki (ha még lesz!)
Köszi Rita! :D A vejem imádja, holnap reggel veszünk neki (ha még lesz!)
#213941 Rita79 2014-03-07
Mától kapható az Auchanben MYTHOS sör!!!!!! :lol:
Mától kapható az Auchanben MYTHOS sör!!!!!! :lol:
#213926 jamasz 2014-03-06
˝ Buszról tudtok valamit Thesszalonikiből? Köszi˝ - matiz

szio matiz. A buszallomas sincs kozel a repterhez. Raadasul csak Kateriniig tudsz menni. Ott at kell szallni egy masik buszra, ami N.Poriba megy.
˝ Buszról tudtok valamit Thesszalonikiből? Köszi˝ - matiz

szio matiz. A buszallomas sincs kozel a repterhez. Raadasul csak Kateriniig tudsz menni. Ott at kell szallni egy masik buszra, ami N.Poriba megy.
#213891 matiz 2014-03-05
˝Jamasz mindig ugy nyaral,elszalad szallonikibe és vissza nei poriba hogy kipihenje az utazást :D˝ - Pinga

Jaj má :oops: Nem ismerhetem mindenkinek az elő Nei-s életét :D
˝Jamasz mindig ugy nyaral,elszalad szallonikibe és vissza nei poriba hogy kipihenje az utazást :D˝ - Pinga

Jaj má :oops: Nem ismerhetem mindenkinek az elő Nei-s életét :D
#213890 matiz 2014-03-05
Szia Jamasz! Vauu, ettől féltem.... ' vki varjon a vonatnal kocsival, mert azert begyalogolni csomagokkal eleg gaz. 2 Buszról tudtok valamit Thesszalonikiből? Köszi
Szia Jamasz! Vauu, ettől féltem.... ' vki varjon a vonatnal kocsival, mert azert begyalogolni csomagokkal eleg gaz. 2 Buszról tudtok valamit Thesszalonikiből? Köszi
#213887 jamasz 2014-03-05
szia Matiz. Elkuldtem a linket, ott meg tudod nezni a vonatmenetrendet. Szerintem meg az irodaval beszeld meg, h. vki varjon a vonatnal kocsival, mert azert begyalogolni csomagokkal eleg gaz.
szia Matiz. Elkuldtem a linket, ott meg tudod nezni a vonatmenetrendet. Szerintem meg az irodaval beszeld meg, h. vki varjon a vonatnal kocsival, mert azert begyalogolni csomagokkal eleg gaz.
#213886 jamasz 2014-03-05
Szia! Milyen messze van Nei Poriban az állomás? Valaki bővebb infót, kb. mennyi idő, milyen árban van, vonat felírása, amire fel kell szállnunk?
Szia! Milyen messze van Nei Poriban az állomás? Valaki bővebb infót, kb. mennyi idő, milyen árban van, vonat felírása, amire fel kell szállnunk?
#213877 Pinga 2014-03-05
Jamasz mindig ugy nyaral,elszalad szallonikibe és vissza nei poriba hogy kipihenje az utazást :D
Jamasz mindig ugy nyaral,elszalad szallonikibe és vissza nei poriba hogy kipihenje az utazást :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..