| Népszerû üdülõhelyek \ Nei Pori |
|
| #202578 Cinthya 2013-05-20 |
sziasztok!
mi két éve voltunk itt, szeptember 2. hetében.
idén újra ide készülünk, ebben az időpontban :)
|
sziasztok!
mi két éve voltunk itt, szeptember 2. hetében.
idén újra ide készülünk, ebben az időpontban :)
|
| #202576 neipori 2013-05-20 |
Szia!
Ezt a kérést küldtem és már többen is ígérték, hogy megnézik Zsombort. Már csak a finom halaik miatt is.:
Nagyon szeretném, ha a Platon étterembe benéznétek, hogy ott van-e Zsombor az idén is. Az étterem (ha Platamonassal ellenkező irányba sétáltok) a Templom jobb oldalán található. Zsombor pedig magyar ajkú fiú, ha éppen nem kiszolgál, akkor 'várja' és beinvitálja a leendő vendégeket.
Nagyon finom halételeik vannak. Márcsak azért is érdemes benézni. A munkabeosztását nem tudom, sajnos. De bárkitől meg lehet kérdezni, hogy 'parakalo: Zsombor?' én ennyit kérdeztem mindig és már mutatták is nemzetközi kézjelekkel, hogy nincs, alszik, tehát pihen, vagy bemutattak a konyha felé, hogy ott van.
De tényleg csak ha nem esik nehezetekre, mivel augusztus végéig izgulunk az urammal, hogy lesz, vagy nem.
Nélküle még a Platon sem lesz az igazi!
Előre is köszönöm: Erzsébet icon_smile.gif
|
Szia!
Ezt a kérést küldtem és már többen is ígérték, hogy megnézik Zsombort. Már csak a finom halaik miatt is.:
Nagyon szeretném, ha a Platon étterembe benéznétek, hogy ott van-e Zsombor az idén is. Az étterem (ha Platamonassal ellenkező irányba sétáltok) a Templom jobb oldalán található. Zsombor pedig magyar ajkú fiú, ha éppen nem kiszolgál, akkor 'várja' és beinvitálja a leendő vendégeket.
Nagyon finom halételeik vannak. Márcsak azért is érdemes benézni. A munkabeosztását nem tudom, sajnos. De bárkitől meg lehet kérdezni, hogy 'parakalo: Zsombor?' én ennyit kérdeztem mindig és már mutatták is nemzetközi kézjelekkel, hogy nincs, alszik, tehát pihen, vagy bemutattak a konyha felé, hogy ott van.
De tényleg csak ha nem esik nehezetekre, mivel augusztus végéig izgulunk az urammal, hogy lesz, vagy nem.
Előre is köszönöm: Erzsébet icon_smile.gif
|
| #202575 vscotina 2013-05-20 |
˝˝˝Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?˝ - kovacsgyula53
˝ - kovacsgyula53
˝ - kovacsgyula53
Szervusz Nei Pori!
Mi is megyünk június elején, segíthetünk valamiben?
:cry: biztos jó lesz nektek. :cry:
igen, nekünk nagyon jó lesz. Ha csak addig ki nem utálnak!!! :-(
|
˝˝˝Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?˝ - kovacsgyula53
˝ - kovacsgyula53
˝ - kovacsgyula53
Szervusz Nei Pori!
igen, nekünk nagyon jó lesz. Ha csak addig ki nem utálnak!!! :-(
|
| #202574 kovacsgyula53 2013-05-20 |
˝˝Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?˝ - vscotina
˝ - vscotina
Szervusz Nei Pori!
|
˝˝Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?˝ - vscotina
˝ - vscotina
Szervusz Nei Pori!
|
| #202568 vscotina 2013-05-20 |
˝Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?˝ - neipori
Szervusz Nei Pori!
|
˝Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?˝ - neipori
Szervusz Nei Pori!
|
| #202565 kovacsgyula53 2013-05-20 |
˝Erzsike, én feltétlenül megkérdezem!!!!!!! Csak már ott lennénk!!! Sok puszi!˝ - Vikuska
:lol: Ott lesztek, leszünk három hét és kész már csak ennyi!!!
Hurrá Nei Pori, mert ezt nem lehet megunni. :lol:
|
˝Erzsike, én feltétlenül megkérdezem!!!!!!! Csak már ott lennénk!!! Sok puszi!˝ - Vikuska
:lol: Ott lesztek, leszünk három hét és kész már csak ennyi!!!
Hurrá Nei Pori, mert ezt nem lehet megunni. :lol:
|
| #202544 dian77 2013-05-19 |
Igen, csak mi idén a Fotisz házban leszünk. Tavaly a Papa John melletti Lefteris házban nyaraltunk.
|
Igen, csak mi idén a Fotisz házban leszünk. Tavaly a Papa John melletti Lefteris házban nyaraltunk.
|
| #202512 -törölt nick 17764 2013-05-19 |
Erzsike, én feltétlenül megkérdezem!!!!!!! Csak már ott lennénk!!! Sok puszi!
|
Erzsike, én feltétlenül megkérdezem!!!!!!! Csak már ott lennénk!!! Sok puszi!
|
| #202510 neipori 2013-05-19 |
Szia!
Előre is köszönöm: Erzsébet :)
|
Szia!
Előre is köszönöm: Erzsébet :)
|
| #202508 mylo00 2013-05-19 |
Szia Diddli!
Megoldható a feladat! Elmondod, hogy hol szoktad venni és én megveszem neked:) Aztán pedig elpostázom neked:)
Nem szegedre gondoltunk:)
Valami köztes pontra:)
De ez még abszolute kiforratlan, de ha lesz pontos infó azonnal szólok:)
|
Szia Diddli!
Megoldható a feladat! Elmondod, hogy hol szoktad venni és én megveszem neked:) Aztán pedig elpostázom neked:)
Nem szegedre gondoltunk:)
Valami köztes pontra:)
De ez még abszolute kiforratlan, de ha lesz pontos infó azonnal szólok:)
|
|