Aktív témák
| #203107 elmeorvos 2013-05-28 |
| ˝Kedves Elmeorvos!
Én csak annyit tudok, a házról,hogy nem régen újították fel.Ha jól emlékszem akkor egy kisebb market van a ház mellett és grillezésre van lehetőség az udvaron. Az utca végén már ott a tenger, nem kell sokat sétálni. Remélem tudtam valamennyit segíteni.˝ - mylo00 Kb. én is ennyit tudok róla, de azért köszönöm. :lol: |
| ˝Kedves Elmeorvos!
Én csak annyit tudok, a házról,hogy nem régen újították fel.Ha jól emlékszem akkor egy kisebb market van a ház mellett és grillezésre van lehetőség az udvaron. Az utca végén már ott a tenger, nem kell sokat sétálni. Remélem tudtam valamennyit segíteni.˝ - mylo00 Kb. én is ennyit tudok róla, de azért köszönöm. :lol: |
| #203078 Rita79 2013-05-28 |
| Köszi! Akkor mi tavaly nála voltunk! Jó fej nagyon! :P |
| Köszi! Akkor mi tavaly nála voltunk! Jó fej nagyon! :P |
| #203034 markikati 2013-05-27 |
| Igen, Vasil a halasbolt környékén van. |
| Igen, Vasil a halasbolt környékén van. |
| #203013 Évuska 2013-05-27 |
| Szia Thomasz!
Olvasom, hogy az Aposztolissal szemben volt a szállásotok. Esetleg hallottál róla valamit? |
| Szia Thomasz!
Olvasom, hogy az Aposztolissal szemben volt a szállásotok. Esetleg hallottál róla valamit? |
| #203000 Rita79 2013-05-27 |
| Vasil ott van egy halasbolt környékén? |
| Vasil ott van egy halasbolt környékén? |
| #202984 csabáék 2013-05-27 |
| Köszi a válaszokat, kocsival megyünk úgyhogy nem lesz gond. |
| Köszi a válaszokat, kocsival megyünk úgyhogy nem lesz gond. |
| #202978 Thomasz 2013-05-26 |
| Szia csaba!
Lidl-t Leptokarian találsz de van platamonaszon is egy hasonló
üzlet Larisa-nak hívják!Oda a kis vonattal is át lehet menni ott megy el előtte.
A Lidl-be ha autóval mentek és van navigációd kapcsold ki az autópályát.
Mi tavaly előtt ráfaragtunk mert fölvitt a pályára és 3-4 €-nk bánta.
A Lidl a fizetőkapu után az első lehajtónál van,érdemes a kertek alatt átmenni oda. |
| Szia csaba!
Lidl-t Leptokarian találsz de van platamonaszon is egy hasonló
üzlet Larisa-nak hívják!Oda a kis vonattal is át lehet menni ott megy el előtte.
A Lidl-be ha autóval mentek és van navigációd kapcsold ki az autópályát.
Mi tavaly előtt ráfaragtunk mert fölvitt a pályára és 3-4 €-nk bánta.
A Lidl a fizetőkapu után az első lehajtónál van,érdemes a kertek alatt átmenni oda. |
| #202976 Unic 2013-05-26 |
| Csabáék! Lidl 15 km-re van Leptokariában. Ennél közelebb csak kisebb szupermarketek. |
| Csabáék! Lidl 15 km-re van Leptokariában. Ennél közelebb csak kisebb szupermarketek. |
| #202975 Thomasz 2013-05-26 |
| Szia Lizzy79!
Megköszönném ha tudnál írni róla!Mi az előző két évben a Fotiniban
voltunk az Apostolissal szemben. Pl, hol található,parkolás,apartmanok,felszerelés,
légkondi,wifi,milyen a tulaj?Esetleg ha van személyes tapasztalat
kérlek,priviben írd meg.
Előre is Köszönöm |
| Szia Lizzy79!
Megköszönném ha tudnál írni róla!Mi az előző két évben a Fotiniban
voltunk az Apostolissal szemben. Pl, hol található,parkolás,apartmanok,felszerelés,
légkondi,wifi,milyen a tulaj?Esetleg ha van személyes tapasztalat
kérlek,priviben írd meg.
Előre is Köszönöm |
| #202974 csabáék 2013-05-26 |
| Sziasztok.
Segítsetek nekem abban, hogy Nei Poriban vagy környékén van e Lidl vagy hasonló nagyobb bolt, ahol a nagy bevásárlást majd meg tudjuk ejteni.
Előre is köszi. :) |
| Sziasztok.
Segítsetek nekem abban, hogy Nei Poriban vagy környékén van e Lidl vagy hasonló nagyobb bolt, ahol a nagy bevásárlást majd meg tudjuk ejteni.
Előre is köszi. :) |