KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#25041 Nevetõ 2007-04-08
Én július 28-án indulok 10 napra.Már alig várom,még sosem voltam Nei Poriban:)
Én július 28-án indulok 10 napra.Már alig várom,még sosem voltam Nei Poriban:)
#25021 lapuerta 2007-04-08
Szia FINÁNC! Hány hétre mész, mentek? Mi aug. 13.- án indulunk 2 hétre. Ha ott leszel még akkor lesz + 4 fõs társaságod!! :-)
Szia FINÁNC! Hány hétre mész, mentek? Mi aug. 13.- án indulunk 2 hétre. Ha ott leszel még akkor lesz + 4 fõs társaságod!! :-)
#25015 FINÁNC 2007-04-08
Na ne már!! Kihalt a Nei Pori topic? Jön valaki augusztus 7.-tõl ? Nehogy egyedül legyek a parton, még unatkozni fogok :)
Na ne már!! Kihalt a Nei Pori topic? Jön valaki augusztus 7.-tõl ? Nehogy egyedül legyek a parton, még unatkozni fogok :)
#24680 édes 2007-04-04
Szia CIVIC ! Mi is így tervezzük,csak mi juli 13án indulunk és aztán megyünk Thassos felé.A vég cél Keramoti.És mi is a Diasban leszünk. A kiállításon kiderült,hogy valahol beljebb van a ház,Judit majd megmutatja a térképet ha bemegyek az irodába.Képem van a házról,ha megadod az e-mail címedet elküldöm.Kár,hogy nem korábban jösztök.Eredetileg mi is juli 20án indultunk volna,de jobb így.
Szia CIVIC ! Mi is így tervezzük,csak mi juli 13án indulunk és aztán megyünk Thassos felé.A vég cél Keramoti.És mi is a Diasban leszünk. A kiállításon kiderült,hogy valahol beljebb van a ház,Judit majd megmutatja a térképet ha bemegyek az irodába.Képem van a házról,ha megadod az e-mail címedet elküldöm.Kár,hogy nem korábban jösztök.Eredetileg mi is juli 20án indultunk volna,de jobb így.
#24674 Civic78 2007-04-04
Köszönöm a válaszodat Bea, eselteg ha van képed szívesen venném..., mi még soká - júli-21-én megyünk Neibe egy hétre, aztán Thassos egy hétre...
Köszönöm a válaszodat Bea, eselteg ha van képed szívesen venném..., mi még soká - júli-21-én megyünk Neibe egy hétre, aztán Thassos egy hétre...
#24672 sancho.dl 2007-04-04
Minket meg a fene megesz az irígységtõl :D
Minket meg a fene megesz az irígységtõl :D
#24662 babi15 2007-04-04
Zeus! Három nappal utánad mi is. Babi
Zeus! Három nappal utánad mi is. Babi
#24654 zeus 2007-04-04
Holnap után, két hét elteltével indulok Nei Poriba :lol: :lol: :lol: zeus
Holnap után, két hét elteltével indulok Nei Poriba :lol: :lol: :lol: zeus
#24629 bogobea 2007-04-04
Szia Civic78, a Dias apartmanház Nei Pori északi, Platamonas felöli részén található, közel a kinti partnerirodához és a tengerhez. Mivel teljesen új a Zeus kínálatában, és más magyar iroda sem bérelte még, nem hiszem hogy sokkal bõvebb infóval tud róla szolgálni bárki, mint amit az irodában elmondtak neked. Képeket biztosan láttál. Azok alapján biztos, hogy nem rossz választás!
Szia Civic78, a Dias apartmanház Nei Pori északi, Platamonas felöli részén található, közel a kinti partnerirodához és a tengerhez. Mivel teljesen új a Zeus kínálatában, és más magyar iroda sem bérelte még, nem hiszem hogy sokkal bõvebb infóval tud róla szolgálni bárki, mint amit az irodában elmondtak neked. Képeket biztosan láttál. Azok alapján biztos, hogy nem rossz választás!
#24595 Civic78 2007-04-03
Nei Poriban a Dias apartmanról tud valaki valamit?
Nei Poriban a Dias apartmanról tud valaki valamit?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!