KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori

#203513 Évuska 2013-06-02
Nekünk 3-mal több nap van. Kitartás, addig az előttünk lévők melegítik a tengert. :D
Nekünk 3-mal több nap van. Kitartás, addig az előttünk lévők melegítik a tengert. :D
#203511 Monesz80 2013-06-02
Hahó! De eltűnt mindenki! :( Már csak 26 nap és indulunk! :)
Hahó! De eltűnt mindenki! :( Már csak 26 nap és indulunk! :)
#203269 Lizzy79 2013-05-30
Igen,én is erre a következtetésre jutottam :) Jajj csak indulhatnánk már,de még olyan messze van :P
Igen,én is erre a következtetésre jutottam :) Jajj csak indulhatnánk már,de még olyan messze van :P
#203258 buda 2013-05-30
Szia Lizzy79ne keresd mert nincs!Sartinak van,de csak a facebook jelszavaddal tudsz belépni!
Szia Lizzy79ne keresd mert nincs!Sartinak van,de csak a facebook jelszavaddal tudsz belépni!
#203230 Lizzy79 2013-05-30
Szeretném megkérdezni,hogy Nei Porin nincs még webkamera ? :) Keresgéltem,de nem találtam.
Szeretném megkérdezni,hogy Nei Porin nincs még webkamera ? :) Keresgéltem,de nem találtam.
#203123 mylo00 2013-05-28
Havi előrejelzés:) De jó lenne itthon is ez sz idő:)
Havi előrejelzés:) De jó lenne itthon is ez sz idő:)
#203120 jamasz 2013-05-28
Nem kell aggodni az idojaras miatt. Ma is volt vagy 30 fok.
Nem kell aggodni az idojaras miatt. Ma is volt vagy 30 fok.
#203117 ericsike69 2013-05-28
Szerintem nem kell aggódni. Itt követheted az időjárást Accuweather Nei Pori itt van havi előrejelzés is.
Szerintem nem kell aggódni. Itt követheted az időjárást Accuweather Nei Pori itt van havi előrejelzés is.
#203115 siminé 2013-05-28
Sziasztok! Bevallom, aggódom az időjárás miatt!!!! Remélem, ott nem fogunk ANNYIRA FÁZNI, mint mostanában idehaza. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sziasztok! Bevallom, aggódom az időjárás miatt!!!! Remélem, ott nem fogunk ANNYIRA FÁZNI, mint mostanában idehaza. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
#203107 elmeorvos 2013-05-28
˝Kedves Elmeorvos! Én csak annyit tudok, a házról,hogy nem régen újították fel.Ha jól emlékszem akkor egy kisebb market van a ház mellett és grillezésre van lehetőség az udvaron. Az utca végén már ott a tenger, nem kell sokat sétálni. Remélem tudtam valamennyit segíteni.˝ - mylo00

Kb. én is ennyit tudok róla, de azért köszönöm. :lol:
˝Kedves Elmeorvos! Én csak annyit tudok, a házról,hogy nem régen újították fel.Ha jól emlékszem akkor egy kisebb market van a ház mellett és grillezésre van lehetőség az udvaron. Az utca végén már ott a tenger, nem kell sokat sétálni. Remélem tudtam valamennyit segíteni.˝ - mylo00

Kb. én is ennyit tudok róla, de azért köszönöm. :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..