KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#206942 cicus90 2013-07-17
Üdvözlet! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy idén találkozott valaki nei porinál medúzával??? :O én nagyon félek tőlük és nem igazán szeretnék akár eggyel is összefutni!!!! :D előre is köszönöm a választ!!!
Üdvözlet! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy idén találkozott valaki nei porinál medúzával??? :O én nagyon félek tőlük és nem igazán szeretnék akár eggyel is összefutni!!!! :D előre is köszönöm a választ!!!
#206933 kovacsgyula53 2013-07-17
˝Sziasztok. Sikeresen kiértünk tegnap kocsival. Hát ez hiányzott már nagyon, de az eső ami esik az nem, de hát itt nem tart sokáig, remélem. Otthonmaradtaknak kitartás! (akit autós info érdekel, küldjön privit)˝ - csabáék

Gondtalan, örömteli nyaralást. és jó pihenést kívánok.
˝Sziasztok. Sikeresen kiértünk tegnap kocsival. Hát ez hiányzott már nagyon, de az eső ami esik az nem, de hát itt nem tart sokáig, remélem. Otthonmaradtaknak kitartás! (akit autós info érdekel, küldjön privit)˝ - csabáék

Gondtalan, örömteli nyaralást. és jó pihenést kívánok.
#206932 csabáék 2013-07-17
Sziasztok. Sikeresen kiértünk tegnap kocsival. Hát ez hiányzott már nagyon, de az eső ami esik az nem, de hát itt nem tart sokáig, remélem. Otthonmaradtaknak kitartás! (akit autós info érdekel, küldjön privit)
Sziasztok. Sikeresen kiértünk tegnap kocsival. Hát ez hiányzott már nagyon, de az eső ami esik az nem, de hát itt nem tart sokáig, remélem. Otthonmaradtaknak kitartás! (akit autós info érdekel, küldjön privit)
#206927 pévi 2013-07-16
Köszi Jamasz! :)
Köszi Jamasz! :)
#206923 Évuska 2013-07-16
Semmi baj! A lényeg, hogy gondtalan, vidám nyaralásotok legyen! Üdv. : Évuska
Semmi baj! A lényeg, hogy gondtalan, vidám nyaralásotok legyen! Üdv. : Évuska
#206919 Csarlsz 2013-07-16
Elnézést kérek tőled, Évuska, utána néztem, Vikuska írta. Üdvözlettel, Csarlsz
Elnézést kérek tőled, Évuska, utána néztem, Vikuska írta. Üdvözlettel, Csarlsz
#206893 jamasz 2013-07-16
szio. Nem valtozott semmi.
szio. Nem valtozott semmi.
#206731 pévi 2013-07-14
Hááát! Engem inkább a Skiathos és a Meteorák érdekelne! Én már voltam mindkettőn, a Meteoráknál többször is, de a párom még egyiket sem látta. Úgyhogy ez a kettő mindenképpen benne lesz a programban. Csak érdekelt volna, hogy az évek során változott-e valami ezekkel a kirándulásokkal kapcsolatban.
Hááát! Engem inkább a Skiathos és a Meteorák érdekelne! Én már voltam mindkettőn, a Meteoráknál többször is, de a párom még egyiket sem látta. Úgyhogy ez a kettő mindenképpen benne lesz a programban. Csak érdekelt volna, hogy az évek során változott-e valami ezekkel a kirándulásokkal kapcsolatban.
#206730 Évuska 2013-07-14
Szia badminton! Zöldséget és gyümölcsöt minden boltban tudsz venni, de sok az utcai árus is, akik teherautóról árulnak. Pénteken nagy piac van a templom közelében. Óriaspalacsintát én nem láttam, lehet, hogy tovább kellett volna gyalogolnom. A fagyi 1-1,5 euró és fincsi.
Szia badminton! Zöldséget és gyümölcsöt minden boltban tudsz venni, de sok az utcai árus is, akik teherautóról árulnak. Pénteken nagy piac van a templom közelében. Óriaspalacsintát én nem láttam, lehet, hogy tovább kellett volna gyalogolnom. A fagyi 1-1,5 euró és fincsi.
#206728 pévi 2013-07-14
Jaj! Közben amíg írtam már válaszoltál is. :)
Jaj! Közben amíg írtam már válaszoltál is. :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!