KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#210860 Pinga 2013-11-03
Addigra másfél éves lesz, nagyon várjuk a jövö nyarat :D
Addigra másfél éves lesz, nagyon várjuk a jövö nyarat :D
#210858 kovacsgyula53 2013-11-03
˝Nem ugy van az Gyulus, fel kell késziteni az unokát a jövö évi nyaralásra :lol:˝ - Pinga

Biztos boldog leszel vele, nekem is volt kétszer szerencsém együtt lenni vele!
˝Nem ugy van az Gyulus, fel kell késziteni az unokát a jövö évi nyaralásra :lol:˝ - Pinga

Biztos boldog leszel vele, nekem is volt kétszer szerencsém együtt lenni vele!
#210854 Pinga 2013-11-03
Nem ugy van az Gyulus, fel kell késziteni az unokát a jövö évi nyaralásra :lol:
Nem ugy van az Gyulus, fel kell késziteni az unokát a jövö évi nyaralásra :lol:
#210853 rollo 2013-11-03
meg szabad kérdezni, merrefelé jártál még az országban nei porin kívül? köszönöm. :)
meg szabad kérdezni, merrefelé jártál még az országban nei porin kívül? köszönöm. :)
#210850 neipori 2013-11-03
Drága Gyulám! Egyetértek Veled! Inkább Nei Pori, mint a 'zaba'!
Drága Gyulám! Egyetértek Veled! Inkább Nei Pori, mint a 'zaba'!
#210849 kovacsgyula53 2013-11-03
˝˝Hurrá Nei Pori! 8) :lol:˝ - Pinga

˝ - Pinga

Az idén nem láttam Nei Porit, na de jövöre,gyurok már rá :lol: Ha egy nap egyszer, vagy egyszer sem eszek, akkor is kimegyek, mert addig a nap sem jön fel nélkülem..... :lol:
˝˝Hurrá Nei Pori! 8) :lol:˝ - Pinga

˝ - Pinga

Az idén nem láttam Nei Porit, na de jövöre,gyurok már rá :lol: Ha egy nap egyszer, vagy egyszer sem eszek, akkor is kimegyek, mert addig a nap sem jön fel nélkülem..... :lol:
#210802 Pinga 2013-10-27
˝Hurrá Nei Pori! 8) :lol:˝ - kovacsgyula53

Az idén nem láttam Nei Porit, na de jövöre,gyurok már rá :lol:
˝Hurrá Nei Pori! 8) :lol:˝ - kovacsgyula53

Az idén nem láttam Nei Porit, na de jövöre,gyurok már rá :lol:
#210799 kovacsgyula53 2013-10-26
Hurrá Nei Pori! 8) :lol:
Hurrá Nei Pori! 8) :lol:
#210651 Judith77 2013-10-11
Mi is hazaérkeztünk - idén is - utolsó fecskeként. Jorgos jóvoltából - amit nem tudok elégszer megköszönni - eljutottunk a kagylóházhoz és a folyótorkolathoz is. Görög est elmaradt ugyan, de Anették platamoni vacsorája bőségesen kárpótolt minket. Még az időjárásnak is hálás lehetek mert nagyon sokat sétáltunk, túráztunk kalandoztunk kagylásztunk. 15.5 óra alatt a Népligetben voltunk.
Mi is hazaérkeztünk - idén is - utolsó fecskeként. Jorgos jóvoltából - amit nem tudok elégszer megköszönni - eljutottunk a kagylóházhoz és a folyótorkolathoz is. Görög est elmaradt ugyan, de Anették platamoni vacsorája bőségesen kárpótolt minket. Még az időjárásnak is hálás lehetek mert nagyon sokat sétáltunk, túráztunk kalandoztunk kagylásztunk. 15.5 óra alatt a Népligetben voltunk.
#210586 jamasz 2013-10-07
szio. Hat gyalog nem, csak kocsival. Vagy motorral. Ti melyik hazban vagytok? Holnap indultok?
szio. Hat gyalog nem, csak kocsival. Vagy motorral. Ti melyik hazban vagytok? Holnap indultok?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!