KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#204849 mylo00 2013-06-21
Kedves kovácsgyula! Hogy sikerült a nyaralás? üdv
Kedves kovácsgyula! Hogy sikerült a nyaralás? üdv
#204847 mylo00 2013-06-21
Szia Camelot! Autót Platamonasban tudsz bérelni, ez Nei Pori melletti falu, gyalog kb 40 perc az út de át lehet menni kis vonattal is. üdv
Szia Camelot! Autót Platamonasban tudsz bérelni, ez Nei Pori melletti falu, gyalog kb 40 perc az út de át lehet menni kis vonattal is. üdv
#204837 kovacsgyula53 2013-06-21
8) Sziasztok! Viszont jövőre én is tervezem az Olymposzt, ameddig csak egy 'bakancsos' feljuthat. Az idén körbe jártam a környék hegyeit! Ami feltűnő volt viszont, rengeteg szelíd gesztenye fát láttam. 8)
8) Sziasztok! Viszont jövőre én is tervezem az Olymposzt, ameddig csak egy 'bakancsos' feljuthat. Az idén körbe jártam a környék hegyeit! Ami feltűnő volt viszont, rengeteg szelíd gesztenye fát láttam. 8)
#204836 vitibogi 2013-06-21
Azt nem tudom, hogy hàny fokos a víz, de kellemes és sok időt lehet benne tölteni. Tegnap viszonylag nagy hullámok voltak, emiatt csak fél órát voltunk a vízben 19 óra felé. Nap közben az Olympost próbáltuk megmászni. kb. 1520 méter magasságig el is jutottunk. Elérhetetlennek tűnik 2100 méteres pihenőhely. Csodás látvány az egész hegy.
Azt nem tudom, hogy hàny fokos a víz, de kellemes és sok időt lehet benne tölteni. Tegnap viszonylag nagy hullámok voltak, emiatt csak fél órát voltunk a vízben 19 óra felé. Nap közben az Olympost próbáltuk megmászni. kb. 1520 méter magasságig el is jutottunk. Elérhetetlennek tűnik 2100 méteres pihenőhely. Csodás látvány az egész hegy.
#204834 jamasz 2013-06-21
A Kalandozassal nem utazik vki, jul. 8-an?
A Kalandozassal nem utazik vki, jul. 8-an?
#204781 Évuska 2013-06-20
Szia vitibogi! Köszönjük az infokat! Mi július elején megyünk az Apostolisba. Ha tudsz róla valamilyen információt, légy szíves írd meg. További verőfényes, vidám nyaralást kívánok! Üdv.: Éva
Szia vitibogi! Köszönjük az infokat! Mi július elején megyünk az Apostolisba. Ha tudsz róla valamilyen információt, légy szíves írd meg. További verőfényes, vidám nyaralást kívánok! Üdv.: Éva
#204751 camelot 2013-06-19
:) Köszi :D
:) Köszi :D
#204728 Kobra 2013-06-19
Olvcasd vissza ezt a csekély 784 oldalt. Valahol írtak az oldalakon erről.
Olvcasd vissza ezt a csekély 784 oldalt. Valahol írtak az oldalakon erről.
#204716 camelot 2013-06-19
Köszönöm :o S azt esetleg hogy mennyiért, azt lehet tudni?
Köszönöm :o S azt esetleg hogy mennyiért, azt lehet tudni?
#204710 Kobra 2013-06-19
Autót nem lehet bérelni Nei Poriba de az idegenvezető tud segíteni a kölcsönzésnél és Nei Poriba viszik az autót.
Autót nem lehet bérelni Nei Poriba de az idegenvezető tud segíteni a kölcsönzésnél és Nei Poriba viszik az autót.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..